עבור לתוכן

שאלה בקשר לקצב רענון

Featured Replies

פורסם

1. יס וחברות הכבלים מספקות שידור של 50 הרץ אז טלויזיה 100 לא נותת כלום (חוץ מדיווידי)

2. טלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה יש קשר בין הדברים או שזה סתם במקרה?

פורסם

1. מה אתה רוצה להגיד בזה ? יאס וחברת הכבלים לא מספקות שידור ב100הרץ פשוט ככה

2.לא הבנתי את השאלה

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להגיד שמה נותן טלויזיה 100 הרץ אם אין שידור כזה בארץ

וטלויזיה 50 הרץ מעדכנת את התמונה 25 פעם בשניה ויש 25 תמונות בשניה בסרט יש קשר ביניהם או שסתם במקרה זה יצא אותו דבר?

פורסם

1. בעיקרון רק בשביל די וי די

2. בטח שיש קשר....... עידכון תמונה = החלפת תמונה ==> עידכון תמונה 25 פעם בשינה = 25 תמונות בשניה....

פורסם
  • מחבר

אבל בטלויזיות 100 הרץ שמעדכנות את התמונה 50 פעמים בשניה ויש 25 תמונות בשניה בסרט יש עידכון של כל תמונה פעמיים

פורסם

זה בגלל שהסרט לא מספיק איכות....

הטלוויזיה יכולה להגיע ליותר איכות פשוט........... הטלוויזיה היא כמו הצוואר בקבוק של הסרט...... היא יכולה להראות סרטים עד 50 פריימים בשניה

פורסם

אממ 50 הרץ זה לא אומר 50 פריימים בשניה? ???

פורסם

הרץ זה פעולה בשניה...................

כלומר לפי הגיון הרץ=תמונה כלומר 75 הרץ = 75 תמונות בשניה......

אבל למשל המסך שלי מוגדר כרגע על 75 הרץ....... האם אני יכול להגיע ליותר מ75 FPS?

זה לא יותר מתאים לפורום תצוגה גבר?

פורסם
  • מחבר

קולנוע ביתי....

אבל הרץ זה תדר fps זה כמה תמונות בשניה

ברור שיש קשר אבל זה גם היה יכול להיות 100הרץ בפרוגרסיב סקאן ואז יש 4 עידכונים לכל תמונה בשניה אחת של סרט

פורסם

טוב הגעתי למסקנה אחת.....

אין לי מושג

אבל נראה לי שהרץ לא קשור לFPS...........................................................................

מה שבטוח זה שהרץ לא שולט בFPS אולי זה הצוואר בקבוק לא יותר

פורסם

נחמד אבל מה הקשר של זה ולמה אתה דוחף את זה סתם באמצע?!?!

פורסם

Herz זה לא FPS .. חחח

Herz זה קצב התמונות (לא הפריימים ) שהמסך יכול להציג במשך שנייה

כלומר אם המסך שלך פועל על 60 hz אתה בעיקרון רואה 60 תמונות בשנייה (רק שהעיניים שלנו לא מצליחות לקלוט קצב כזה)

מה שכן בהרצים נמוכים במסכים התמונה תיראה מרצדת כיוון שאנחנו מצליחים לקלוט קצת מהקצב של המסך

(ומכן לכל מי שיש ריצוד במחשב שיעלה את הקצב ריענון)

פורסם
  • מחבר

נו אבל יש 25 תמונות בשניה והטלויזיה נגיד פועלת על 100 הרץ אז יש לה 50 עידכוני תמונה בשניה אז היא מעדכנת כל תמונה פעמיים

ובקשר למה שרשמתי הודעה קודם חח התבלבלתי במה שרשמתי למישהו סליחה והנה מה שהיה צריך להיות רשום

בטלויזיה ממוצעת יש 500 קווי רוזולוציה והטלויזיה מחדש את התמונה 25 פעם בשניה ב 100 שלבים 50 לקווים הזוגיים ו 50 האיזוגיים אז בכל שלב הטלויזיה מחדשת כמה קווים?

פורסם

25 תמונות ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים