עבור לתוכן

מספר הצעות לציוד יד שנייה

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לגולשי הפורום,

לאחר מספר רב של סיורים ברחבי חנויות הארץ, ולאחר שהתייעצתי עם מספר אנשים והשוותי ציוד ישן וחדש במחירים זהים, החלטתי כי ציוד יד שנייה יהיה הבחירה הנכונה בלבד בתקציב הדל שלי.

אני מחפש קודם כל רמקולים רצפתיים (זוג כמובן) במחיר של כ-1500 שקל עם חריגה קטנה לפה או לשם. חשוב לציין כי אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית. הצליל צריך להישמע חיי, מדוייק, ובעל רזולוצייה גבוהה כמה שניתן. הומלצו לי ה-104 של KEF, וסידרת L של JBL. אתמול סיירתי לי בפיוז סטריאו, ושמעתי בהזדמנות את ה-JBL L110, אשר מפרטם צנוע למדיי, אך הצליל עשיר בצורה מרשימה, גם בעוצמות גבוהות.

ובכן, ראשית כל הייתי רוצה דעות על ההצעות שניתנו לי, אך זהו עניין שולי יחסית. עיקר הדיון הוא הצעות לרמקול נוספים שכדאי להאזין להם, והמלצות למגברי סטריאו ישנים גם כן. התקציב למגבר (במידה וטרנזיזטורי) עומד על כ-1000 שקלים. במידה ויש לכם המלצות למגבר שפורפרות, עד ה-2500 שקלים לערך זהו הגבול. שמעתי מגבר מכובד מאוד במחיר של 2700 שקלים היום אצל מישהו שאני מכיר. האיכות הייתה מדהימה, ורק הווליום הוא זה שמנע ממני לרכוש אותו (לצערי איני זוכר את הדגם).

כל העוזר יבורך.

Anatoli.

פורסם

ציוד יש שניה---> TradeZone

פורסם
  • מחבר

ציוד כזה אין בטרייד זון.

מלבד זאת, אני לא מחפש מכירות אלא המלצות מבוססות.

פורסם

יש לי wharfedale valdus 400 ,זוג עולה בסביבות ה1500

נשמעים מעולה

פורסם
  • מחבר

נראה שלא הייתי ברור במיוחד.

ד"א, את הדגם הזה דווקא שמעתי. הוא נחמד, אבל לא מרשים כמו ה-JBL.

הכוונה הייתה לציוד "קלאסי" של 25-30 שנה אחורה. מלבד מגבר שאותו גם כמה שנים בודדות אחורה יהיה מעולה. הסיבה שאני מחפש ציוד יד שנייה היא שציוד יד שנייה איכותי יעלה הרבה פחות.

פורסם

מזאת אומרת לא מרשים כמו הJBL? אם השמיעו לך תJBL/WHARFEDALE אם מגברים/רסיברים שונים אז אי אפשר ממש להשוות

פורסם
  • מחבר

ראשית כל גם עם מגבר שונים ברגע ששומעים עם אותו הרמקול כמה מגברים ניתן לזהות את החריגות של הרמקול ואת החריגות של המגבר.

בכל אופן, אני חייב לציין שה-JBL היו בהחלט מרשימים הרבה יותר.

אני מקווה להיכנס לחנות שוב תוך כמה שבועות עם מכר שלי שהוא מבין בציוד הזה הרבה יותר ממני כדי שהוא גם יעריך את המצב של הרמקול.

בכל אופן, הצעות בנושא יתקבלו בברכה.

פורסם
  • מחבר

M73 שלהם מתצוגה מצאתי ב-1450 שקלים.

העניין הוא שהם חלשים מאוד, והאיכות שלהם נמוכה יותר מה-JBL למשל.

זו הסיבה שאני מחםש הצעות לציוד יש שנייה בלבד!

כאשר הרמקול חייבים להיות רמקולים קלאסיים, ומגבר שפורפרות מומלץ מאוד שיהיה ולא מגבר טרנזיזטורי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים