עבור לתוכן

רסיבר JVC RX-7001P שהכניסות הדיגטליות שלו לא עובדות

Featured Replies

פורסם

לפני 4-5 שנים קניתי את הרסיבר הנ"ל בדיוטי פרי ב200 דולר (שנחשב מחיר מציאה יחסית לאז...)

והשתמשתי תמיד רק בכניסות האנלוגיות שלו -עד שקניתי אקס בוקס שיציאת הסראונד שלו היא דיגטלית

הקטע הוא שהיא לא עובדת... ניסתי שתי דיוידי אחרים וגם בדיקת הטסט הפנימי לא משמיעה קול (רק בדיגטלי- אנלוגי עובד מצויין)

השאלה האם היא מקולקלת או שמעולם לא עבדה?

לשם השוואה הJVC שמוכרים היום בדיוטי פרי בא עם פחות יצאות דיגטליות ובאופן כללי עושה רושם של מכשיר פחות מתקדם

אני חושב שהם פשוט מכרו רסיברים דפוקים בזול בידיעה שהסיכוי שאנשים ישתמשו ביציאה הדיגטלית קטן (לתקופה)

פורסם

השאלה היא: מי קונה רסיבר ב- 200$?

זהו הרכיב הכי חשבו במערכת שלך אחרי הרמקולים.

עדיף להשקיע קצת עכשיו מאשר להשקיע עוד יותר אחר-כך.

אלעד

פורסם
  • מחבר

תגיד את זה לאבא שלי... השמיעה שלו די דפוקה (עבד בחיל האוויר...) אז כל פעם שאני מבקש מערכת ששווה משהו

הוא אומר שבשביל השמיעה שלו זה מספיק... בקושי את זה הצלחתי לשכנע אותו... אז לא לדון במחיר אלא בבעיה

פורסם

ברסיבר שלי onkyo tx939 אתה צריך לבחור שאתה משתמש בכניסה דיגיטלית כי ברגיל זה לא מתיחס תנשה להסתקל במדריך או לנסות בעצמך לשנות לכניסה דיגיטלית

פורסם
  • מחבר

בדקתי הכל כפי שציינתי אפילו הטסט הפנימי של המערכת הדיגטלית לא עובד

פורסם

ולאקס בוקס אין יציאות אנלוגיות ? (כי אם כן .. אז אפשר לחבר גם ולעשות כל פעם Switch בין הערוצים)

פורסם
  • מחבר

הסראונד שלו הוא רק דיגטלי (לא איכפת לי שיהיה סטראו במשחקים אבל קניתי אותו גם כתחליף דיוידי ופה זה כבר חשוב...)

מישהו נתקבל בבעיה כזו בכלל ברסיבר שלו? זה פשוט מוזר שהכל תקין אבל הדיגיטלי מת... הוא אפילו לא רואה את האות הנכנס

פורסם

תבדוק שהכבל טוב, הכבל הזה נהרס בקלות.

תחבר אותו רק לאקס בוקס ותסתכל מהצד השני שלו ותראה אם יוצא לך משם אור חזק.

אם לא אז אני מציע שתנסה כבל אחר..

פורסם
  • מחבר

הכבל בסדר בדקתי אותו והוא עובד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים