פורסם 2004 ביולי 2721 שנים שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8.אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים שמעתי את המגבר הזה בפעולה .. בסראונד הוא דיי טוב (שמעתי עם Bose אז אין לי דיאגנוזה ממש טובה ).במוזיקה הוא יותר טוב..
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר הרמקול הזה בהתחלה הולך לעבוד אם שני רמקולי AR סידרה 3 ואז אחריי כמה זמן (נראה לי הרבה זמן ) אולי אם פרואק 125 או רספונד 2.5 בבניה עצמית 8).
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים שיהיה לך בהצלחה בבניה של ה2.5אני עדיין מעדיף מגבר סטיראו בן 15 שנה + כניראה שהתרגלתי לסאונד ישן..
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים מחבר נראה לי רק בעתיד הרחוק (מאוד) יהיה לי פרואק כל שהם. ואם אתה מחפש סאוונד ישן אז הנקאמיצי יעשה את העבודה אני מניח. יש לו סאוונד ישן וטוב . והוא לא כל כך יקר אם מוצאים אותו יד שניה (אני לא יגלה לך איפה אני מצאתי כי אני מפחד שתגנוב לי אותו )
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים זה בסדר גמור תהנה ממנו יש לי בבית Kenwood KA-9100 ו KR-3090 שני המגברים האלה מספיקים לכל הצרכים שלי
פורסם 2004 ביולי 2921 שנים נראה לי רק בעתיד הרחוק (מאוד) יהיה לי פרואק כל שהם. ואם אתה מחפש סאוונד ישן אז הנקאמיצי יעשה את העבודה אני מניח. יש לו סאוונד ישן וטוב . והוא לא כל כך יקר אם מוצאים אותו יד שניה (אני לא יגלה לך איפה אני מצאתי כי אני מפחד שתגנוב לי אותו ) חחח אחי כבר אמרת איפה מצאת אותו כבר בהודעה הראשונה הפותחת תדיון חחח "פיוז סטראו"..מי לא מכיר אותם ... 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.