עבור לתוכן

בחירת מגבר יד שניה

Featured Replies

פורסם

שלום. הייתי אתמול (26\7\2004) בפיוז ושמעתי שמה כמה מגברים. 1 שמאוד אהבתי שהוא דקווה רסיבר סראוונד שנקרא Nakamichi AV-8.

אני רוצה את הדעה שלכם מה אתם אומרים על המגבר הזה גם לסטריאו,סראוונד. אני יכול לקנות את המגבר הזה ב1600 שקל. הוא שווה את ההשקעה?

פורסם

שמעתי את המגבר הזה בפעולה .. בסראונד הוא דיי טוב (שמעתי עם Bose אז אין לי דיאגנוזה ממש טובה ).

במוזיקה הוא יותר טוב..

פורסם
  • מחבר

הרמקול הזה בהתחלה הולך לעבוד אם שני רמקולי AR סידרה 3 ואז אחריי כמה זמן (נראה לי הרבה זמן :P) אולי אם פרואק 125 או רספונד 2.5 בבניה עצמית 8).

פורסם

שיהיה לך בהצלחה בבניה של ה2.5

אני עדיין מעדיף מגבר סטיראו בן 15 שנה +

כניראה שהתרגלתי לסאונד ישן..

פורסם
  • מחבר

נראה לי רק בעתיד הרחוק (מאוד) יהיה לי פרואק כל שהם. ואם אתה מחפש סאוונד ישן אז הנקאמיצי יעשה את העבודה אני מניח. יש לו סאוונד ישן וטוב :).

והוא לא כל כך יקר אם מוצאים אותו יד שניה (אני לא יגלה לך איפה אני מצאתי כי אני מפחד שתגנוב לי אותו ;))

פורסם

זה בסדר גמור תהנה ממנו :D

יש לי בבית Kenwood KA-9100

ו KR-3090

שני המגברים האלה מספיקים לכל הצרכים שלי :)

פורסם

נראה לי רק בעתיד הרחוק (מאוד) יהיה לי פרואק כל שהם. ואם אתה מחפש סאוונד ישן אז הנקאמיצי יעשה את העבודה אני מניח. יש לו סאוונד ישן וטוב :).

והוא לא כל כך יקר אם מוצאים אותו יד שניה (אני לא יגלה לך איפה אני מצאתי כי אני מפחד שתגנוב לי אותו ;))

חחח אחי כבר אמרת איפה מצאת אותו כבר בהודעה הראשונה הפותחת תדיון חחח "פיוז סטראו"..מי לא מכיר אותם ... 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים