פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אתה גם ככה תהיה לחוץראשון אתה לחוץ כי זה טסט ראשוןשני אתה לחוץ כי אם תכשל אז אתה כניראה נהג גרועשלישי אתה לחוץ כי אם תכשל אז אתה כניראה נהג ממש גרועוכך הלאה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים דבר ראשון אין שום קשר בין הטסטים לכמה אתה יודע לנהוג. טסט בא לבדוק דברים ספציפים מאוד, ולא יכולת נהיגה מתקדמת.דבר שני, אבל ככה הייתי סובל את זה, אבל כשאני חייב חייב חייב טסט ראשון זה ממש ממש ממש מלחיץ!!
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני לא אומר שזה נכון אבל ככה אני הרגשתי לפחות בטסט השנילמזלי או לא למזלי עברתיותיראה יש לי חבר שעבר טסט שביעיאני יכול להגיד לך שאני לאוטו איתו בחיים לא עולה
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני מכיר הרבה אנשים שעברו טסט שלישי רביעי ונוהגים בן זונה!והרבה אנשים שאני לא עולה איתם לאוטו והם עברו טסט ראשון!זה ממש לא קשור...
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים תיראה מי שעובר טסט ראשון הוא בדרך כלל נהג טוב(תלוי בטסטר כי אני מכיר ילדה שעברה ראשון עם ברקס) רק מה... הוא תופס ביטחון עצמי מופרז ומתחיל לנהוג כמו משוגע.בין טסט שני לרביעי זה נהגים טובים אבל מעבר לזה, זה אנשים חסריי ביטחון לגמריי שלא יצליחו להשתלב טוב בכבישים באץ
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים דווקא פה אני לא מסכים איתך.קודם כל הרבה מאוד אנשים פשוט נלחצים מעצם הטסט ועושים טעויות שהם לא היו עושים בנסיעה רגילה.עכשיו טסט בודק שליטה בסיסית במיוחד ברכב + בחירת נתיב נכונה + הקפדה על כל החוקים היבשים, כל זאת במשך 20 דקות בלבד.זה עדיין לא אומר שנהג שעבר טסט ראשון הוא נהג טוב\אחראי.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים כן זהו חבר שלי במקרה נהג טוב...הוא עבר טסט ראשון אחרי 30 ומשהו שיעורים אבל נתנו לו לסוע סה"כ בכביש מהיר :-X
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים אני גם מכיר בן אדם שהיה לו מזל, ונתנו לו פשוט לעלות על איילון, אז הוא נסע שם 140 חחחחחח.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר אני ב 5 על משאית מזל נאחס אני נהג גרועעעעעעעגרועעעעע גרועעעעעעע אני רוצה לעבוררררררררררררכל פעם יש טעות קטנה של זכות קדימה וכאלו שאני נכשל בגללם! או שאני לא חי עם הכביש לסוע חי חי להשתלב !!!!!! אבל מקווה שזה האחרון שלייי כי עכשיו אני נהג טוב
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים טסט שני שלי היה לעלות על האילון, משם להמשיך עד כביש 5 ולהרצליה. כל הטסט היה על כבישים מהירים, כשהגענו לעיר החלפתי עם השני. האדיוט הכשיל אותי על רמזור אדום, עצרתי טיפה בפתאומיות והטסטר שם ברקס יחד איתי. אני בטוח שאם הייתי אומר לו שגם שמתי ברקס הוא היה מעביר אותי. לא אמרתי לו ולא עברתי.זה שאחרי כל הזמן נסע בנתיב הימני ביותר - הרבה אחרי השוליים, היה די מצחיק איך כל הטסט הטסטר מעיר לו על זה.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים הטסטר מרגיש אם אתה לוחץ יחד איתוהלחץ בדוושה יורדתהיה בטוח שהוא ידע אבל עצם זה שהוא היה מראש צריך לגשת לדוושה גרמה לו להכשיל אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.