עבור לתוכן

מיון למקצעות מחשב בצה"ל

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים,

מישהו כאן יודע או היה במיון כזה שיכול לתת לי קצת טיפים ...(חשוב לי להצליח בזה) :-* :)

פורסם

קיבלתי כבר זימון? לאיזה מסלול? אם לא קיבלת חשוב מאוד שתתקשר אליהם ומה שיותר מוקדם - אני יודע שחמ"ן עושים את המיונים שלהם לפי מחזור לימודים והמיונים שלי התחילו כבר בספטמבר אוקטובר של השנה שלמדתי בה י"ב. דבר עם איתור בתקופה הזאת - 03-6092550 בין 13 ל17, אבל תתקשר יותר קרוב לאחת למה אז פחות עמוס. חמ"ן עוסקים הרבה במחשבים אבל הם לא היחידים. אם אתה רוצה ממר"מ אתה צריך לזה פרופיל מקסימום 64 אלא אם כן אתה בת ואז לא. ממר"מ אני חושב שמקבלים בלי ידע מוקדם, אולי רק מבחנים של אופי/פסיכולוגיים/חשיבה. פרוייקט גמא בחמ"ן לדעתי הרבה יותר נחשב - רק לפני שנתיים פתחו אותו לבנות וצריך ידע מקדים ונרחב בתכנות. חבר שלי הולך לזה (כמעט בטוח) ויש לו הרבה ידע בתכנות (סי, סי++, סי שארפ, וי בי, אסמבלר) וגם הוא מסיים לפני הצבא תואר ראשון במתמטיקה עיונית באוני' ת"א. אני לא יודע מה הקריטריונים הספסיפיים לגמא, זה בטח לא זה, אבל הם בטח גבוהים. אם אתה רוצה להתמיין או שתקבל בדואר הפנייה למילוי שאלון באינטרנט או תבקש מהם. ככה זה גם בפרוייקט שחקים שאף אחד לא בדיוק אומר מה עושים שם, אני לא בטוח אם זה בכלל מחשבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים