עבור לתוכן

כרטיס קול עם כניסת MIDI

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש לקנות כרטיס קול טוב בעל כניסת MIDI (אם קיים כזה)

אשמח לשמוע המלצות בנושא

בתודה מראש

אורי

פורסם

בעקרון אני יכול להמליץ על כרטיס של 1200 שקל :P צריך תקציב :D

פורסם
  • מחבר

אוקיי

באיזה דגם מדובר?

של איזה חברה....

פורסם

1200 שקל?!

ב450 שקל(100$) אתה יכול לקנות את ה EMU 0404 שזה כל מה שאתה צריך- אם אתה צריך משהו לא מקצועי מדי.

אם אתה רוצה משהו יותר מקצועי יש לך את ה EMU 1212M ב200$\900 שקל או EMU 1820M אם אתה צריך משהו ממש מקצועי(הכרטיס בא עם rack חיצוני וכרטיס sync לסנכרונציה עם ציוד הקלטה אחר שיש לך) ב500$\2250 שקל.

אלה הכרטיסים הכי טובים בתקציב שלהם.

פורסם

בפעם האחרונה שניסיתי להיתחכם בדקתי קודם את העובדות בשטח.

אני את ה 0404 שלי קניתי ב100 דולר + 40$ משלוח אקספרס (הגיע תוך 3 ימים) + 50$ מס וכל הדרעק הזה, וזה היה יכול להימנע אם ההיתי אומר להם שיכתבו שערך החבילה הוא 40$.

הEMUים למיניהם נחשבים להכי איכותיים בסאונד בקרב אודיופילים, ועוד לא ראיתי מישהו שבא ואומר שיש איזהשהוא כרטיס במחיר עד 900$ שיותר טוב מה 1212M\1280M(ה0404 רק יצא ואלה המועטים ששמעו אותו בהשוואה ל1212M אומרים שההבדל לא כל כך גדול) באיכות סאונד.

פורסם

יש לך את אודיג'י של קריאטיב הגירסת פלטיניום באה עם ראק שיש בו כניסות ויציאות מידי ...וגם לחיצוני הפחות מומלץ שלהם האקסטג'י יש ...

פורסם

כלומר, קנית את הכרטיס בפחות או יותר 200$. עזוב בכמה יכלת או בכמה לא יכולת.

ולא שמעת על שום כרטיס אחר כי כנראה לא יצאת מעולם מגבולות head-fi.org. תתפלא אבל לא כל כרטיס שמתאים לנגינה בהכרח הכי מתאים להקלטה / עבודה במידי / מה שלא יהיה.

פורסם

כן שמעתי על דברים אחרים.

הEMUים למיניהם הם כרטיסים שבמקור הם מקצועיים(יחסית) להקלטות ותומכים בכל התוכנות והתקני ואודיו המקצועיים, ודווקא מקבל ביקורות דיי טובות, כמו זאת:

http://samplecraze.com/audio-tutorials/emu1820m.htm

(ה1820M זה בדיוק אותו דבר כמו ה 1212M רק עם rack חיצוני וכרטיס sync)

פורסם

בפעם האחרונה שניסיתי להיתחכם בדקתי קודם את העובדות בשטח.

אני את ה 0404 שלי קניתי ב100 דולר + 40$ משלוח אקספרס (הגיע תוך 3 ימים) + 50$ מס וכל הדרעק הזה, וזה היה יכול להימנע אם ההיתי אומר להם שיכתבו שערך החבילה הוא 40$.

הEMUים למיניהם נחשבים להכי איכותיים בסאונד בקרב אודיופילים, ועוד לא ראיתי מישהו שבא ואומר שיש איזהשהוא כרטיס במחיר עד 900$ שיותר טוב מה 1212M\1280M(ה0404 רק יצא ואלה המועטים ששמעו אותו בהשוואה ל1212M אומרים שההבדל לא כל כך גדול) באיכות סאונד.

ההבדל הוא שהכניסות והיציאות לא מאוזנות, וב-DACים.

ד"א, איזה מה-EMUים מקדדים גם סראונד?

פורסם

הI\O באמת לא מאוזנות, אבל ה DAC זהה.

והEMUים למיניהם לא מקדדים סראונד, וגם לא צריכים- זה לא היעוד שלהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים