עבור לתוכן

עזרה באיתור תקלה בסאונד! אני כבר משתגע!!

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים.

בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3.

אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים.

מה שפוסל פאקים בשירים.

חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו.

ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר.

כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים.

אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ;) ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם החדשים לא בסדר ויש בהם קפיצות ורעשים.

המקור היחיד לבעיה שאני מסוגל לחשוב עליו זה מפענח ה MP3, מאיפה אני משיג כזה חדש במקום המובנה של מערכת ההפעלה (XP)?

פורסם

רייזור,

זה שאתה מקבל כל פעם תוצאה אחרת עם הדיסקים לא אומר שהדיסקים בסדר. אם "הסימנים נחלשו" וה NEC הוא גם לא הקורא הכי טוב בעולם, אז יכול להיות שיש עדיין בעיה עם הדיסקים. זה לא מתימטיקה. הוא לא קורא בכל פעם אותו דבר. כמובן, כדאי לודא שהדיסק נקי. יש ערכה כזו ב 25 שקל בספריות DVD).

תנסה אולי לעשות משהו אחר. תעביר את השיר שקופץ להרד דיסק. ותנגן אותו כמה פעמים רצוף עם REPLAY. אם אין את הבעיה אז כנראה הבעיה בצורב או במדיה. אם יש קפיצות לפעמים גם ממהרד דיסק אז כנראה יש בעיה עם הסאונד, כבל לא טוב או משהו דומה. אם הוא כל הזמן קופץ בהרד דיסק באותו מקום פעם אחר פעם אז זה כנראה קריאה לא טובה בזמן ההעתקה ואז שוב פעם, הדיסק או הצורב.

פורסם
  • מחבר

שכחתי להגיד שהשירים נמצאים על ההרדיסק מיום התקנת הווינדווס כמובן....

פורסם
כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים

זה לא בהחלט מפיל תאשמה על השירים ,האודיו מהדיסק עובר דרך כבל בין הכונן אופטי לכרטיס קול

מה שאתה מנגן לא מתוך דיסק עובר דרך היציאת סאונד בכרטיס קול

סביר יותר להניח שזה בגלל

דרייבר בעייתי/בעיה בתוכנה שאתה שומע איתה תשירים/כרטיס קול מובנה נדפק/הרמקולים בעייתיים

אם יש לך כרטיס קול בצד תנסה אותו/חבר לרמקולים אחרים

המקור היחיד לבעיה שאני מסוגל לחשוב עליו זה מפענח ה MP3, מאיפה אני משיג כזה חדש במקום המובנה של מערכת ההפעלה (XP)?

אין שום מפענח MP3 לאקספי ,לתוכנה שמסוגלת לנגן MP3 יש מפענח

פורסם
  • מחבר

לא חיברתי את הכבל שעובר ישירות מהסידי לכרטיס קול(נראה לי מיותר לחלוטין, אני לא שומע אודיו במחשב אלא ב DVD)

אני שומע עם הווינאמפ, אני אנסה עכשיו עם המדיה פלייר.

פורסם

אני לא מבין. אם אתה שומע מההרד דיסק אז מה זה רלוונטי למדיות שלך? למה חשבת שזה המדיות?

פורסם
  • מחבר

בהתחלה חשבתי שבמהלך הצריבה וההעברה חזרה להרד דיסק משהו נדפק.

אבל כנראה שזאת לא הבעיה. הצעות, מישהו?  :'(

***עריכה****:

יש לי 3 כוכבים ויש לי 3 כוכבים 8)

פורסם

גנרל רייזור... ;D ;D ;D

פורסם
  • מחבר

;D

וחזרה לנושא התרד:

מישהו יודע איפה יכולה להיות הבעיה?

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

תסלחו לי על ההקפצה אבל עברו שבועיים, התרד בעמוד 5, ועוד אין לי פיתרון.

הבעיה נמשכת, ויש לי הרבה רעשי רקע.

כמו כן יש לי גם "קפיצות" בשירים חצי שנייה קדימה או משהו בסגנון.

זה יכול להיות באמת בעיה של כבל לא איכותי?

כי לי זה נראה יותר בעיה של דרייבר.

זה קורה בכל התוכנות, והתקנתי את הדרייבר הכי חדש של NVIDIA.(NFORCEIIULTRA).

למישהו יש הצעה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים