עבור לתוכן

היכן אתם ממליצים לי לקנות מחשב חדש?

Featured Replies

פורסם

pch - מהם קניתי את רוב החומרה שלי.. הבעיה שהחנות מתבססת על לוג'יק, עם אנשים לא מקצועיים מספיק. בינתיים לא היו לי בעיות אבל עקב חוסר העידכון שלהם בחודשים האחרונים אתה יכול להבין לבד..

פנדה - הזמנתי מהם רק בהתחלה, לא מזמין מהם יותר. עיקובים של חודשים על מוצרים שהם רושמים באתר ולא קיימים במלאי. פעם גם שלחו לי ספק אנטק לפנטיום 4 ללא החיבור 12V..

זיגזג - האנשים היחידים בשוק שאי אפשר להגיד עליהם שום מילה רעה, אנשים זהב, יחס זהב.

• תגובות 34
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממליץ להתעסק עם PCH.

בשבילי רק זיגזג

פורסם
  • מחבר

טוב תודה אנשים אבל יש איזה חברות שאתם ממליצים עליהם?

פורסם

הבעיה היא שזיגזג יקרים ! בפעם האחרונה שבדקתי אצלם שילוש של 64-3200 + 1GBDDR +MB

היה הבדל של 500 שקל !!! שזה לא הבדל קטן, במיוחד למי שמותח גם ככה את התקציב ואם אני מבין ויודע בדיוק מה אני רוצה אז למה שאני ישלם עוד 500 שקל ?

וזה לא שלא חשוב לי השרות ומה יקרה כשחלקים יתחילו להדפק אבל 500 שקל זה הרבה וזה גם לא הכל

אם זה הבדל של 200 שקל ויש לי בחנות את כל מה שאני רוצה אז מילא

פורסם

חח כל כך הרבה ::) אולי בחרת זכרון יותר מדי יקר

בנועה המחירים לא כל כך יקרים והשירות מעולה

פורסם

ההפך בחרתי דווקא זכרון מאוד זול של ADATA

פורסם

www.omc.co.il

אם חשוב לך הכסף לך רק על KSP. החנות הזולה בארץ. הבעיתיות שלה זה שירות בינוני. לא גרוע! שלא תטעה, השירות שלה לא מהטובים ביותר אבל לא מהגרועים. מקום (טוב?) באמצע.

פורסם

מה קורה במקרה שנשרף איזה חלק מ OC הם עושים בעיות ?

פורסם

מה קורה במקרה שנשרף איזה חלק מ OC הם עושים בעיות ?

OC מבטל את האחריות בכל החברות/חנויות

פורסם

אל תתן לעניין של האחריות להשפיע עלייך

אם תקנה קירור טוב+לוח שטוב באוברקלוק+לא תתן יותר מדי מתח למעבד+תשתמש בספק כוח איכותי

אז המעבד יהיה בסדר

פורסם

pch - מהם קניתי את רוב החומרה שלי.. הבעיה שהחנות מתבססת על לוג'יק, עם אנשים לא מקצועיים מספיק. בינתיים לא היו לי בעיות אבל עקב חוסר העידכון שלהם בחודשים האחרונים אתה יכול להבין לבד..

פנדה - הזמנתי מהם רק בהתחלה, לא מזמין מהם יותר. עיקובים של חודשים על מוצרים שהם רושמים באתר ולא קיימים במלאי. פעם גם שלחו לי ספק אנטק לפנטיום 4 ללא החיבור 12V..

זיגזג - האנשים היחידים בשוק שאי אפשר להגיד עליהם שום מילה רעה, אנשים זהב, יחס זהב.

פעם אחרונה שאני יגיד את זה: האתר הוחל. לאתר שמתעדכן כל הזמן : www.logicpc.co.il

תודה.

פורסם

אני קניתי את המחשב שלי מגמא מחשבים--> תל אביב בן יהודה.

אחלה חנות. מאוד חמודה מאוד זולה ואחלה יחס. יש שם רק שני עובדים. את יהודה בעל החנות בחור נחמד ואת פטריק הטכננאי (הוא כזה מצחיק. אבל הוא גב-גבר).

הם היו ממש ממש אחלה איתי. כשהזמנתי את המחשב שלי לא הבנתי לגמרי איך הכל הולך וכנראה שעשיתי כמה שטויות, אז הם סידרו לי אותם (בלי לשאול אותי, שזה לא בסדר, אבל אחרי שהבנתי מה הם עשו אז הבנתי שזה רק לטובתי). לדוגמה הזמנתי צ'יפ של 512 אחד במקום 2*256 כדי לנצל את הדואליות של הלוח (NF7-S), אז הם שמו לי שניים ואפילו לא חייבו אותי במחיר (שעקרונית 2*256 יותר יקר מאחד של 512). גם כשהזמנתי את המחשב עשיתי את זה לצד הזמנה נוספת של מחשב לאחותי, שהיה דיי דומה למפרט של המחשב שלי רק עם הבדלים קטנים, אז לפני שהם ביצעו את ההזמנה של הרכיבים הם התקשרו אלי לוודע שאני מודע להבדלים הקטנים ולא עשיתי אותם בטעות כי לא שמתי לב. לאחותי הם שמו הארד דיסק טוב יותר וגדול יותר ממה שהזמינה כי לא היה להם במלאי באותו הרגע שהזמנתי לה והם לא חייבו במחיר (סיגייט ברקודה עם 120 גיגה במקום 80 של WD). קיצור הם אחלה. והם גם יותר זולים מKSP. יהודה בעל החנות בודק בזאפ מי הכי זול וככה קובע מחיר של שקל פחות.

יש שלוש שנים אחריות על כל הרכיבים החשובים (לוח אם, מעבד, כ. מסך וכו'). וגם פטריק הטכנאי של החנות דיבר איתי על חשבונו איזה שעה וחצי כשהוא הדריך אותי בכמה דברים שרציתי לעשות ולא ידעתי (זה גם היה כבר אחרי שעות העבודה, הוא צלצל אלי מהבית שלו). קיצר, אחלה שירות ואחלה מחירים ואחלה תנאים.

הבעיה היחידה שלהם, זה המארזים, אין להם מבחר של מארזים. יש איזה חמש וזהו. אני בזמנו לא ידעתי כמה שמארז חשוב אז לא היה לי אכפת וקניתי מחשב במארז של 120 שקל. ונדפקתי (מזל שהיה בו מקום להתקין מאווררים מאחורה). וגם אין להם מבחר של כ. מסך. אל תקנה מהם כרטיסי מסך. קנה מחשב קומפלט אצלם, ותקנה כ. מסך במקום אחר ותתקין אחר כך.

פורסם

פעם אחרונה שאני יגיד את זה: האתר הוחל. לאתר שמתעדכן כל הזמן

הממ לא. זה לא PCH.. זה לוג'יק.. החנות שעליה PCH התבסס אומנם. אותם אנשים, אבל זו עדיין לא אותה חנות.

זה שליאון החליט לפתוח חנות משלו ללוג'יק לא קשור ל-PCH.

פורסם

הממ לא. זה לא PCH.. זה לוג'יק.. החנות שעליה PCH התבסס אומנם. אותם אנשים, אבל זו עדיין לא אותה חנות.

זה שליאון החליט לפתוח חנות משלו ללוג'יק לא קשור ל-PCH.

אם זאת אכן החנות ש- Pch התבסס עליה, אז איך זאת לא אותה החנות?

חברת לוג'יק עמדה כמקום פיזי לחנות האינטרנט Pch , עכשיו שהוחלט לפתוח חנות חדשה, המקום הוא אותו המקום אבל האתר שונה.

פורסם

PCH היא חנות רשת והיא לא של ליאון, מסכים איתי? נכון היא התבססה במשכנה של לוג'יק.

אבל כעת לוג'יק פתחה חנות רשת חדשה משל עצמה, בלי שום קשר ל-PCH. לכן להגיד שזה PCH המחודש זה שקר מכיוון שזו אינה אותה חנות רשת וכי אלכס אינה עומד בראשה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים