עבור לתוכן

תחליף ל Sennheiser HD280Pro ..

Featured Replies

פורסם

היי :>

לפני איזה חודש ביקשתי כאן המלצה לאוזניות בטווח של 100$ , ואחרי קריאת המלצות שלכם , וביקורות באתרים אחרים , הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Sennheiser 280Pro . בגלל שהבנאדם שהיה אמור להביא לי את האוזניות מארה"ב לא הגיע בסוף , אני נשארתי בלי אוזניות ( אבל עם ה ADA880 שלי , שזה חמוד ) .

עכשיו , התכוונתי להזמין את האוזניות המיוחלות מ Newegg.com , שהוא אתר חומרה ולא אתר לאוזניות או ציוד אודיופילי .. מסתבר שהאוזניות לא במלאי , ויגיעו רק ב 30\7 . ה"מוביל" שלי מגיע לארץ ב 29\7 , כך שאני חייב להזמין היום .. התחליף הכי טוב שמצאתי ב NewEgg היה HD555 ב 150$ . איך האוזניות האלו ? יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות אחרת , או אוזניות אחרות + מגבר ( נייד ! ) ?

אני חייב חייב להזמין היום , מקסימום מחר בבוקר , כדי שהאוזניות יגיעו ליעדן בזמן =)

תודה ענקייייית מראש , תום .

נ.ב

ה Theme החדש של הכפתורים ממש יפה :>

פורסם

הבעיה היא שה555 חייבים מגבר ואז אתה נכנס לעוד הוצאות, אתה יכול לקנות את ה280 מחנות אחרת...

פורסם
  • מחבר

איזה אתר שולט , לא הכרתי את זה :D

אממ , ובכל זאת ?

יש משהו יותר טוב בתקציב ? ואם כבר אני מוכן להשקיע 150$ באוזניות , אולי עדיף לקנות משהו אחר בחנות אחרת , או אוזניות אחרות + מגבר ( נייד ! ) ? 

וכמובן , הרבה תודה :>

פורסם

audio-technica ATH A500 או גרדו... לא זוכר ממש את השם שלהם אבל נדמה לי RS-80 (אני צודק?)

ואם בא לך להשקיע עוד אז את הATH A900 של אודיו טכניקה.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שרוב האוזניות של גרדו מצוינות , אבל ממש לא נוחות ולא אסתטיות ...

בקשר ל Audio Technica - מדיונים קודמים , הבנתי שה ATH-500 ממש לא כדאיות , וכבר עדיף להשקיע ב ATH-900 .. למרות זאת , ה ATH-900 עולות כבר 200$ + משלוח , שזו תוספת כסף רצינית .. אני לא בטוח שאני מוכן להשקיע כזה סכום באוזניות .

ובלי קשר - איך ה ATH-900 בלי מגבר?

פורסם

למה שלא תקנה את ה-sennheiser בארץ?

יש חנות בת"א ברחוב החשמונאים 105 בשם אדר מערכות שמע בע"מ או משהו כזה

יש להם גם סניף בחיפה

והם היבואנים של sennheiser בארץ. דבר איתם, אני קניתי שם HD590 ב1400 שקל.

תרים אליהם טלפון ותברר מחירים

פורסם
  • מחבר

כי בארץ אני אגמור עם חור משולש בכיס ?

באמת היום ראיתי את החנות הזו בדרך לעבודה .. אני בכל מקרה אתן לשם קפיצה מאוחר יותר , אבל אני לא מאמין שאני אקנה את האוזניות בארץ ..

פורסם

למה לא לקנות באדר? כי הם נבלות שגובים מחירים מופרזים.

HD590 ב1400 שקל?! ויי, תעשה סקר שוק פעם הבאה...

פורסם

תראה אני מעדיף לשלם את המחיר הזה ולהיות בטוח שאני יקבל את המוצר + אחריות לשנה.

שד"א השתמשתי בה פעמיים. :)

פורסם

קניתי מספיק פעמים מחו"ל ולא קרה שהיה לי בעיות עם קבלה או שהגיע אליי מוצר פגום.

בן אדם סביר ששומר על האוזניות שלו לא ייגע בכלל באחריות, אז חבל לשלם סתם פי 2.5 מחיר.

פורסם
  • מחבר

עדיף לקנות את האוזניות פעמיים , מאשר לשלם פי שלוש ולהשתמש באחריות :\

פורסם
  • מחבר

אני ממש מצטער שאני מקפיץ את זה , ואני יודע שזה נוגד את החוקים , אני פשוט ממש לחוץ מבחינת זמן ..

אם מישהו יוכל לפנות אליי באייסיקיו ( 166675778 ) , או לעזור לי דחוף כאן , אני אהיה אסיר תודה ..

מקווה למושיע =[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים