פורסם 2004 ביולי 2521 שנים חברה נמאס לי מה 800 הודעות בשבוע שאני מקבל...איזה תוכנה הכי טובה שאתם מכירים שמסננת את ההודעות זבל בצורה הכי שקטה שיש... הכוונה שלא תשגע אותי ותתלבש על ה OUTLOOK ואני לא ישים לב כמעט שיש תוכנה שמבצעת פעולות...חשוב שיהיה אפשר לשמור את ההגדרות שלה לקובץ אחרי פרמוט או התקנה של WINDOWS מחדשהכוונה לבסיס נתונים שצברתי מההתקנה... את כל המיילים שהיא לא מכירה ואני הוספתי.תודה רבה לעונים!יניב
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים -יש תוכנה טובה מאוד מנסיון בשם SpamNet מחברת CloudMark , זאת תוכנה פשוטה מאוד ובקושי מבחינים בה כאשר היא פועלת.-לעומת זאת יש גם את תוכנת הדואר Mozilla Thunderbird , שלדעתי עושה מצויין את העבודה שלה , פשוטה להפליא ואני מאוד מרוצה ממנה.המלצה שלי - תיקח את ה-Mozilla Thunderbird.
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים מחבר שמע עזרת לי מאוד...התוכנה הראשונה מוכרת לי אולי ניסיתי אותה בעבר... בכל מקרה אתן לה עוד צאנסבקשר לשנייה זו לא תוכנה שמתלבשת על OUTLOOK EXPRESS אבל התקנתי אותה ואני יראה מה היא שווה..תודה רבה!יניב
פורסם 2004 ביולי 2521 שנים יש את התוכנה Spamihilator, היא מתלבשת על OUTLOOK EXPRESSועובדת מצויין, יש לה מסנן לומד, כך שלאחר תקופה של כיולים וכדומה אתה מצליח לסנן 90 אחוז מההודעות זבלhttp://www.spamihilator.com/help/index.php?lang=enבקשר למאגר נתונים שנשמר לאחר פירמוט..לא בדקתי..אבל אני מאמין שזה קייםעידו
פורסם 2004 ביולי 2621 שנים אני משתמש ב spampalהיא סובלת מנזילת זיכרון ככה שצריך לסגור אותה כל כמה ימים ולהתחיל אותה מחדש, וצריך לקנפג את הלקוח אימייל (יש הוראות).את העבודה עצמה של סינון היא עושה טוב.
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים מחבר תודה רבה לכולםהתוכנה הראשונה שנתנו פה היא מעולה ומאוד שקופה... חוץ מפעם בכמה מיילים אני מוסיף לו עוד הודעות לזכרוןמה שהכי מעניין אותי שאלת האחרי פרמוט או הסרה והתקנה של התוכנה מחדש או אפילו העתקת בסיס הנתונים שנצבר עד היום לחבר...בקיצור איך אני שומר את המיילים זבל שאני הוספתי לזכרון שלה...יש למשהו רעיון?יניב
פורסם 2004 ביולי 2721 שנים במקום להתעסק אם תוכנות אנטי ספאםפשוט תרשם לאתר שנותן דואר חינם יש הרבה כאלההיתרון הוא שלא תקבל ספאם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.