פורסם 2002 באפריל 1923 שנים יש לי את הכרטיס FlyVideo 98.לא השתמשתי בו כחצי שנה בערך. כי התקנתי WINXP והוא לא תמך בו ועשה בעיות התנגשעם הכרטיס קול וכו'... וגם שהפעלתי את הכרטיס טלויזייה ב WIN98 אז זה פעל לי אבללא יכלתי להקליט ושישמעו את הקול אחרי שאני שומר את הקובץ. זה היה מפסיק את ההקלטהלבד! לא יכלתי לראות ערוץ 22 ועוד כמה ערוצים.יש פה מישהו עם הכרטיס הזה?למה היו לי בעיות כאלה?גם לכם?
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים גם לי יש בעיות אפילו עם 98, הוא כבר מזמן במגירה, בגלל שהאיכות שלו גרועה והוא לא קולט חצי מהערוצים.
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים FlyVideo 98 שווה היום משהו?כן, את הדמי נסיעה והסכום שתצטרך לשלם למישהו שיסכים לקחת את הכרטיס הזה ממך, שלא נדבר על כמה תצטרך לשלם למישהו כדי שיסכים להכניס את הדבר הזה למחשב בר-ציולויזאציה.
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים מחבר אתה כמוני גם שלי שוכב במגירה השבוע אולי אני יוצא למקות אבק ולהתקין אותו
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים יש לי את אותו כרטיס והוא גם נהנה לו בקופסא...אני חייב להגיד שזה אחת הקניות היותר גרועות שלי....יש לו את השלט המפגר הזה, והערוצים משתגעים... כרטיס ברמה נמוכה
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים גם לי יש את הכרטיס זרוק איפה שהוא עם כל החלקים, רק נאבד לי השלט באיזה שהוא שלב. אני ממש לא יודע מה לעשות עם הכרטיס הזה. השתמשתי בו חצי שנה וזהו כבר שנתיים וחצי שהוא לא זז מהמקום שלו, אני שוקל להציט אותו ביחד עם המחשבים שאני מצית בל"ג בעומר.
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים תתקינו את התוכנה הזאתhttp://prdownloads.sourceforge.net/deinterlace/DScaler310exe.zipואת הדרייברים האלו:http://www.iulab.com/download/848wdm_iu.zip
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים כן, וזה עובד נפלא.(חוץ מהעובדה שאני בכלל לא משתמש בטיונר של הכרטיס, אלא פשוט מחבר אליו את הווידאו..)
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים מחבר WindDax אחי התוכנה הזאת היא לצפייה עם הכרטיס טלוזייה הזה?היא פועלת גם על WIN98?הדרייבר הזה הכי עדכני ל WINXP?הדרייבר תומך גם ב WIN98?תודה!
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים WindDax אחי התוכנה הזאת היא לצפייה עם הכרטיס טלוזייה הזה?היא פועלת גם על WIN98?הדרייבר הזה הכי עדכני ל WINXP?הדרייבר תומך גם ב WIN98?תודה!ואם יורשה לי להוסיף שאלה,האם התוכנה היא גם לטיונר של הכרטיס?תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.