עבור לתוכן

apple i pod

Featured Replies

פורסם

שמע, זה כל אחד והצרכים שלו - כמו בדוגמה של ההארד דיסק 200GB. למה שעקרת בית שמשתמשת באינטרנט להורדת מתכונים תצטרך 200GB? יספיק לה 2 ג'יגה.

במקרה שלי הייתי צריך לא יותר מ-5GB, ושינגן מינימום 4 שעות, כי זה זמן הנסיעה מירושלים (הפנימיה שלי) לאילת (הבית שלי).

פורסם

שמע, זה כל אחד והצרכים שלו - כמו בדוגמה של ההארד דיסק 200GB. למה שעקרת בית שמשתמשת באינטרנט להורדת מתכונים תצטרך 200GB? יספיק לה 2 ג'יגה.

במקרה שלי הייתי צריך  לא יותר מ-5GB, ושינגן מינימום 4 שעות, כי זה זמן הנסיעה מירושלים (הפנימיה שלי) לאילת (הבית שלי).

כן אבל בהמשך לדוגמא שלך אותה עקרת בית שתגלה את האפשרות הנחמדה של הורדת שירים לא תרצה לשדרג את אותו הארדיסק מגביל במיידית ? או בנימה שיותר קשורה אליך, הרי לא תתבאס בנסיעה הראשונה לטבריה וחזרה ? או סתם שתהייה אצל חברים ותרצה לשים קצת מוזיקה ?

פורסם

כן :/

זה באמת מבאס...אז אני אקרא ספר או משהו :-\

אבל בא עם זה מטען - ככה שאפשר להתטעין שוב ושוב...

פורסם

כן, אם לא מפריע לך להיסחב עם מטען עליך כל הזמן ולקוות שאתה מגיע למקום עם חשמל זמין...

פורסם

להיסחב עם מטען?! ויי זמיר...רק לא זה

קצת נסחפת, לא?

הרי אם אתה יוצא לטיול או משהו כזה מין הסתם אתה לוקח תיק מפוצץ בבגדים וכו', אז לא יהיה מקום למטען 6*6*3 ס"מ וכבל?

פורסם

אני לא מבין למה לקנות IPOD אם אפשר את הIHP120.

טוב נראה איתרונות של IPOD\IRIVER

נתחיל מהIRIVER:

1. יותר שעות בטריה מהIPOD

2. מגיע אם אוזניות יותר טובות

3. שלט יותר טוב בהרבה משל הIPOD

4. יש בו רדיו מובנה

5. לא צריך התקנה של תוכנה כדי להעביר שירים לIRIVER

6. אפשר לקחת שירים מהIRIVER למחשב מה שאי אפשר לעשות בIPOD

עכשיו איתרונות של הIPOD

1. טיפה יותר קטן ועיצוב יותר סקסי (למרות שהIHP120 גם דיי יפה

2. לא צריך לחכות עד שהמחשיר יוכל לעבוד ( מה שלוקח 5-10 שניות בIHP120)

אלה נראה לי האתרונות של הIPOD ובעצם כל איתרון של 1 הוא החיסרון של השני.

ובגלל זה עדיף את הIHP120 בהרבה על הIPOD

פורסם

w00t, שכחת כל כך הרבה יתרונות.... !

בנוסף לכל מה שאמרת, יש גם:

* גישה לקבצים גם דרך Database (לפי אומן, אלבום, סוג וכו'), גם דרך Playlists, וגם דרך גישה ישירה לקבצים (ממש כמו במחשב, סיפריות, תת-סיפריות בלי הגבלה, וקבצים), מה שאין ב iPod ויוצר בלאגן היסטרי וחוסר נוחות משווע כשמדובר באוספים של שירים שונים ולא רק אלבומים מלאים.

* חיבור USB 2

* עדכוני firmware (בתחילת חודש הבא יוצא עדכון שיתן תמיכה בעברית, אפשרות ליצירת playlists מהמכשיר, אפשרות למחיקת קבצים מהמכשיר, ועוד)

* חיבורים אופטיים - גם כניסות וגם יציאות. שימו לב שהוא מאפשר העברה אופטית לשני הכיוונים - מה ששום נגן אחר לא מאפשר.

* Voice recording

* זמן סוללה כפול

ומחיר דומה...

אז איפה כאן ההתלבטות ?

פורסם

כן :/

זה באמת מבאס...אז אני אקרא ספר או משהו  :-\

אבל בא עם זה מטען - ככה שאפשר להתטעין שוב ושוב...

מטען ? נו באמת.. אני חושב שהבנת את הרעיון המרכזי כאן, סוללה זה דבר קריטי מאד, אלא אם אתה באמת לוקח את הפוד רק לטיולי ערב או משהו כזה אין לך שום תירוץ לזמן סוללה מגוחך...

פורסם

אני בעל iPod, ואף שאני אוהב את הפוד שלי, ואין לי שום צורך בהקלטת קול (או למעשה ברוב שאר הפיצ'רים של האייריבר) אני חייב להסכים שזמן הסוללה באמת מגוחך ושסביר להניח שאם הייתי מחכה קצת לפני שקניתי אותו לא הייתי קונה אותו בכלל בגלל זה. זמן בטריה ממוצע לכל אלו שאינם בעלי אייפוד ותוהים בעניין הוא לא יותר מ 6 - 6 וחצי שעות בשום מצב, כמו כן יש לציין שלמרבה הפלא גם כשהאייפוד סגור הבטריה ממשיכה להתרוקן, כלומר אחרי שבוע בערך (אולי קצת פחות) שבו האייפוד שוכב סגור עם סוללה מלאה, הוא יתרוקן.

לזכותו יש לומר שהוא נראה טוב (אם כי ציםוי הכרום העדין מאחור נשרט בקלות מזוויעה) ושצורת הדיפדוף בו הרבה יותר נוחה ואינטואיטיבית מפחות או יותר כל נגן אחר כרגע.

אין לי עצה קונקרטית לתת לך, אבל אם אתה באמת (ותהיה כנה עם עצמך) לא צריך יותר מארבע שעות נגינה האייפוד יכול להספיק, אבל אני חושב שלכול דבר אחר עדיף שתיקח את האייריבר (וגם יש לו תמיכה בעברית עכשיו)

פורסם

w00t, שכחת כל כך הרבה יתרונות.... !

בנוסף לכל מה שאמרת, יש גם:

* גישה לקבצים גם דרך Database (לפי אומן, אלבום, סוג וכו'), גם דרך Playlists, וגם דרך גישה ישירה לקבצים (ממש כמו במחשב, סיפריות, תת-סיפריות בלי הגבלה, וקבצים), מה שאין ב iPod ויוצר בלאגן היסטרי וחוסר נוחות משווע כשמדובר באוספים של שירים שונים ולא רק אלבומים מלאים.

* חיבור USB 2

* עדכוני firmware (בתחילת חודש הבא יוצא עדכון שיתן תמיכה בעברית, אפשרות ליצירת playlists מהמכשיר, אפשרות למחיקת קבצים מהמכשיר, ועוד)

* חיבורים אופטיים - גם כניסות וגם יציאות. שימו לב שהוא מאפשר העברה אופטית לשני הכיוונים - מה ששום נגן אחר לא מאפשר.

* Voice recording

* זמן סוללה כפול

ומחיר דומה...

אז איפה כאן ההתלבטות ?

תראה אין לי לא IPOD ולא IRIVER (את הIHP120 לא ראיתי אף פעם בחיים במציאות) ובIPOD יצא לי לשחק לא מעט וזה מה שהצלחתי לשלוף באותו רגע. אבל נראה לי שדיי הוכחנו שהIHP120 עדיף בהרבה על הIPOD בכל מצב אפשרי לא? ( אני לא יודע מה אם הIHP אבל אם הIPOD דיפדוף השירים נוח פלאים. ככה זה גם בIHP120?)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים