עבור לתוכן

apple i pod

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לבקש ליומהולדת ת i pod .

מה דעתכם עליו?? אתם ממליצים על משהו אחר?? ולידע הכללי 15 gb זה הרבה מעבר למה שאני צריך, אז אל תגידו לי לקחת קריאייטיב של 60 ג'יגה.

http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1719701

פורסם

יש לך ביקורת מפורטת פה באתר גם על האייפוד הרגיל, וגם על הגירסא המחודשת

(לא המיני, אחד לפני..)

פורסם

ממ.. אני לא סגור אם זה עדין נכון אבל אמרו פעם שהבטריה שלו מתה תוך שנה וחצי.. שזה דיי נאחס כי אי אפשר לקנות חדשה

פורסם

לא משתלם לקנות בארץ במיוחד לא את הIPOD..

אני ראיתי בnewegg אתה נגן החדש של קריאטיב ZEN 20 ג'יגה ב200$

פורסם

ממש לא שווה...........

זה נכון בקשר לבטריה שלה שמתה אחרי שנה וחצי בערך... והיא עולה כמעט כמו מכשיר חדש!!

בקשר ל15 גיגה תאמין לי שאחרי שבועייפ תגלה שגם הם לא יספיקו לך!......

אם אתה רוצה לקנות נגן של 15 גיגה ב2000 שקל זה טיפשי עדיף להוסיף 800 שקל לקנות IRIVER320 עם 20 גיגה עיצוב יותר יפה לדעתי והרבה יותר פונקציות!!!

ואם אתה קונה בחול גם עדיף לקנות את הH320

פורסם

עולה כמו מכשיר חדש? אתה מדבר כאילו אתה בטוח. אז תביא לי קישור שמוכיח שבטריה של אי פוד עולה 300 דולר, תודה.

חוץ מזה, ה-iPod כיום הוא הדור הרביעי, והוא בעל 20 ג'יגה.

פורסם

ואם אתה קונה בחול גם עדיף לקנות את הH320

מה בדיוק יתן לו H320 ?

פורסם

חוץ מזה, ה-iPod כיום הוא הדור הרביעי, והוא בעל 20 ג'יגה.

איזה דור רביעי? על מה אתה מדבר?

אם אתה רוצה לקנות עכשיו ipod אתה תקנה את הדור השלישי.

בקשר לבטרייה - הבטרייה לא תמות אחרי שנה וחצי אלא ערכה ירד, כלומר שבמקום לעבוד 10 שעות היא תעבוד 7, משהו כזה... אחרי שנתיים וחצי אולי שלוש היא תחיל לקרטע לגמרי - כלומר, הבטריה תספיק מינימום ל-3 שנים, ואני בטוח שעד אז יהיו בארץ ספקים ואף חנויות שימכרו באופן סדיר ipod-ים ומוצרים מתאימים.

ואם לא, תמיד תוכל לקנות ב-ebay :)

ואני מדבר מניסיון - לי יש ipod מהדור הראשון! ואחרי שנתיים של שימוש הוא עובד לי רצוף 4-4.5 שעות (הוא יד שנייה), שבהתחלה הוא עבד 8.

פורסם

ברור לך, אני מקווה, שהמספרים שאתה מדבר עליהם (4 שעות? 6 שעות? 8 שעות?) הם אבסורדים במצב של היום...

ה-iRiver H120 מספיק ל- 16 שעות ויותר, גם אחרי כחצי שנה של שימוש (and counting), ואין שום סיבה הגיונית שהסוללה תאבד עם הזמן מכוחה בצורה כל-כך קיצונית, זאת פאשלה רצינית של אפל (והם גם מודים בזה), ואני לא רואה שום היגיון בלקנות, היום, את המכשיר הבעייתי הזה (מה גם שמבחינת פיצ'רים ו\או מחיר הוא "לא מציאה", בלשון המעטה..).

פורסם

למה צריך כל כך הרבה זמן? למרות ש-16 שעות זה מבורך, 10 שעות ואפילו 8 שעות של מוזיקה יספיקו עד הטעינה הבאה של הבטרייה.

טוב נו אתה צודק, אבל במקרה שלי הציעו לי ipod ב-600 שקל שהתאים בדיוק למה שאני צריך (5GB)...אז חבל היה לחשוב פעמיים.

פורסם

למה צריך כל כך הרבה זמן?

מה ?!

זה אמור להיות נגן *נייד*. אם הוא לא מסוגל לפעול בלי חיבור חשמל זמין, מה נייד בו ?

פורסם

שמע...אם אתה נמצא רוב חייך בטראקים בקולומביה ללא מקור חשמל, אז אולי כדאי לך לקנות מכשיר שמסוגל לעבוד 16 שעות.

אבל אם אתה הולך להשתמש המכשיר , אפילו בתדירות יומיומית, כל עוד אתה נמצא בשטחי הציביליזציה, מכשיר של 8 ו-10 שעות יכול להספיק לך.

פורסם

שמע...אם אתה נמצא רוב חייך בטראקים בקולומביה ללא מקור חשמל, אז אולי כדאי לך לקנות מכשיר שמסוגל לעבוד 16 שעות.

אבל אם אתה הולך להשתמש המכשיר , אפילו בתדירות יומיומית, כל עוד אתה נמצא בשטחי הציביליזציה, מכשיר של 8 ו-10 שעות יכול להספיק לך.

זה בערך להגיד למה אני צריך הארדיסק של 200GB אם אני יכול לצרוב כל הזמן את המידע. והרי ברור לך שאותם 8 שעות תיאורטיות של ה-IPOD ממש לא הגיוניות כשאתה מעביר שירים ומעביד את ההארדיסק מעט יותר מנגינה רצופה ופשוטה, ככה שאותם 8 שעות סבירות הופכות לבערך 6 ואולי פחות, וזה כשהסוללה חזקה לחלוטין !

פורסם

יצא לך פעם לנסוע מהצפון למרכז (או, חלילה, לדרום.. איזור באר-שבע) ?

רק הנסיעות הלוך חזור גומרות לך את הסוללה אם היא מספיקה בלחץ ל 6-8 שעות. ואז מה ?

פורסם

ועוד לא דיברנו על פיצ'רים כמו רדיו, יכולות הקלטה, אבל נגיד וזה לא מתקשר ישירות לניגון MP3...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים