עבור לתוכן

התאמה בין sony mdr-ex71sl לאייריבר ihp 120

Featured Replies

פורסם

היי בובות!

פשוט יש לי בבית קוס פורטה פרו והבנתי שבגלל ההתנגדות הגבוהה שלהם (האוהם) הם לא יעבדו טוב עם האייריבר ihp 120 ולכן אני חושב לרכוש את האוזניות האלו:

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=286743&is=REG

שלא הבנתי בדיוק איך הולכת ההתנגדות שלהם

כתוב שם ככה:

Impedance  16 ohms at 1kHz 

זה יתאים? כי האייריבר זה 16 אבל מה הכוונה שזה ב1 khz?

והקוס זה 60.

תודה רבה!

פורסם

שום דבר לא דחוף..תשנה תכותרת

היי בובות!

;D

פורסם
  • מחבר

שיניתי אבל העניין הוא שזה כן מאוד דחוף!!!!

כי חבר בארה"ב והוא חוזר בשבת!!!!! ואז הוא אמור להביא לי את IHP 120!!!!

תודה!

פורסם

אני אצטט את עצמי מתראד אחר....

איזה חברה תיהיה מספיק מטומטמת להוציא אוזניות ניידות שלא עובדות עם מכשירים ניידים?

אקיצר עזבו נתונים טכניים. לרוב הם לא תקפים.

לי יש את הקוס KSC 50 שאני מאד אוהב את הצליל אבל לצערי הן לא נוחות לי (מישהוא רוצה?). אותו הדריוור אותם נתונים טכניים, אני פשוט לא יכול להצמיד אותם לאוזניים על פול ווליום עם האייריבר, זה כמו רמקולים! מאד מאד נצילות!!

הקיצר לא לדאוג, אני לא חושב שיש מכשיר לא יניע אותם כמו שצריך.

ואני חייב להבהיר אתזה שוב! אלא אם אלא אוזניות גדולות אין להתיחס בכלל לנתונים! רק באוזניות עם דריוורים גדולים יש להתחשב (למרות שרק טיפה וגם זה לפעמים לא נכון) בנתונים.

פורסם
  • מחבר

אז מה אין טעם לקנות את הסוני?

לך יש את ה120 וכמה יש בקוס שלך (אוהם), אתה בטוח שזה לא משנה? כי פשוט לפי מה שהבנתי הסאונד יכול להיות באיכות נמוכה או פשוט ווליום נמוך, כי יש לי אפשרות לקנות את הסוני, פשוט תגידו לי מה כדאי לקנות תסוני או לא לקנות???

פורסם

תשמע הקוס שלי הם גם 60 אוהם ועם אותם הדריוורים בדיוק. שומעים מאד מאד מאד חזק ומאד איכותי.

יש לי גם את הסוני, דוקקא הן טיפה יותר חלשות (עדיין יותר ממספיק).

אני מסתובב עם הסוני בגלל שהן יותר קומפקטיות ומבודדות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה בובות! :D

שיבי נראה יש מצב שאני אזמין את הסוני זה לא המון כסף אז נראה.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים