עבור לתוכן

מחפש כרטיס קול

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה.

תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות.

בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה.

מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

פורסם

אכן יש את המאיה 7.1 ואת הפרודיגי' המצויין גם כן, שניהם כרטיסים מאותה חברה Audiotrak.

הם מעולים במוזיקה ואף מתעלים על קראייטיב באיכות מוזיקה בסטריאו, אך כשזה מגיע למשחקים הקראייטיב אודיג'י 2 ZS לא רואה אף כרטיס!

לך עליו ללא ספק, הוא נותן הרבה פריימים, תומך EAX4.0, נצילות מעבד נמוכה, ואיכות מעולה לטעמי במוזיקה.

פורסם

ללא ספק ה Audigy 2 ZS, נקודה.

המאיה נותן איכות יותר טובה מהאודיג'י, אבל זה לא יהיה מורגש עם הרמקולים שלך- ובכל השאר האודיג'י 2 יותר טוב, וההיתרון כאן על המאיה יהיה יותר מורגש מהיתרון של המאיה(באיכות נטו) על האודיג'י 2.

פורסם
  • מחבר

או קיי תודה רבה לכם,ועוד משהו קטן

1  מה זה ה-EAX4.0 שהאודיג'י תומך בו?

2  איזה גירסה של האודיג'י 2 ZS כי נדמה לי שראיתי כמה סוגים ובכלל מה המחיר של האודיג'י הזה ?

3 יש לי את הלוח של אביט AN7 ששמעתי שיש לו אחלה כרטיס קול ואני יודע שטחנו את הנושא הזה כבר המון פעמים אבל באמת יהיה שיפור מ ש מ ע ו ת י לעומת הכרטיס אונבורד שלי וזה שווה את הכסף או שזה יהיה זניח?

פורסם

1. זאת הגירסה החדשה לתקן EAX שהומצא ע"י קריאטיב תעשה חיפוש תבין מה זה באמת

2. יש כמה גירסאות בתחום הכסף שלך והצורך תתלבט בין הZS/לרגיל שהרגיל יספיק לך בהחלט

פורסם

משמעותי זה רק מבחינתך.

לי יכול להיות שיפור עצום ומבחינתך לא ישמעו שום הבדל.

לדעתי AUDIGY2/AUDIGY2 ZS אם אתה רוצה משחקים ומוזיקה וסרטים.

אם בעיקר מוזיקה ומדי פעם משחק אז Prodigy 7.1 של אודיוטראק או Revolution 7.1 של M-Audio.

פורסם

אני בספק שהיתרון של הרבולושן\מאיה\פרודיג'י\whatever על האודיג'י 2 באיכות צליל נטו, יהיה ניתן לאבחון כם ה"רמקולים" שלו.

וגם אם כן, אני בספק שהוא אודיופיל מספיק כדאי לשמוע את ההבדל בין האודיג'י ובין שאר הכרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים