פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחשב חדש, WINOWS XP ובעת יציאה מה WINDOWS נתקע בתהליך "saving setting".רעיונות ????
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים גם לי זה קורה אבל רק אם אני מתנתק מהאינטרנט אחרי כמה זמן שאני מחובר... (מעל כ-20 דקות)אני משתמש במודם USB....
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מודמים של USB גורמים ה-מ-ו-ן בעיות , והפתרון המוצלח ביותר הוא להחליף למודם דרך כרטיס רשת.
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים גם לי יש את זה ויש לי מודם חיבור כרטיס רשת ???אז אני חושב שאתם טועים :-\שאלתי מישהו הוא אמר לי יכול להיות בגלל האנטי וירוס...אבל לא בטוח..בבקשה תעזרו לי :'(
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים גם לי זי קורה המון - ואין לי מודם USB.ד"א, אם מכבים את המחשב דרך כפתור ה- POWER, בזמן המסך של השמירת הגדרות - יכול להיגרם נזק כלשהו למידע במחשב?
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים תלוי באיזה שלב בדיוק של שמירת ההגדרות הוא נתקע. אבל בתאוריה, כן.ולאלה מכם שאין מודם USB, זה יכול להיגרם אולי ממכשירי USB אחרים. נסו לנתק כל מה שמחובר ב-USB למחשב (חוץ מעכבר ומקלדת) ותראו מה קורה.
פורסם 2004 ביולי 2121 שנים או פיתרון יותר קל וקבוע :תורידו מרשימת ה Startup , את שני החיצים הירוקים האלה בשורת המשימות .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.