עבור לתוכן

בעיה ברמקולים קדמיים

Featured Replies

פורסם

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי

כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים

אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

פורסם

אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי

כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים

אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?

אוקי אחי אתה מדבר על הדום טויטר שאחראי על התדרים הגבוהים למניהם ופרט יותר תבעיה מה אתה מתכוון שאתה שומע צליל שונה מהשני וופרים האחרים???מה תכלס עם זה ככה אז אין מה לדאוג כי התדרים שמגיעים לרמקולים שלך מנותבים ע"י קרוסאובר פנימי ברוב המקרים שזה פשוט מעגל פשוט שמורכב בדרך כלל מנגד קבל וסליל ומנתב כל תדר גבוה או נמוך לאלמנט המתאים

מבין וזה שאתה שומע רעשים ותדרים גבוהים מהרגיל מהדום טויטר זה בסדר וכמו כן אתה תמיד יכול ומוזמן להוריד קצת תרמה של הטרבל ברסיבר שלך זה יפתור קצת תבעיה..אההה אגב שאלה לי אליך מהמקור שמע שאתה משמיע שמחובר למגבר אז מה צורת החיבור במידה והיא אנלוגית זה אחת הסיבות להפרעות כאילו או למשל עם אתה משמיעה צרובים או ממקור אנלוגי כמו טלויזה ישנם הפרעות שנובעות מעצם החיבורים השונים של אותם מקורות וכמו כן ישנם הרבה סיבות נוספות להפרעות כאילו  למשל איכות דגימה של אות או איכות הקלטה  ושידור סוג קיבצי השמעה וכדומה...אבל זה כבר סיפור אחר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים