עבור לתוכן

כמה שאלות בנוגע ל-IRIVER IHP 120

Featured Replies

פורסם

שלום, חבר נוסע לארה"ב ואני אומר לו לקנות נגן לפי כל הבחינות הבנתי שזה הנגן הכי משתלם (IHP 120 מבחינות ל מקום איחסון ולפי מה שהבנתי גם ארקדיה נותנים אחריות אם קונים בחו"ל?), עכשיו שאלותיי הן:

האם כאשר אני מעביר CD מקורי לנגן האיכות יורדת?

האם MP3 320KBPS זה איכות של CD?

האם הוא נכנס בקלות לכיס?

האם הוא עמיד?

איך איכות הקלטת הסאונד שלו במידה ואני מעוניין להקליט בהופעות, קונצרטים וכו'?

האם הסאונד שלו באמת ברמה גבוהה? איך בהשוואה ל-CD כי מה שהמורה שלי לגיטרה אמר לי שכאילו עדיף דיסק מן רגיל ולא לשמוע MP3 בגלל שזה לא מה שנגיד הלהקה רוצים שתשמע זה ההקלטה המקורית אלא ההקלטה המקורית אולי אבל בקיווץ ושהאוזניים יתרגלו לשמוע באיכות נחותה, מה שכן הואאמר שנגיד MP3 תמיד שומעים קטן כזה משהו כזה...

אני מאוד אודה לכם אם תענו לי, תעזרו לי בהקדם האפשרי כי הבחור נוסע היום לארה"ב וביום שבת שיבוא הוא חוזר והוא יקנה לי כנראה את המוצר בחנות:

http://www.bhphotovideo.com/ בניו יורק.

תודה רבה.

פורסם

לפי דעתי הנגן הכי משתלם הוא הH320 ולא הH120......

למשל ארקדיה מוכרת את הH320 בהפרש ממש קטן של איזה 50-100 שקל מעל הH120......................

התוספת הקלה שווה את היתרונות שיש בסדרת H300.........

וכן ארקדיה מספקים אחריות בארץ.........

מה המחיר של הH120/H320 איפה שהוא מתכוון לקנות? אם זה הפרש של לא יותר מ200-300 אז כדאי לו לקנות בארקדיה.......

כי מתי שתקלקל לו הבטריה בעוד 3 וחצי שנים לפי איריבר אבל נראה לי שזה יהיה יותר מוקדם........ אתה תשלם רק 20 דולר על הבטריה ועוד כמה דולרים על המשלוח כולל ביטוח....... אם אתה לא קונה אצלהם אתה תשלם 90 דולר על הבטריה בלבד ועוד 80 דולר רק על המשלוח בלי ביטוח...

ובקשר לאיכות הסאונד....... לא נראה לי שהיא יורדת...........

אבל אני אתן למבינים יותר לענות :)

עריכה:

אוקי נכנסתי לאתר וראיתי שהם מוכרים את הH120 ב1300 שקל......... יש הפרש עצום.............

וגם המחיר של המכשיר וגם נגיד עוד שלוש שנים הוא ירצה להחליף בטריה זה יעלה לו 700 שקל בערך........ עדיין יוצא יותר זול אם קונים בארקדיה....

שיקנה שם!

פורסם
  • מחבר

אחי תודה רבה על העזרה וכל הכבוד על הנכונות לעזור! 8)

לא הבנתי מה בסוף התכוונת שאמרת שעדיין יוצא יותר זול בארקדיה???? ואז אמרת שהוא יקנה שם???

עריכה: תגידו מה הקטע של 700 ש"ח בטריה?!

פורסם

MP3 320KBPS זה איכות של CD?

לא .. 1406 KBPS

זה איכות של דיסק

פורסם
  • מחבר

לא .. 1406 KBPS

זה איכות של דיסק

ויש לי אפשרות לשים את האיכות הזאת באייריבר?

לא נראה לי

אז בעצם אם אני קונה דיסקמן האיכות תהיה יותר טובה?

פורסם

אתה יכול להמיר לWAVE ואז יש לך מקום בערך ל30 דיסקים (לפי החישוב של 20 גיגה לחלק ל 700 מגה *לא בידיוק מדויק).

בכל מיקרה אתם יכולים לחשב כמה זה 80 דקות ל700 מגה מה האיכות

פורסם
  • מחבר

וכמה עולה בטריה ומשלוח כל שלוש שנים 700 ש"ח?

פורסם

בהתחלה חשבתי שיוצא יותר זול בארקדיה בגלל הבטריה כי אם קונים אצלהם יותר זול אחכ לקנות בטריה..................

תראה לקנות בטריה לא מסתכם בבטריה עצמה אלא גם לשלוח את זה להונג קונג כדי שירכיבו לך אותה כי זה סיבוך.......... אז גם המשלוח עולה...

אבל אם קונים אצל ארקדיה הם עושים לך לפי מה שהבנתי 20 דולר על הבטריה ו80 דולר על המשלוח..... המשלוח שלהם כולל ביטוח למקרה שמשהו קורה בדרך לשם וחזרה......

אם אתה קונה לא בארקדיה יעלה לך בטריה במחיר של כמעט מכשיר חדש וגם המשלוח יעלה לך הרבה יותר ובלי ביטוח......

אבל בגלל שההפרש מחירים בין ארקדיה וחול כל כך גדול יותר שווה לקנות בחול כי המחיר של המכשיר בחול פלוס המשלוח והבטריה שהוא יקנה עוד 3 שנים יוצא יותר זול מאשר רק המכשיר אצל ארקדיה................................

זה מה שהתכוונתי

ואין בעיה תמיד שמח לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים