פורסם 2004 ביולי 1821 שנים TermiNal לא מקבלים בקביעות, זה מידי פעם זורקים לך כמה הזמנותביום שקיבלתי את האימייל שלי, לא עברו אפילו 24 שעות, וקיבלתי 3 הזמנותחברים שלי שקיבלו חשבונות כבר חודשיים משתמשים ולא קיבלו הזמנה אחת... (אחד מהם קיבל הזמנה אחת בודדת)בכל מקרה הGMAIL באמת מתוחכם והכל אבל קצת קשה להתרגל אליוכמו שאמר פה מישהו: "רק צריך קצת להתרגל לכל הLABELS שלו, עדיין רגיל לספריות..."עריכה: עכשיו שאני רואה, הוואלה לא רע בכלל!רק שבאמת אני לא מבין מה הקטע שהם מחלקים גיגה רק לWALLA.COMוממתי הם החליטו לתת גיגה חינם, היה מפורסם עד עכשיו שאת החשבונות גיגה הם ימכרו בתשלום ויתנו משהו כמו 100 מגה חינם
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים הם עדיין מעדכנים, פשוט מי שנרשם חדש הם כבר מההתחלה קובעים לו חשבון של 1 ג'יגה, אז אין בעיה עם זה, לישנים לוקח זמן לעדכןואף אחד לא אמר שGMAIL לא עובד עם מוזילה, אמרו שהאימייל החדש של וואלה לא עובד עם מוזילה. אל תתחילו לערבב בין השמות.. gmail = גוגל, וואלה = וואלה.
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני בטוח שוואלה יתקנו את זה ויעברו לעבוד גם עם דפדפני נטסקייפ למינהם, הם מודעים לכוח של הקהילה הזאתבכל מקרה, התרשמתי לטובה... באמת אימייל מסודר ויפההבאנר למעלה לא כל כך מפריע (מעאפן, אבל סביל) כל עוד לא ידחפו לשם עוד שטויות וישאירו אותו ככה הם מסודריםגם העיצוב מאוד נחמד והנוחות עבודה באמת כל הכבוד להםמעניין אם הם יגיעו לחדשות עולמיות וירשמו אליהם באמת משתמשים מחול כמו שהם מתכנניםעקרונית ל GMAIL לא יהיו מתחרים וזה בגלל הגודל של גוגלכל עוד MSN וחביריו לא יפתיעו (וקשה לי להאמין שמיקרוסופט תפתיע לטובה) אז לגוגל לא יהיה מה לדאוג (חוץ מהמשפטים חחח)
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים שידרגו לי את האי מייל בוואלה כבר לפני איזה חודש לGMAIL...מה העניין של ההזמנות? כי לא נראה לי שקיבלתי כאלה
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אין אפשרות לשדרג מוואלה לGMAIL השידרוג היה מנפח קטן ל1 GB......____________אז מישהו מוכן לתרום לי......איתן
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אני מבואס מג'מייל יש לי אותו כמעט חודש והיה לי רק הזמנה אחת לעוד ג'מיילאוף
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים אתם יודעים מה....אני מוריד את הכובע ואומר-אתם צודקים.....זה כמו שכותבים בכותרת של ת'ראד דחוף!-זה מוציא את החשק....ופשוט אני רוצה שם קליט....איתן
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים כל אחד שיש לו חשבון GMAIL צקבל מתישהו מספר כלשהו של הזמנות לצרף אנשים שהוא בוחר למשפחת גוגל.....כלומר אתה מקבל מתישהו מספר מסוים של הזמנות להביא לאנשים שיהיה להם חשבון GMAILלי היה אחד הבאתי לחבר שלי....חבר אחר שלי מכר הזמנה אחת לאיזה סטייליסט בשביל מנוי לאיזה 20 מועדונים בארץ שהוא בוחר שהוא נכנס בחינם וגם שתייה חינם לחודשייםאיזה סבבה לו......
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים לקדם את הקהילה... במיוחד בשביל שיותר אנשים יוכלו לשלוח להם הצעות שיפור\תיקוןההזמנות לא באות בזמן מסויים ולא בכמות מסויימת, תראה את זה בתור הגרלה או משהו.....מישהו פה כתב שהוא מאוכזב מג'ימייל כי הוא קיבל רק הזמנה אחת, זה ממש דפוק.. אתה צריך להגיד תודה שיש לך חשבון שם אתה לא אמור לחכות להזמנות כל דקהאני קיבלתי עד היום כמה וכמה הזמנות, וחברים שלי הם חשבונות אחרים לא קיבלו כלוםאז מה? אתה צריך להשתמש ולהנות מהחשבון שלךלמכור את החשבון בתמורה לדברים זה קצת דפוק לפי דעתי, במיוחד מצד המקבל של החשבון, למה שמישהו יתן על זה תמורה זה רק חשבון אימיילאני משתמש בחשבון חודש, ואין לי בו אפילו 2 מגה תפוסים
פורסם 2004 ביולי 1821 שנים קודם כל אני אמרתי את זהדבר שני זה מעצבן שחלק מקבלים 5 הזמנות וחלק כולל אותי קיבלו רק אחד.....אני ממש ממש ממש לא משתמש בחשבון..........לא הייתי מתנגד למכור את ההזמנות שהייתי אמור לקבל בכסף.............
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.