עבור לתוכן

מאיזה גיל אפשר להוציא וויזה/כרטיס אשרי וכו'? אפשר גם אם אני לא עובד?

Featured Replies

פורסם

1) לך פעם ראשונה עם אבא\אמא שלך. ככה תלמד להבא:)

2) אני כבר שלוש שנים כמעט עם הכרטיסים האלה, וההגבלה היא של 600 שקל. יש כרטיס שהוא רק לבנקט (של בנק הפועלים נקרא bigtime) שבו יש הגבלה של 400 שקל ליממה. בכרטיסי האשראי החל מצעיר, זה 600 שקל). בבנק הפועלים לפחות.

• תגובות 32
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בהגבלה אחי אתה מתכוון שאני יכול להוציא רק 400 ש"ח ביום?

כמו שאמרתי אין לי מה לדאוג לגביי זה כי אני הולך להוציא רק 200-100 ש"ח כל חודשיים בערך ואפילו פחות.

אחי, יש מינימום לסכום הכסף שאתה צריך להפקיד לפני שאתה מוציא את הכרטיס?

זאת אומרת אני יכול להפקיד 100 ש"ח ולהוציא כרטיס? אני יודע שיהיה מותר לי להשתמש רק ב-100 ש"ח בכרטיס אם אני אפקיד רק 100 ש"ח בבנק, אבל זאת הייתה הכוונה מלכתחילה.

פורסם

לדעתי זה טפשי להוציא ויזה לפני גיל 18...

זה לא שאתה מקבל משכורת קבועה שנכנסת לך לחשבון או שאתה צריך לשלם חשבונות על בסיס חודשי

עם השחבונות האלה אפשר להיכנס רק למינוסים רציניים

פורסם

אתה לא ממש צודק

לי יש כרטיס אשראי

ואני יודע לשלוט עליו ממש טוב

כמובן שיש אנשים שאסור לתת להם ויזה בגלל שאין להם שליטה עצמית

פורסם

עזוב שולט

אתה באמת צריך כרטיס אשראי? (או בכלל חשבון בנק?!)ד

פורסם

יש לי כרטסי אשראי אבל אין יל עבודה חחח אז אין מה לעשות אם כרטיס אשראי חחח :-\

קיצר קודם תימצא עבודה ככה לחופש ואם אתה יכול גם לאחרי זה... אחרי זה תאסוף ציק שתיים ואז תיפתח חשבון ותידע שמגיע לך כסף כל חודש לחשבון

כי אם תעשה את זה הפוך לא יהיה לך כל צורך בחשבון :-\

פורסם

אני בן 17 ופתחתי חשבון צעיר לפני חודש בערך כי התחלתי לעבוד..

עכשיו הזמנתי בנקט .. וכשהלכתי להביא אותו אני פתאום רואה שזה כרטיס ישראכרט צעיר

לא יודע למה הביאו לי את זה..כנראה רוצים למשוך צעירים למינוס עוד מגיל צעיר שיתחילו לשלם עמלות גבוהות

פורסם
  • מחבר

לדעתי זה טפשי להוציא ויזה לפני גיל 18...

זה לא שאתה מקבל משכורת קבועה שנכנסת לך לחשבון או שאתה צריך לשלם חשבונות על בסיס חודשי

עם השחבונות האלה אפשר להיכנס רק למינוסים רציניים

אחי, מי מוציא וויזה בכלל?

אני מוציא כרטיס נוער או משהו כזה. אני יכול לקנות דברים עד סכום הכסף שאותו הפקדתי בבנק.

אם הפקדתי 100 ש"ח, אז אני יכול לקנות מוצרים רק עד 100 ש"ח ולק שקל אחד יותר.

אי אפשר להיכנס עם זה למינוס.

פורסם

בטח שאפשר..כרטיס צעיר מוגבל בדר"כ ל500 שקל

אם נכנסה לך משכורת של 1000 שקל נגיד אז הבנק יתן לך מסגרת של 1000 שקל כלומר תוכל להיכנס למינוס של 1000 שקל

פורסם
  • מחבר

אבך אין לי משכורת בכלל. אני לא עובד. אם הייתה לי משכורת של אלף ש"ח אז הייתי לוקח וויזה בכלל.

ואי אפשר להיכנס עם כרטיס נוער למינוס.

פורסם

אין לך משכורת אז למה בדיוק אתה צריך חשבון בנק?

פורסם

מסטר אור גם לי יש ישראכרט צעיר תראה זה מוגבל אתה לא יכול לרדת מתחת למינוס!!

כבר בדקתי את הנושא הזה חח ;D

תראה שבצד ימין למטה רשום דירטק!! זאת אומרת כל פעם שאתה עושה קניה הכסף יורד ישר מהחשבון ואתה לא יכול לחלק לתשלומים...

זאת אומרת כשאתה מגיע ל-0 אין לך מה לבזבז וזהו אתה לא יכול לקנות כלום ;)

פורסם
  • מחבר

אחי, אתה לא קראת את התרד מההתחלה נכון?

כמו שאמרתי כבר בהודעה הראשונה, אני מזמין כל חודשיים, שלוש או ארבע פעמים מחנות מחשבים כל מיני מוצרים.

עכשיו, אין חנות מחשבים שקרובה אליי אז אני חייב לשלם על משלוח. ואין לי וויזה אז אני חייב לשלם על משלוח גוביינא, זאת אומרת שאני משלם לשליח על מה שהזנמתי. ומשלוח כזה עולה 80 ש"ח, כפול ממחיר משלוח רגיל.

ו-40 ש"ח אולי נשמעים כמו סכום מגוחך, אבל אני לא עובד וקונה דברים רק בדמי הכיס שלי. אז בעצם 40 ש"ח הם די הרבה בשבילי.

אז חבל לי כל פעם לשלם 40 ש"ח נוספים על משלוח, אז חשבתי על לפתוח כרטיס נוער (אם זה השם שלו).

אני בעצם מפקיד כסף בבנק, ובבנק נותנים לי כרטיס. עכשיו אם אני ארצה לקנות משהו מחנות מחשבים, אני פשוט אתן לחנות את מספר הכרטיס ודרכו אני אשלם ואחסוך לעצמי 40 ש"ח.

פורסם

מה מישלוח לשליח עולה לי רק 15 ש"ח תוספת איך יגעת ל-40ש"ח :o :o

אני מזמין מפנדה...

פורסם

כן גם לי יש את הדירקט הזה...

אם אי אפשר לרדת למינוס אז זה טוב

למרות שאני מעדיף להוציא מזומן ולהגיע לחנות ולשלם במקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים