פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני מזמין לפעמים מחנויות מחשבים כמה דברים קטנים שעולים 70-60 ש"ח.הבעיה היא שאני תמיד בוחר בדואר שליחים גוביינא (משלם לשליח על המוצרים) ומשלם פי 2 ממחיר משלוח רגיל וזה בגלל שאין לי וויזה לשלם בה והחנות נמצאת רחוק מהבית שלי.אז חשבתי על להוציא וויזה או איזה שהוא כרטיס כדי שאני לא אצטרך לעשות משלוח גוביינא, וכך אני אחסוך 40 ש"ח בערך כל פעם.אז רציתי לדעת אם אני יכול להוציא וויזה/דיירקט קארד וכו' אם אני בן 17 ולא עובד?אני יכול להכניס בבנק 300 ש"ח, זה יספיק?ובבקשה אל תהפכו את ההודעה הזאת לספאם כי אני לא רוצה שינעלו אותה.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים בטח, אני הוצאתי בגיל 16 וחצי כ.אשראי צעיר. אין שום בעיה ואין לך "מינוס" גם, כלומר אתה צריך שיהיה שם מינימום כסף.... אני הזמנתי מלא מחנויות מחשבים בארץ עם הכרטיס - אין שום בעיה.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים דבר ראשון אתה יכול להוציאדבר שני אם אתה שם 300 שקל שם ואתה לא עובד אתה לא תקבל ויזהאתה תצתרך לחכות לפחות חודשיים(זה החוקים)ולפתוח חשבון בבנק זה לא כיףהמון ניירת
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר אתה תצתרך לחכות לפחות חודשיים(זה החוקים)המון ניירתלחכות חודשיים למה? ואחותי עכשיו אמרה לי שוויזה זה מינימום 1000-2000 ש"ח לשים בבנק אז וויזה בטוח אני לא מוציא.מה עם דיירקט קארד? ולא איכפת לי ש"ולפתוח חשבון בבנק זה לא כיף המון ניירת", אתה גורם לזה להישמע כאילו שזה טרחה ענקית וביזבוז זמן.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים אני שונא תבנקיםולכן אני חושב שזה ביזבוז זמן בכל להתעסק איתם בגיל כזהאבל אבא שלי הכריח אותי לעשות ויזהאני חייב להודות שזה נוחאבל בנק זה דבר דפוק
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים המון ניירת :-\בהחלט סיוט של כמה שעות....רק לי לקחו טביעת אצבע,תמונה... ? ;D (j/k)
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים היום אפשר לפתוח חשבון ישראקרט צעיר כבר מגיל 14. אתה לא יכול לעשות את זה לבד, אלא אתה חייב ללכת לבנק עם אחד ההורים שלך. (יותר טוב, הם מתעסקים עם כל הניירת והזיוני שכל). עכשיו, הכרטיס הצעיר זה כרטיס שהוא לא ויזה (הוא רק בארץ הוא לא בינלאומי), יש לך הגבלה למשיכת\ציהוג באשראי 600 שקל ב24 שעות, אתה לא יכול להגיע למינוס, כלומר אם החשבון שלך מגיע לאפס, אתה לא יכול לשלם עם הכרטיס או למשוך כסף עד שתכניס לחשבון עוד כסף. אתה לא צריך לעבוד. אני לפני שבוע שדרגתי לכרטיס חייל (שזה אותו דבר רק שמותר לך אוברדראפט של 500 שקל). כל זה אני אישית יודע דרך בנק פועלים שזה הבנק שלי, אבל בבנקים האחרים זה אותו דבר רק שהכרטיסים עם שמות אחרים בדרך כלל, חפעמים גם זה לא.
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר תודה אחי.אז אני בעצם שם 300 ש"ח בבנק, ומותר לי להזמין בכרטיס רק עד סכום של 300 ש"ח??ד"א: כמה זה עולה לי לעשות את הכרטיס הזה? כמה הם לוקחים עמלה בחודש?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים בגיל שלך אתה נכנס למסלולים מיוחדים שבהם אתה לא משלם שום עמלהבכל זאת אני חושב שמותר להגהץ את האשראי רק עד 400 שקל ביוםלא 600 כפי שנאמר למעלה
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר אני לא אוציא 400 ש"ח גם בחודשיים, אז אין לי מה לדאוג לגביי זה.באיזה בנק אתם ממליצים לי לפתוח את החשבון הזה ? לעשות את הכרטיס הכוונה
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים איפה אתה גר?!תקשיב דבר ראשון תשאל את ההורים שלך האם הם ממליצים בבנק שלהםותילך איתם פעם אחת לבנק שלהם לראות כמה תורואיך מתיחסים לאנשיםועם יש עוד בנקים בסביבה פשוט תיכנס תעשה סיור קטןתראה האם זה שוק או בנק מכובד נמשל בנק הפועלים בכפר סבא מנוהל כמו שוקאני לא יודע למה פתחתי שם חשבון במיוחד שמול הבנק יש את לאומיששם ככמעט ואין טורים והוא נראה מאוד רציניוכמעט שכחחתיבבנקים אין ממש תחרוות ולכן זה לא משנה באיזה בנק תירשםמה שכן חושב בבנקים הקטנים הם נותנים לך רבית על הכסף אפילו שהוא בכרטיס אשראימה שבבנקים הגדולים לא נותניםולכן חשוב מאוד שתתעקש על זהאני בטוח שאם תגיד להם שזה תנאי שלך לפתיחת חשבון הם יעשו את זה כמו טאטאלה(ריבית הסבר: הריבית כיום היא 5%~ לשנה וכן אם יש לך 300 שקל בשנה אתה תקבל אליו 15 שקלזה לא הרבה אבל זה העיקרון.)
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר סבבה אחי.אני תמיד מפקיד לאבא שלי כסף בבנק ביןלאומי בלוד, ושם זה באמת כמו שוק.לוקח לי בערך 50 דקות עד שמגיע התור שלי.אבל אחותי בבנק הפועלים, הלכתי איתה פעם והבנק גדול והתור די קצר (רק רבע שעה 20 דקות).אז נדמה לי אני אלך על בנק הפועלים.עכשיו רק שאלה בנוגע לעמלה שהבנק לוקח:כשאני מזמין משהו בכרטיס כמה עמלה יקח על זה הבנק? כמה עלמלה יקח הבנק מדי חודש על זה שיש לי את הכרטיס הזה?ואיך אני מברר את זה עם הבנק? יש לכם מספר טלפון של בנק הפועלים?
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים כמו שאמרתי בגיל שלך לא לוקחים שום עמלהאולי רק אם אתה מוציא ציקיםאבל אחרי הצבא יתחילו לקחתואם אתה רוצה לברר יותר כנס לאתר שלהם
פורסם 2004 ביולי 1621 שנים מחבר טוב, נכנסתי לאתר שלהם, ויצא באמת שאין עמלות לגילאים 16-22 ( :D). ונותנים שם גם כמה מבצעים פשוטים. http://www.bankhapoalim.co.il/cgi-bin/inetcgi/newdev/inside_main.jsp?BV_SessionID=@@@@2069095661.1089975096@@@@&BV_EngineID=ccccadclmdmljjfcefeceeedfffdffn.0&catname=New+Hapoalim+Site%2f%f4%f8%e5%f4%e9%ec%e9%ed%2f%f0%e5%f2%f8&flag=1&son=true&pstyle=0 אני יכול גם להפקיד רק 100 ש"ח בבנק ולהוציא כרטיס? כי כרגע יש לי רק 100 ש"ח (אחותי לקחה לי 200 ) ואני כבר רוצה לקנות משהו מחנות מחשבים שעולה 100 ש"ח (כולל משלוח).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.