עבור לתוכן

היוזמה המבורכת של Techno.co.il - תירמו גם אתם את המחשב שלכם!

Featured Replies

פורסם

כמו שאמרתי בדף לפני אני יכול לחבר עכשיו 2 מחשבים לזה ואחרי זה גם את שלי אבל זה שוה לי בכלל לחבר פנטיום 3 450מה"צ ועוד פנטיום 3 800מה"צ... את האטלון 1800+ יש לי עכשיו אני לא יחבר כשאני יקבל את החדש אני יצטרף לקבוצה כשהמעבד יעבוד ב-2400מה"צ ואני יוכל לקבל ביצועים נורמליים!! :)

שווב רוקפורד? או שלא שווה לחבר את שני המחשבים המעפנים האלה :P

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ניתן להריץ יותר ממחשב אחד על אותו היוזר, אם זו השאלה שלך (תתחם ילדון, תתחם, אני לא צריך לנחש איפה אמור להגיע פסיק או נקודה במשפטים שלך)... כל מחשב יקבל משימה משלו לבצע.

פורסם

לרכושנים ולחומריים שביננו, התוכנה הזו עשויה לקרוץ, טולנדו. ה UD הרבה יותר חיונית. כי אחרי הכל, כסף זה לא הכל בחיים.

נ.ב, הסיכויים שלך ושל המחשב שלך לזכות בסכום הכסף הזה, שווי ערך לסיכויים של האקר נואש לפרוץ לשרת SSL המוצפן ב128 ביט.

לא התכוונתי שהתוכנה אמורה לקרוץ אלא בגלל שהיא עוסקת בנושא הרבה יותר טהור מהתוכנות האחרות אז להפך, רק לפילוספיים ביותר ביננו. (הבלבול כאן הוא שאתה התכוונת חומרני כלומר בסקלה שבצד אחד שלה יש חומרני ובצד שני יש הומאניטרי/פילנטרופי, אני התכוונתי לסקלה שבצד אחד שלה יש חומרני ובצד שני יש פילוספי). הUD יותר חיונית? אפשר להתווכח על זה כי Prime זה טכנולוגיה בשביל טכנולוגיה (כמו הSuperCollider שלא נבנה בארה"ב).

הסיכוי לגלות שהמספר שאתה בודק שהוא גדול מ10 מליון ספרות הוא מספר ראשוני מסוג מרסן הוא בערך 1 ל300 אלף, וזה יקח לך משהו כמו שבועיים עבודה על פנטיום 4 3.0 (האת'לוןXP גרועים בזה כי אין להם SSE2. לא יודע איך מתפקדים ה64, אבל בטח לא משהו). מספר ראשוני עם פחות מ10 מליון ספרות יקח לך משהו כמו שבוע לבדוק והסיכוי לגלות שהוא ראשוני הוא בערך 1 ל200 אלף.

פורסם

ניתן להריץ יותר ממחשב אחד על אותו היוזר, אם זו השאלה שלך (תתחם ילדון, תתחם, אני לא צריך לנחש איפה אמור להגיע פסיק או נקודה במשפטים שלך)... כל מחשב יקבל משימה משלו לבצע.

חח באמת מצטער אבל אין לי מושג איפה ומתי לשים פסיק נקודה כמובן בסוף לא? חחח :-\

כן חחח ואני אותותו אמור לסיים תיכון חחח :P

פורסם

אני שונא להיות פארטי פופר (אה, לא עובד בעברית?) אבל רק שת'דעו שזה מוסיף, בקירוב, יותר מ140 שקל לחשבון החשמל שלכם לאורך שנה.

הפעילות של התוכנה הספציפית הזאת או כשלא מכבים את המחשב?

פורסם

ok , הפעלתי את התוכנה.

עכשיו כמה זמן אני צריך להשאיר את המחשב דלוק? כמה שבועות?

כי אין לי בעיה אם זה , רק שלעתים רחוקות יש הפסקת חשמל בבית...

פורסם

ובדיוק קפיצת מתח הרגה לי הרד דיסק 20גיגה של מקסטור 7200 סל"ד 2מגה :'( :'(

חזרתי הביתה אני רואה המחשב מכובה אני מדליק אוות והוא לא מוצא לי הרד דיסק אני בודק אל מחשב אחר והוא גם לא רואה אותו וההרד דיסק לא מגיב בכלל

אני לא שומע אפילו את המחט שלו... :'(

פורסם

זה קרה לי פעם רק שהלך ספק, מעבד, לוח, כ.קול וכ.מסך. :'(

בשביל זה עכשיו יש UPS :D

פורסם

חזרתי גם אני ליוזר הישן שלי בקבוצה של HWz

הקיץ פשוט קורע לי ת'מחשב... חייב מזגן אישי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים