עבור לתוכן

היוזמה המבורכת של Techno.co.il - תירמו גם אתם את המחשב שלכם!

Featured Replies

פורסם

כשאני יקבל את המעבד שלי 2500+ מוביל אני מצטרף כרגע אני יכול לצרף רק שני מחשבים

P3 450MHZ

P3 800MHZ

:P  :P  :P

אבל הם לא שווים את זה חח אז נעזוב...  :-\

וחוץ מזה המחשב צריך להיות מחובר 24 שעות לא? ואני לא יכול להיות מחובר ככה 24 שעות אם וולקנו 12 שבוקי נותן לי לישון!!

אז אני צריך לכבות את המחשב כל הזמן... :P

• תגובות 38
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תרומתה של ליבת קופרמיין חלושה שכזו לפרויקט מציל הנפשות הלז, הינה זניחה למדי  ;)

כל תרומה מתקבלת בברכה :)

גם אני מנדב את המחשב שלי...(בחתימה)

למה שלא נפתח קבוצת HWZONE ונתחרה ב TECHNO? נראית לי תחרות מבורכת ללא ספק....

פורסם

אני שונא להיות פארטי פופר (אה, לא עובד בעברית?) אבל רק שת'דעו שזה מוסיף, בקירוב, יותר מ140 שקל לחשבון החשמל שלכם לאורך שנה.

אני הכי אוהב את פריים. זה עובד למטרה הנעלה (או יותר נכון, טהורה) ביותר וכותב בדיוק את התוצאות - יש מחלק למספר, אין מחלק למספר ומה המחלק. אני לא חושב שSETI יכתוב "אחי, מצאתי את ET!" :P.

זה גם היחיד (אם אני לא טועה) שמחלק פרסים, 50,000 דולר למוצא של מספר ראשוני של מרסן בן יותר מ10 מליון ספרות ומשהו כמו 5000 דולר למוצא של מספר ראשוני בן פחות מ10 מליון ספרות. ת'כלס, זה יותר משתלם מהלוטו.

פורסם
  • מחבר

לרכושנים ולחומריים שביננו, התוכנה הזו עשויה לקרוץ, טולנדו. ה UD הרבה יותר חיונית. כי אחרי הכל, כסף זה לא הכל בחיים.

נ.ב, הסיכויים שלך ושל המחשב שלך לזכות בסכום הכסף הזה, שווי ערך לסיכויים של האקר נואש לפרוץ לשרת SSL המוצפן ב128 ביט.

פורסם

ROCKFORD, אתה לא מעודכן.

המדענים ברוסיה עומדים למצוא תרופה נגד הסרטן, מדובר במספר שנים בודדות, לדעתי אין כל צורך לחשוש . :)

פורסם

רק כדי להזכיר לכמה אנשים כאן , כל הקרינה שאנחנו יוצרים / החומרים שאנחנו משתמשים בהם / השתיה שאנחנו שותים - מסרטנים.

פורסם
  • מחבר

ROCKFORD, אתה לא מעודכן.

המדענים ברוסיה עומדים למצוא תרופה נגד הסרטן, מדובר במספר שנים בודדות, לדעתי אין כל צורך לחשוש . :)

אז בוא נעזור להם לקצר את מס' השנים הבודדות האלו, גיבור שלי, חארם על אלה שכבר לוקים במחלה...

פורסם

למה שלא נפתח קבוצת HWZONE ונתחרה ב TECHNO? נראית לי תחרות מבורכת ללא ספק....

אתה ממש ליצן , אהה ??? >:(

להתחרות ? מה יש להתחרות , צריך כמה שיותר מחשבים שיתרמו... לא צקיך להתחרות על זה !

ומה מבורך בתחרות הזאת ? הרי אין לאתר הזה סיכויי לנצח !

טכנו הוא האתר האיכותי בארץ , עובדה ! אז למה להיכנס לעוד תחרות שממליא תפסיד בה ?

ובנושא הזה ספציפית , למה להיכנס לתחרות ?

בושה וחלימה ! >:(

גם ברמת ההמורו זה לא הצחיק ! >:(

פורסם

זה לא היה אמור להצחיק.

זה היה בשיא הרצינות שאולי עוד אנשים ייכנסו ויתרמו את המחשב למען זה.

למה לא להתחרות אם תוך כדי אתה תורם ? מה כבר אמרתי? שייכנסו עוד אנשים ויתרמו עוד? מה רע בזה שייכנסו אנשים ויתרמו?

ואתה לא מבין שהתחרות רק תגרום לעוד אנשים להיכנס ולתרום? זאת המטרה פה... אחרת לא היו פותחים בכלל את הקבוצות האלה...

אחרת לא היו עושים שיש קבוצות! אחרת לא היו נותנים נתונים של כמה שעות CPU יש לכל קבוצה!

ומה זה משנה אם אני מפסיד או מנצח? העיקר שתרמנו בדרך

ודרך אגב, כותבים כלימה לא חלימה....

פורסם

רק כדי להזכיר לכמה אנשים כאן , כל הקרינה שאנחנו יוצרים / החומרים שאנחנו משתמשים בהם / השתיה שאנחנו שותים - מסרטנים.

גם אני חשבתי ככה אבל המורה שלי אמרה לי שיש דברים טבעיים שמסרטנים , כמו השמש , כשמבשלים בשר על האש , ועוד כמה דברים...

פורסם

טוב , סליחה עם קיבלתי את הערותיי בצורה קצת גסה.... :-\

אין צורך בתחרות כדי לגרום למשתמשים להיכנס לקבוצה ...

פשוט צריך להסביר להם שזה דבר חשוב ביותר ... :) בלי תחרות .... רק עם מילים... ;)

נ.ב

מצטער שהוצאתי עליך את כל העצבים , פשוט אני לא ממש מחבב את הפורום כאן...ואת הגישה של חלק מהמנהלים , סליחה אם פגעתי בך...

פורסם

התנצלות התקבלה. :D

ואני עדיין חושב שתחרות תעורר יותר היענות... בשביל זה היא קיימת...

אבל אנחנו באותו צד אז לא צריך לריב :)

פורסם

נראה לי שאני אחזור ליוזר שלי מהקבוצה של הZONE שהיתה פעם - http://www.grid.org/services/teams/team.htm?id=4E7C6020-659F-4EC7-9125-421C148DD11C

אתמול פחדתי לחזור לתוכנה הזאת בגלל הטמפ' הגבועות שהמעבד שלי מגיע אליהם בקיץ, אבל נראה שהLOAD גורם לו לעלות רק ב2 מעלות אז זה סביר.

'צטרפו לזון כדי לשקם את הקבוצה הישנה

פורסם

אני גם הצטרפתי לקבוצה של Hwzone ;D (בכינוי alexpr123)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים