פורסם 2004 ביולי 1221 שנים הבנתי שכאן זה הפורום שאני יכול לשאול בו שאלות על החלקים של המחשבאז..... עם תוכלו לעזור לי כי אני רק מתחיל אתם יודעים.....איזשה חלקים יש במחשב איזה חלקים כדי לקנות וכאלה תודה
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים WTF? מה זאת השאלה הזאתי?אתה הולך לקנות מחשב חדש? אם כן איזה תקציב?אם לא אז מה אתה רוצה לדעת?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר אני רוצה לדעת איזה חלקים יש במחשב אתה יודע ואיזה חלקים הם טובים יותר ואיזה פחות וכאלה
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מה זאת אומרת?במחשב יש מעבד\לוח אם\זיכרון\כרטיס מסך\כרטיס קול\הארד דיסק\ספק. וסידי\צורב אם שמים.מה בדיוק אתה רוצה לדעת? זה כמו שאני ישאל אותך תגיד, איזה אוטו טוב?כדי לענות לי אני צריך להגיד לךא.תקציבב.למה האוטו ישמשג.מה אני צריך שהייה לי באוטואז שאל יותר מדויק ואז אני יוכל לענות לך
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר שמע עזוב לקנות מחשב אני מדבר על זה שאני רוצה ללמוד על המחשב על החלקים הפנימיים שלו ועל כול מה שקשור מסביב כשיבוא יום ואני ירצה לקנות מחשב אז אני יידע מה לבחור אתה מבין אני יידע איזה מחשב אני קונה ועם הוא טוב אוו לא אתה מבין עם אתה יכול לעזור לי אז תודה עם לא אז לא נורא
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים פשוט תעיין בפורום ותקרא כל מיני תרד. ככה כולם מתחילים כשתיהיה לך שאלה ספציפית על משהו תשאל. כמו כן אתה יכול גם לקרוא ב www.howstuffwork.com על חלקי המחשב.
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים סליחה על האוףף טופיק אבל הייתי חייבזה פשוט מזעזע איפה למדת לשון? או הבעה?איזה חלקים המחשב יש בתוך המחשב?זה אפילו לא משפט....!
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר זה לא אני יעקום העבירו את זה מפורום מפרטים והם שינו את זה לא אני נראה לך אני אוטיסט?
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים פשוט תשנה את זה וזהו.......http://computer.howstuffworks.com/hardware-channel.htm
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים יעקוםבאיזה זכות את קורא לי עקום?! זה לא אני הם שינו את זהזה תרד שלך מאיפה לי לדעת שהם שינו את זה וזה לא היה ככה(קצת הגיון)נראה לך אני אוטיסט?איזה משפט דפוק זהחחחח מה אני מכיר אותך?! אולי אתה באמת אוטיסט או עילג
פורסם 2004 ביולי 1221 שנים מחבר מה הכוונה תשנה את זה למה אני יישנה את זה?ואתה תום מה הבעיות שלך?ול-Burtonנראה לך שאוטיסט אוו עילג שלא מבינים כלום מהחיים שלהם יירצו להתעניין במחשבים ויידעו בכלל להשתמש במחשב מה אין שכל?????????????????????????????????????????????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.