עבור לתוכן

קניה באינטרנט - עוד סיפור מצחיק\עצוב

Featured Replies

פורסם

מקרה כזה עם כרטיס אשראי אני הייתי דואג שמנסים לעבוד עליי ואיזה בנאדם מנסה להוציא ממני את הכרטיס אשראי

לא חסרים מקרים כאלה, לא מבין אם רשמת באתר תפרטים אז למה צריך לעמת שוב??

אז למה רשמת באתר סתם ליופי?

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

נכון...my point exactly

פורסם

אולי תגיד את שם החנות

כי אני לא רוצה ליפול עליה במקרה

תודה

או לפחות בהודעה פרטית

פורסם
  • מחבר

זו חנות שנמצאת בקריות,ככה אם אתה לא מתכוון להזמין משהו מהקריות (למרות שיש הרבה חנויות שם) אז אין לך מה לדאוג.

פורסם

קודם כל כן העלבת אותי אבל אני לא לוקח קשה,והיא לא אמרה שהיא רוצה לאמת את מספר כרטיס האשראי היא אמרה בגלל תאמי בטיחות אין להם שם בחברה גישה לפרטי כרטיס האשראי שלי,אם זה עושה אותי פטטי...אז אין לי מילים.

עריכה:

סליחה רק עכשיו שמתי לב שאתה רק בן 17,תגדל,יהיה לך כרטיס אשראי אולי תבין ו"אני לא רוצה להעליב או משהו"  ::)

1) אפשר להוציא היום כרטיס אשראי מגיל 14.

2) זה דבר מאד נהוג שאחרי הזמנה באינטרנט מבקשים ממך לאמת את פרטי כרטיס האשראי.

3) אתה אומר שהוא לא מבין, אבל אתה בעצמך לא יודע שאי אפשר לעשות כלום אם מספר כרטיס האשראי שלך, כי בסוף החודש אתה מקבל רשימת ניקויים מחשבון האשראי, ואם יש לך משהו שלא נראה לך אתה הולך לחברה שלך והם חייבים להמציא לך חשבונית על כל קניה שבוצעה עם הכרטיס, שעליה חתימה שלך. אם אין להם כזה דבר (מה שלא יהיה להם במקרה כזה), הם מזכים אותך מיד.

פורסם

מה זה קשור?

זה שמזכים אותך לא אומר שאתה יכול לתת לכל אחד את הכרטיס אשראי ואסור לך לחשוד

זכותו לעשות ככה החנות עצמה הייתה צריכה להציד יפה את הדרך עבודה שלה ושזהו הנוהל שלהם ובנוסף להוכיח לו שהם באמת החנות ולא מנסים לעבוד עליו

פורסם
  • מחבר

1) אפשר להוציא היום כרטיס אשראי מגיל 14.

2) זה דבר מאד נהוג שאחרי הזמנה באינטרנט מבקשים ממך לאמת את פרטי כרטיס האשראי.

3) אתה אומר שהוא לא מבין, אבל אתה בעצמך לא יודע שאי אפשר לעשות כלום אם מספר כרטיס האשראי שלך, כי בסוף החודש אתה מקבל רשימת ניקויים מחשבון האשראי, ואם יש לך משהו שלא נראה לך אתה הולך לחברה שלך והם חייבים להמציא לך חשבונית על כל קניה שבוצעה עם הכרטיס, שעליה חתימה שלך. אם אין להם כזה דבר (מה שלא יהיה להם במקרה כזה), הם מזכים אותך מיד.

1) נו אז?

2) תקרא עוד פעם מה שכתבתי.

3)תן לי את מספר כרטיס האשראי שלך,מה איכפת לך?

פורסם

אני לא אמרתי שהוא לא צריך להיות זהיר, פשוט הרגיז אותי שהוא מדבר בהתנשאות וזלזול אל מישהו אחר שאמר לו דבר לגיטימי לגמרי.

1) נו אז?

2) תקרא עוד פעם מה שכתבתי.

3)תן לי את מספר כרטיס האשראי שלך,מה איכפת לך?

1) אז יכול להיות שיש לו כרטיס אשראי כבר 3 שנים והוא כן "מבין".

2) כל הבלאגן בגלל שהיא אמרה לך שבגלל האבטחה אין להם גישה למספר שלך?

3) תן לי סיבה לתת לך ואני אתן לך.

פורסם

אם אין לה גישה למספר כרטיס אז למה שהוא יתן לה אותו?

ואם אין לה את המספר איך היא תאמת?

ואם הם לא מאמתים אז למה הם שואלים מלכתחילה??

תמוה מאוד לדעתי ועשית את הדבר הנכון.

בקטע של ה 240/230 אתה סתם מגזים, מה הקטע? אולי זה שגיאת כתיב? בחיים לא ראיתי מוצר שכתוב עליו 240...

פורסם
  • מחבר

הרגיז אותך אז אל תקרא,אף אחד לא הכריח אותך.

1)בסדר,אבל אם קראת אז אותו בן 17 הוא זה שדיבר אלי בטון מזלזל.

2)אני יהיה יותר ספציפי: "אני צריכה את מספר כרטיס האשראי שלך בשביל לאמת עם ויזה,אין לי גישה למספר שלך מתאמי בטיחות" משהו בסגנון הזה.

אם היא הייתה מסיימת את המשפט אחרי המילה ויזה,ניחא...אבל שאין לה גישה למספר שהקלדתי באתר שלה(ם)? או שהיא שיקרה או שזה צחוק בעיניים (למה לבנות אתר מאובטח אם אני אצטרך לתת את פרטי הכרטיס אחר-כך עוד פעם בטלפון).

3)זה כבר ילדותי,אבל אני מקווה שאתה מבין.

MaSTeR NaRGiLa

הקטע עם ה 240 זה לא מאותה חנות,אבל כן זה חשוב לי בגלל מתח הרשת בבית שלי ....סיפור ארוך  :)

תסתכל בinput voltage

http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0008r.htm

פורסם

WTF?

איזה מתח יש לך בבית?!

בכל זאת כן החנות הזאת נשמעת לי קצת מפוברקת

אתה מוכן להגיד איזה ספק רצית לקנות

?

פורסם

הרגיז אותך אז אל תקרא,אף אחד לא הכריח אותך.

1)בסדר,אבל אם קראת אז אותו בן 17 הוא זה שדיבר אלי בטון מזלזל.

2)אני יהיה יותר ספציפי: "אני צריכה את מספר כרטיס האשראי שלך בשביל לאמת עם ויזה,אין לי גישה למספר שלך מתאמי בטיחות" משהו בסגנון הזה.

אם היא הייתה מסיימת את המשפט אחרי המילה ויזה,ניחא...אבל שאין לה גישה למספר שהקלדתי באתר שלה(ם)? או שהיא שיקרה או שזה צחוק בעיניים (למה לבנות אתר מאובטח אם אני אצטרך לתת את פרטי הכרטיס אחר-כך עוד פעם בטלפון).

3)זה כבר ילדותי,אבל אני מקווה שאתה מבין.

MaSTeR NaRGiLa

הקטע עם ה 240 זה לא מאותה חנות,אבל כן זה חשוב לי בגלל מתח הרשת בבית שלי ....סיפור ארוך  :)

לא יודע זה פשוט נראה לי הגיוני שכשאתה מזמין משהו הם יבקשו ממך אישור שבאמת הזמנת את זה בטלפון... זה מה שועים בpch לפחות.

אבל באמת עכשיו כשאני מסתכל, הדרך שבא היא הציגה את הבקשה נראית דיי מוזרה...

פורסם
  • מחבר

galz:

יכול להיות אז שלא הבנת אותי נכון מקודם...אם כך אני מתנצל.

DarkMan:

אני לא מבין כל כך בחשמל ואלקטרוניקה,אבל אם אבא שלי אומר אז הוא יודע...יש לו נסיון של 35 שנה בתחום.  :)

הספק שרציתי (ולבסוף הזמנתי היום מזיגזג) הוא זה http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0008r.htm

פורסם

שמע בקשר לספק לדעתי אתה מגזים!

זה שהם נתנו שם לינק לאתר של הייצרן זה לגיטימי לגמרי !

אתה צריך להבין שזה אתר בחו"ל ונתוני צריכת החשמל הם שונים מאשר הארץ שלנו!

זה ידוע שבארץ תקבל 230V וזה ממש לא עקרוני אז זה באמת סתם

פורסם
  • מחבר

שמע בקשר לספק לדעתי אתה מגזים!

זה שהם נתנו שם לינק לאתר של הייצרן זה לגיטימי לגמרי !

אתה צריך להבין שזה אתר בחו"ל ונתוני צריכת החשמל הם שונים מאשר הארץ שלנו!

זה ידוע שבארץ תקבל 230V וזה ממש לא עקרוני אז זה באמת סתם

http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0008r.htm

http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0009r.htm

:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים