עבור לתוכן

קניה באינטרנט - עוד סיפור מצחיק\עצוב

Featured Replies

פורסם

החלטתי להזמין ספק-כח מחנות שלא אנקוב בשמה,בצעתי את ההזמנה ביום שישי (אתר מאובטח),סבבה.

יום ראשון בבוקר מתקשרת אלי הפקידה או מי שלא תהיה שהיא צריכה את פרטי כרטיס האשראי שלי,אמרתי לה שנתתי את פרטי הכרטיס ברגע שהזמנתי,היא אומרת שהיא חייבת לדעת את פרטי כרטיס האשראי ושאין לה גישה למספר ועוד שטויות כאלו.

אמרתי לה: מותק,אני מזמין כבר במשך שנים דרך האינטרנט מוצרים מכל העולם כולל ישראל,ואף פעם לא נתקלתי בדבר כזה שאני צריך לתת את פרטי כרטיס האשראי שלי בזמן קנייה וגם אחר כך טלפונית.

היא אמרה שהיא מצטערת אבל ככה הם עובדים.

אמרתי לה לא תודה ואני מעוניין לבטל את ההזמנה.

עצוב.

ועוד סיפור על חנות אחרת (שלא אנקוב בשמה אבל יש כאן באנרים שלה ::))

רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של אותו ספק-כח בקישור ליצרן במפרט רשום שה input voltage שלו הוא 100VAC\240VAC

סבבה זה מה שאני צריך.

שבצעתי את ההזמנה השארתי הודעה בהערות שאני מעוניין שיצרו איתי קשר שהספק באמת כמו שבמפרט שלהם,הבחור אומר שלא,אין דבר כזה,אני שואל,מה אין דבר כזה? זה באתר שלך.

הוא אומר שלא אין דבר כזה בארץ,בארץ יש רק עד 230VAC.

אבל בלינק שהאתר שלך נותן למפרט רשום שם 240VAC,ואז הוא מתחיל לדבר בטון לא סימפטי ומתחיל להסביר לי שאין מצב,לא מוכרים דבר כזה בארץ (מוכרים ועוד איך מוכרים).

ירדתי מזה וכבר אני לא אקנה את ספק הכח.

פשוט עצוב.

עידכון:

אוקיי,מה שהייתי צריך לעשות מהתחלה עשיתי בסוף,הזמנתי מזיגזג וזהו. לא מאמין שאיתם יהיו בעיות לפי התגובות אליהם פה.

• תגובות 32
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחי, תעשה לכולנו פה טובה ותגיד את השמות של שתי החנויות כדי שנימנע פה מלקנות מהם בעתיד. במיוחד את השם של החנות שהפקידה התקשרה אליך וביקשה ממך את פרטי כרטיס.......

פורסם
  • מחבר

אם האדמינים כאן יגידו לי שאפשר אז אין בעיות,אם לא אז תמיד אפשר בפרטי.

פורסם

רציתי להזמין את אותו ספק-כח משם,בדף של אותו ספק-כח בקישור ליצרן במפרט רשום שה input voltage שלו הוא 100VAC\240VAC

סבבה זה מה שאני צריך.

שבצעתי את ההזמנה השארתי הודעה בהערות שאני מעוניין שיצרו איתי קשר שהספק באמת כמו שבמפרט שלהם,הבחור אומר שלא,אין דבר כזה,אני שואל,מה אין דבר כזה? זה באתר שלך.

אבל בלינק שהאתר שלך נותן למפרט רשום שם 240VAC,ואז הוא מתחיל לדבר בטון לא סימפטי ומתחיל להסביר לי שאין מצב,לא מוכרים דבר כזה בארץ (מוכרים ועוד איך מוכרים).

פשוט עצוב.

עידכון:

אוקיי,מה שהייתי צריך לעשות מהתחלה עשיתי בסוף,הזמנתי מזיגזג וזהו. לא מאמין שאיתם יהיו בעיות לפי התגובות אליהם פה.

תקשיב אם הם נותנים לינק לאתר של החברה ששם כתוב עד 240

זה לא אשמתם יכול להיות שזה נכון אבל שום אדם לא יכול להיות מכונה ולהגיד לך

את הפרטים המדויקים של כל פריט

פורסם

אחי

אל תתיאש רק בגלל שתי חנויות

יש עוד המון חניות מחשבים

אל תתיאש!!!

אנחנו פה בשבילך

:D

שלח לי בבקשה בפרטי את שמות החנויות

תודה  :)

פורסם

הפרסום רק יגרום להוצאת שם רע לחברה.

הוצאת שם רע- זה לא דבר שאתה או מפרסם התראד רוצים להתעסק איתו כי זה תביעות הפסד מכאן ועד הודעה חדשה.

לכן, אני רואה בכך פסול לפרסם את שמות החנויות.

פורסם

ככה זה בpch, בפריק, ובעוד המון חנויות.......

פורסם

סבבה זה מה שאני צריך.

פשוט עצוב.

בחרת לא לקנות מהם כי הם אמרו לך שזה רק 230 ואתה היית צריך 240?

מה אכפת לך? זה לא אומר כלום

פורסם

בארץ יש 220v בשקעים נכון? אז למה צריך 240? 230 צריכים להספיק לא?

פורסם
  • מחבר

תקשיב אם הם נותנים לינק לאתר של החברה ששם כתוב עד 240

זה לא אשמתם יכול להיות שזה נכון אבל שום אדם לא יכול להיות מכונה ולהגיד לך

את הפרטים המדויקים של כל פריט

למה זה לא אשמתם? ועוד איך זו אשמתם..אבל כל הקטע אחרי זה שהוא מנסה להגיד לי שאין מצב כזה לא מוכרים דבר כזה בארץ...טוב נו,יכול להיות שזיגזג (ועוד חנויות) לא נמצאות בארץ  :P

ומה זה משנה אם אני רוצה 240VAC או 230? אני רוצה את המוצר שאני מזמין,מה לא טוב?

פורסם

לא רוצה לעליב או משו אבל אתה דיי פטטי... אני יודע שלפעמים מתקשרים ללקוח ושואלים אותו שוב את המספר ומאמתים שהבן אדם אכן הזמין את המוצר זה סה"כ נעשה מתאמי בטיחות עושים את זה לפעמים מעל סכום כלשהו.. (כל הזמנה שלי מפנדה מחשבים מתקשרים ומאמתים את ההזמנה), היה כל כך קשה להביא שוב את הכרטיס אשראי? כמו איזה ילד קטן ישר לבטל כאילו מה הקטע פה ?עשית להם דווקא? חחחח דיי מצחיק אתה.

פורסם

הוא לא, אני הייתי עושה אותו דבר

מה זה אין לה גישה למספר

אולי התוכנה שלהם דפוקה?!

ואם זה בעיה בתוכנה לך תדע אם יש בה חורים באבטחה, והאם היא באמת עובדת שם

להתרחק כמו מאש

פורסם
  • מחבר

לא רוצה לעליב או משו אבל אתה דיי פטטי... אני יודע שלפעמים מתקשרים ללקוח ושואלים אותו שוב את המספר ומאמתים שהבן אדם אכן הזמין את המוצר זה סה"כ נעשה מתאמי בטיחות עושים את זה לפעמים מעל סכום כלשהו.. (כל הזמנה שלי מפנדה מחשבים מתקשרים ומאמתים את ההזמנה), היה כל כך קשה להביא שוב את הכרטיס אשראי? כמו איזה ילד קטן ישר לבטל כאילו מה הקטע פה ?עשית להם דווקא? חחחח דיי מצחיק אתה.

קודם כל כן העלבת אותי אבל אני לא לוקח קשה,והיא לא אמרה שהיא רוצה לאמת את מספר כרטיס האשראי היא אמרה בגלל תאמי בטיחות אין להם שם בחברה גישה לפרטי כרטיס האשראי שלי,אם זה עושה אותי פטטי...אז אין לי מילים.

עריכה:

סליחה רק עכשיו שמתי לב שאתה רק בן 17,תגדל,יהיה לך כרטיס אשראי אולי תבין ו"אני לא רוצה להעליב או משהו"  ::)

פורסם

WTF?

אז מי מקבל תכרטיס אשראי שאני משאיר להם באתר?!

מה זה פה שוק זונות?!

יד ימין לא יודעת מה יד שמאל עושה

אם זה נכון

אפשר לערב את משרד הצרכנות

אני דורש שאתה תתקשר לאותה חנות ותברר לנו יותר פרטים

(בגלל שלך קרה המקרה)

פורסם
  • מחבר

מה אני אמיר פרץ? חחחח

זה פשוט נשמע לא נורמלי אז אמרתי לה שאני לא מעוניין ואני רוצה לבטל את ההזמנה,אם מישהו אחר חושב שזה מוצדק לתת פרטי כרטיס אשראי ככה,שיעשה מה שבראש שלו.

btw:

את שם החנות הזו אף פעם לא ראיתי פה בפורום אז ככה שאתם יכולים להרגע (היא כן מופיעה תחת זאפ אבל הרבה חנויות אחרות גם).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים