פורסם 2004 ביולי 921 שנים 1) האם תוקנה בעיית העברית בנגן?2) האם הנגן מגיע עם נרתיק?3) האם האוזניות שמגיעות יחד עם נגן הן אכותיות או שמומלץ להחליפן?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אן מה לתקן זה פשוט לא תומך...........אולי כשיצא FW חדש לH300 יצא גם לH120 אפשרות לעברית אבל ספק רב מאודכן זה בא עם נרתיקhttp://www.iriveramerica.com/products/H120.aspx(תעשה חיפוש גוגל במקום סתם לשאול שאלות)והאוזניות לאדע... נראה לי שהם מספיק טובות...... גם לא נראה לי שמישהו יסתובב ברחוב עם אוזניות גדולות סגורות.............. למרות שהן יותר איכותיות
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר אני לא שואל סתם שאלות.אף אחד לא מכריח אותך לענות לי, אתה לא עושה לי טובה.יש מספיק משתמשים בפורום שיעזרו , תאמין לי.
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אני לא שואל סתם שאלות.אף אחד לא מכריח אותך לענות לי, אתה לא עושה לי טובה.יש מספיק משתמשים בפורום שיעזרו , תאמין לי.למה להיפגע........... זה פשוט שאלה שאם אתה היית עושה כמוני נכנס שניה לגוגל מחפש את האתר הרשמי של איריבר היית יודע את התשובה.....
פורסם 2004 ביולי 921 שנים המכשיר מגיע עם נרתיק ועם אוזניות מאוד איכותיות יחסית למתחריםאתה יכול גם להכנס לאתר של arcadia בארץ ומשם להגיע לפורום הם עונים על כל שאלה ואני מתכוון כל שאלה !!!
פורסם 2004 ביולי 921 שנים מחבר לאלה מכם שכבר ניסו את מקלט ה- FM של הנגןהאם יש בעיות בקליטת תחנות רדיו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.