עבור לתוכן

מה משאבת מים עושה באקווריום של דגים?

Featured Replies

פורסם

מה התפקיד שלה,ואם מוציאים אותה הדגים ימותו?

• תגובות 31
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מדבר על הדבר שעושה בועות? נראה לי זה נותן להם אוויר לשם או משהו כזה או שואב את החרא

פורסם

לא בועות

מים מים משאבה שמעבירה מים.

פורסם

אם תרשו לי :)

בעקרון אין סתם משאבה, היא לרוב מחוברת לפילטר מסויים, הוא מנקה את המים ועליו גודלות בקטריות שגם מנקות את המים.

בעקרון זה נועד כדי לשאוב מים ולהעביר אותם דרך מסננת מסויימת.

יש כאלה ששמים סתם משאבות, כדי שלדגים יהיו מים זורמים ולא יהיו נקודות "שקטות"...

פורסם

אם תרשו לי :)

בעקרון אין סתם משאבה, היא לרוב מחוברת לפילטר מסויים, הוא מנקה את המים ועליו גודלות בקטריות שגם מנקות את המים.

בעקרון זה נועד כדי לשאוב מים ולהעביר אותם דרך מסננת מסויימת.

יש כאלה ששמים סתם משאבות, כדי שלדגים יהיו מים זורמים ולא יהיו נקודות "שקטות"...

נו כמו שאמרתי זה מנקה את החרא

יותר מגניב לקנות את הדג שאוכל את החרא.......... היה לי כזה דג והאחרים אכלו אותו והם היו דגי זהב!!! ממש מוזר שדג זהב אוכל את הדג אוכל חרא..

פורסם

וואלה אז השגתי כזאתי מהשכן שלי אז איך אני יודע אם היא חזקה מספיק לקירור מים?

היא משפריצה את המים למשהו כמו 15 ס"מ גובה.

פורסם

נו כמו שאמרתי זה מנקה את החרא

יותר מגניב לקנות את הדג שאוכל את החרא.......... היה לי כזה דג והאחרים אכלו אותו והם היו דגי זהב!!! ממש מוזר שדג זהב אוכל את הדג אוכל חרא..

כנראה גילית זן חדש, אין כזה דבר דג שאוכל חרא...ורוב הסיכויים שהוא מת הרבה לפני שהדגי זהב אכלו אותו, בשני המקרים, כנראה לא האכלת מספיק (או שהאכלת יותר מידי)

ולגבי המשאבה, 15 ס"מ זה לא הרבה, ספק אם היא מספיק חזקה. ושנית, הייתי באמת מכניס למערכת שיכולה להרוס לך את כל המחשב רכיב שאין לך שום מושג לגביו, לגבי היכולת או האמינות שלו?

פורסם

זה שהכין את המדריך...

מה הכינוי שלו בזון?

פורסם

חחחחחחח זה לא דג שאוכל חרא ;D

נכון הוא שחור כזה?

הוא אוכל את כל הירוקת שיש בדפנות של האקווריום (אצות)

פורסם

אתה יכול להוציא אבל בכלל בכלל לא מומלץ המים יקבלו תוך זמן קצר ביותר גוון צהוב מסריח, וחוץ מזה אם תוציא זה לא הכי בריא לדגים למרות שהם דגים חזקים ביותר.

זה שהמשאבה מעיפה מים ל15 ס"מ לא אומר כלום, מה הקיבולת של הראש? מה הקיבולת של הדוד?

ואין דג כזה שאוכל חרא יש דג שאוכל מהקרקעית את האוכל שהשאר לא אכלו ואותו דג גם אוכל אצות מסויימות על הזכוכית, אם כן תמציא דג שאוכל חרא תגיד לי אני מוכן לשלם הרבה.

עוד שאלות בכייף...

פורסם

אתה יכול להוציא אבל בכלל בכלל לא מומלץ המים יקבלו תוך זמן קצר ביותר גוון צהוב מסריח, וחוץ מזה אם תוציא זה לא הכי בריא לדגים למרות שהם דגים חזקים ביותר.

זה שהמשאבה מעיפה מים ל15 ס"מ לא אומר כלום, מה הקיבולת של הראש? מה הקיבולת של הדוד?

ואין דג כזה שאוכל חרא יש דג שאוכל מהקרקעית את האוכל שהשאר לא אכלו ואותו דג גם אוכל אצות מסויימות על הזכוכית, אם כן תמציא דג שאוכל חרא תגיד לי אני מוכן לשלם הרבה.

עוד שאלות בכייף...

קיבולת של הראש?

דוד?

אהה?

איזה ראש איזה דוד לא ראיתי שום ראש,אם דוד זה החלק שבפנים אז בכל זאת זה לא אומר לי כלום.

זה לא שלי בכלל זה מהשכן אמרתי כבר.

אין לי מושג אז אני רק שואל אם נראה לכם שזה מספיק חזק...

אני יכול להביא תמונות שלה שתראו תגודל אם זה משנה מקסימום אני אביא מידות[אם זה משנה]

אם זה כן משנה אז תגידו לי אני אלך לבדוק.

פורסם

אני לא מאמין, אף אחד מכם לא יודע למה באמת יש משאבת מים באקווריום?

אף אחד לא למד קצת ביולוגיה??

משאבת מים בנוסף לתפקיד הסינון, יש לה תפקיד חשוב בהאלעת ריכוז החמצן

במים. כידוע ריכוז החמצן במים נמוך בהרב מאשר באוויר, משאבות המים שמוציאות

בועות בעצם גורמות לחמצן להתמוסס במים ובכך מגדילות את הריכוז במים.

חמצן דרוש לדג בשביל לייצר אנרגיה.

פורסם

תלוי יש לך פילטר שתפקידו לסנן את המים מחרא אוכל שנשאר ושתן אם יש בקטריות שמפרקות פיפי במשאבה או הדבר הזה שעושה בועות שמביא לדג קצת אויר... אבל הכי שווה לגדל צמחים שם לוקחים את הדו תחמוצת בפחמן ועושים חמצן באקוריום כמו בטבע

וככה יש מערכת שמקיימת את עצמה פחות או יותר... בכל מקרה אני ממליץ לך לא להסתמך רק על זה בלבד ולהחליף לדגים שלך מים כל 5 - 6 ימים

פורסם

אני לא מאמין, אף אחד מכם לא יודע למה באמת יש משאבת מים באקווריום?

אף אחד לא למד קצת ביולוגיה??

משאבת מים בנוסף לתפקיד הסינון, יש לה תפקיד חשוב בהאלעת ריכוז החמצן

במים. כידוע ריכוז החמצן במים נמוך בהרב מאשר באוויר, משאבות המים שמוציאות

בועות בעצם גורמות לחמצן להתמוסס במים ובכך מגדילות את הריכוז במים.

חמצן דרוש לדג בשביל לייצר אנרגיה.

לא נכון בשביל זה יש את המשאבה של הבועות.

אני שאלתי על משאבה של מים.

פורסם

נו תחשוב קצת בהגיון איך אתה חושב שהמים יכנסו לתוך גוף הסינון מבלי שתיהיה משאבה לפילטר???!!!!

אגב יש לי פילטר של דגים מישהו ניסה פעם לעשות מזה מערכת קירור מים? כי ת'אמת זה ממש זול המשאבה יחסית למשאבה של מעבדים

ובתכלס' זה אותו מוצר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים