פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מה אתה עושה צחוק?עוד לא קיבלתי בשוק נגן בחיים שלי אוזניות נורמליות...וממש לא מתקרבות ל KOSS אבל אני ביכלל לא אוהב את הסאונד של KOSSהסנהייזר שלי מספיקות לנגנים ול KOSS יש אוהם גבוהה ואתה צריך בישבילהן מגבר אוזניות אם אני לא טועה.
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים הסנהייזר שלי מספיקות לנגנים ול KOSS יש אוהם גבוהה ואתה צריך בישבילהן מגבר אוזניות אם אני לא טועה.לפורטה פרו יש 60 אוהם..מה שאתה אומר זה שאני לא אוכל לשמוע עם האוזניות דרך הפאלם (זייר72) קניתי תאוזניות במיוחד לפאלם כי אני משתמש בו כנגן MP3 בין השארעוד משהו חושב כמוהו?בבקשה תענו מהר אני אבטל תהזמנה אם זה ככה..
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר גם לי לא נראה שהבטריה של הפאלם יכולה להחזיק אותו ואם כן אז לא להרבה זמן..........
פורסם 2004 ביולי 1921 שנים מחבר אבל זה אוזניות 60 אוהם שזה די הרבה....... לאדע ומקסימום המטען של הזייר 72 יותר נוח מקודמיו אז אם זה כן יסיים את הבטריה אפשר להסתובב עם המטען..
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים השאלה שלי אם באמת צריך מגבר לאוזניות כמו שהדספין אמר אם תתן לנו נתונים של ה OUT שלו בעוצמה נוכל להעריך.אם מדובר עם יציאה סטנדרט ללא הגברה לא נראה לי שתיהיה בעיה רק שיהיה ווליום נמוך ?
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר ומה בקשר לH340 שהיציאה שלו היא "ל ihp יש עוצמת פלט של 20 מגה וואט לערוץ ב - 16 אוהם." (ציטוט מפורום ארקדיה)20 מגה וואט? חחחח אולי הוא התכוון 20מילי וואט
פורסם 2004 ביולי 2021 שנים מחבר יש אפשרות לחתוך אוזניות שלא צריך לחבר אותן לחיבור של האוזניות בפאלם ולבדוק עם רב מודד כמה אמפר יוצא וכמה וולט...... תכפול ותגיע לוואטיםאבל לאדע אם זה בכלל אפשרי
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים מחבר היום זהו היום לא?מישהו יכול לעדכן לגבי המצב?עידכון............. (סורי על ההקפצה אין טעם לפתוח אחד חדש)היום התקשרו אליי לוודא שאני רוצה את הH340 שהזמנתי (והשלט עם המסך LCD שהזמנתי)אמרתי כןהם אמרו לי טוב אנחנו שולחים את זה היום שאלתי מתי זה יגיעהם אמרו יום שישי או ראשון!!!!!!!!!יום שישי זה לא כי הדואר אצלנו במושב לא עובד ביום שישי אז ביום ראשון אני אקבל אותו..............
פורסם 2004 ביולי 2821 שנים הייתתחדשואני רוצה עדכון דחוף בשניה שאתה מקבל עם עובד על הסוני שלך...אל תשכח להעביר את המצב ל NORMALולא על PTP ב USB MODE.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.