פורסם 2004 באוקטובר 2321 שנים סבבה אם העלויות לא מוגזמות אז יש מצב שמישהו יעשה מדריך איך להפוך אוזניות לאלחוטיות באמצעות משדר רדיו? (שמירה על האיכות היא דבר חשוב)
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים אם העלויות לא מוגזמות אז יש מצב שמישהו יעשה מדריך איך להפוך אוזניות לאלחוטיות באמצעות משדר רדיו? (שמירה על האיכות היא דבר חשוב)יכול להיות שזה אפשרי, אבל אני לא יודע מה יהיו העלויות (לא נראה לי שזה יהיה כל-כך יקר...).מה שכן, זה נראה לי יהיה קצת מסורבל להסחב עם המעגל על הראש (אלא אם כן משתמשים ברכיבים מתוכנתים או משהו, וזה כבר סיפור אחר) - בכל זאת, משתמשים בריכיבים די סטנדרתיים, אז יכול להיות שהמעגל, עם המשדר, יתפוס קצת מקום...
פורסם 2004 באוקטובר 2521 שנים נניח שבונים כזה דבר, אפשר להשאיר את החוט עצמו שיוצא מהאוזניות (זה אלחוטי כל עוד זה לא דורש חיבור ישיר למחשב דה?), כך שאת המעגל יהיה אפשר לתלות בקלות על המכנסיים נגיד
פורסם 2004 באוקטובר 2621 שנים אחלה מדריך! קבל גם ממני ח"ח ובנוסף: ;D 8) ??? : :-[ :-\ :-* :'( השתמשתי במדריך שלך להסוואת הCD, וזה יצא ממש נחמד (רק חבל שהCD הלך לעולמו בתרם עת כמה ימים אחרי שסיימתי ) אני אעלה תמונה בקרוב (אני מקווה...) אני אנסה לעשות גם מקלט כזה כשיהייה לי זמן... זה בדיוק מה שאני צריך כדי לשלוט בצורה נוחה על הרמקולים
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים אני עשיתי הכל כמו שכתוב וזה לא פועל לי!!!..מישו יכול אוליי להגיד לי למה??
פורסם 2004 באוקטובר 2921 שנים מחבר כי הוא העתיק את זה מאיזה אתר והוא העתיק לא נכון או כי אנשים שחושבים שהם יודעים משהו בעצם מגלים שהם לא... :
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים אם יש לי מייצב מתח : L7805CV -שימו לב שאין M אחרי ה-L -זה יכול להתאים למעגל?
פורסם 2005 בפברואר 420 שנים ו....?למה לא-אם יש לי שאלה בנושא למה לי לא לשאול אפילו אם זה בן 8000 שנה?כולה שאלתי אם זה יתאים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.