פורסם 2004 ביולי 721 שנים עיחס פרקעיםטשמאו מוזיכא עמיטית :Death - SymbolicSlayer - War ensambleMetallica - Dyers EveAghoraFInntroll
פורסם 2004 ביולי 721 שנים האלבומים:Symphony X - V , The OdysseyDream Theater - Train of thoughts , Scences from a memoryDeath Angel - The Art of Dyingהשירים: Thunderstone - Evil Within Iron Maiden - Childhood's endMaroon 5 - Harder to BreatheLimp Bizkit - Build a BridgeSlipknot - Vermillion Pt 2Iced Earth - Pure Evil
פורסם 2004 ביולי 721 שנים הלהקה שאני הכי אוהב זה METALLICA אז נתחיל בהם: מהאלבום Kill Em All - The_Four_Horsemen Metal_Militia Seek_And_Destroy מהאלבום Ride The Lightning - Ride_The_Lightning For_Whom_The_Bell_Tolls [glow=red,2,300]Fade_To_Black[/glow] Trapped_Under_Ice Creeping_Death----------------------------דרך אגב הליריקס של השיר הזה זה על בני ישראל ביציאת מצריים The_Call_Of_Ktulu מהאלבום Master_Of_Puppets- Battery Master_Of_Puppets Welcome_Home_Sanitarium Orion מהאלבום Garage Days Re Revisited- Crash_Course_In_Brain_Surgery The_Small_Hours מהאלבום And Justice For All- Blackened And_Justice_For_All One מהאלבום (Metallica (Black- Enter_Sandman Sad_But_True [glow=red,2,300]The_Unforgiven[/glow] [glow=red,2,300]Nothing_Else_Matters[/glow] Of_Wolf_And_Man מהאלבום Load- Aint_My_Bitch The_House_Jack_Built Until_It_Sleeps King_Nothing [glow=red,2,300]Hero_Of_The_Day[/glow] [glow=red,2,300]Mama_Said[/glow] Ronnie The_Outlaw_Torn מהאלבום Reload- Fuel The_Memory_Remains The_Unforgiven_II מהאלבום Garage Inc- Turn_The_Page Die_Die_My_Darling [glow=red,2,300]Astronomy[/glow] Tuesdays_Gone So_What מהאלבום st.anger- Invisible_kid לדעתי 2 האלבומים הטובים ביותר שלהם הם ללא ספק: (Ride The Lightning, Metallica (Black. טוב אז בואו נגמור פה כי אני ימשיך אני יצטרך כמה עמודים ;D יש לי בסביבות ה 50 ג'יגה שירים :-X
פורסם 2004 ביולי 721 שנים Rammstein-Mein Herz BrenntRammstein-Ich WillRammstein-Feuer FreiChildren Of Bodom - Aces High (Iron Maiden Cover)Children of Bodom- WarheartPantera - HellboundPantera -Goddamn ElectricPantera -Yesterday Dont Mean ShitPantera -You've Gotta Belong To ItPantera -Revolution Is My NameSlipknot - Wait and BleedSlipknot - My PlagueKoRn -Here To StayKoRn - Alone I Break
פורסם 2004 ביולי 821 שנים האלבום MABOOL של ORPAHNED LAND הישראלית!באמת דיסק מוצלח :> היית בהופעה שלהם במועדכון התיאטרון ( 22.6 ) ?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים חבר שלי היה.... הבן אדם שרוף עליהם.... לא מפסיק לשמוע אותם....(לפי דעתי.... סתם כמה מפגרים ... שמנסים להביא אותה בגדול)
פורסם 2004 ביולי 921 שנים הקובי פרחי הזה מצחיק, בכל פעם אני רואה אותו בת"א מספתובב במועדונים כ"כ מסומם...חח
פורסם 2004 ביולי 921 שנים חבר שלי היה.... הבן אדם שרוף עליהם.... לא מפסיק לשמוע אותם....(לפי דעתי.... סתם כמה מפגרים ... שמנסים להביא אותה בגדול)אבל אתה לא אוהב אפחד אתההצעתי לך יהודים לא אהבתאתה בכלל לא אוהב רוק....מה אתה כן מציע?
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אבל אתה לא אוהב אפחד אתההצעתי לך יהודים לא אהבתאתה בכלל לא אוהב רוק....מה אתה כן מציע?יהודים זה זבל :[ובכלל , איך אתה משווה את היהודים ל OL ? זה סגנון שונה לגמרי ...
פורסם 2004 ביולי 921 שנים לא השוותי רק אמרתי שמישמיש נגד כולם אז אי אפשר לדעת...........................................................................
פורסם 2004 ביולי 921 שנים אין כמו Slipknotדיסק חדש שווה ביותר במיוחד השיר Duality ו Vermilion, PT2Rammstien שולטיםSpiel Mit Mir
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.