פורסם 2004 ביולי 621 שנים שלי תלוי במצה הרוח אבל בכללי:Resist של Biohazardi stand alone של godsmackst.anger ו Whisky in the Jar של metallica5 Minutes Alone של panteraלקום אם Red Hot Chili Peppers למינהם וFoo FightersוVoices של DisturbedThe Meaning Of Life של offspringמה השירים האוהבים שלכם?
פורסם 2004 ביולי 621 שנים השיר האוב שלי זה:Metallica - No Leaf Clover חוץ מזה לא אוהב משהו במיוחד, כל השאר כמו כל שיר אחר
פורסם 2004 ביולי 621 שנים יש יותר מדיי, אבל כמו שידוע כבר - אני חולה על ראמשטיין.לאחרונה שמעתי שיר שקוראים לו Du richt so gut - הוידיאוקליפ דיי מגניב בהשוואה לשאר שהם דיי על הפנים.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים הם הכי מלודיים וגם המילים נורא מרגשות אבל תרחיבו אופקים ותשמעו עוד שירים.עכשיו אני חושבת על שיר מטאל טוב...Metallica - Fade To Black
פורסם 2004 ביולי 621 שנים אני עצמי אוהב כמעט את כל סוגי המוסיקה (חוץ מפולקה קאנטרי ובריטני :'() וברוק פשוט תורידו את שירי ה- Three doors down (באופן חוקי.....) ובמיוחד Away From The Sun , kryptonite ו- If I could be like that
פורסם 2004 ביולי 621 שנים יש למטאליקה שירים הרבה יותר טובים ממה שרשום פה.batterysaniteriumfor whom the bell tollsa wolf and a manwhere ever i may roamblackendharvester of sorrowאלה הכי טובים לדעתי שלהם.dillinger escape plan-caffeinslayer- angel of deathMegadeth - Symphony of Destructionאגב בחייאת שמישהו יעשה את זה סטיקי או משהו כי זה הפעם המיליון שנפתח כאן כזה.
פורסם 2004 ביולי 621 שנים Song of the week - Sonata Arctica - Run With Your Boots On (Iron Maiden Cover).
פורסם 2004 ביולי 721 שנים sum41-FatLipsum41-TheHellSongsum41-StillWaitingבעצם....אני אוהב את כל השירים של SUM41 ;D
פורסם 2004 ביולי 721 שנים Within Temptation-EnterOrphaned Land-The Storm Still Rages-זה מהמבול אלבום מעולה מומלץ בחוםAmorphis-Better Unborn
פורסם 2004 ביולי 721 שנים iron maiden- aces highiron maiden-fear of the dark metallica-onetwisted sister-i wanna rockthin lizzy- 18 and a life beatles-helpbeatls-yesterdaybeatls-hards day nightac/dc-tntAccept-balls to the wall/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.