עבור לתוכן

שאלה לגבי מערכת סטריאו

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה לדעת אם אני מחבר מערכת סטריאו למחשב זה לא יגרום נזק כל שהוא למחשב או למערכת????????

??? ???

פורסם

לא, אין סיבה שזה יגרום נזק... אולי יקרה משהו אם תגביר את הרמקולים עד הסוף למשך זמן ארוך אבל זה לא קשור למחשב. (סתם קטע שאני עושה שאני בודק אם שומעים חזק יותר מהיציאות של המחשב חחח)

הדבר היחיד שאתה צריך להזהר הוא שאתה מחבר את החיבור לכרטיס קול שאתה לא דוחף את הכרטיס מחוץ ל SLOT שלו ואז גורם לקצר פנימי או שהמחשב שלך יתקע סתם ככה.

יניב

פורסם

לא, זה לא הורס אני עושה את זה כבר קרוב ל- 3 שנים.

ואין סיבה שזה יהרוס.

פורסם
  • מחבר

טוב תודה על העזרה ;D ;):):D

פורסם

דווקא לדעתי יש סיבה קטנה, אבל לא להרס המערכת עצמה, אלא - לרמקולים.

יכולה להיות איזשהי מגנטיות בין הרמקולים למסך, ולמחשב.

וכך לאט לאט, הרמקולים יכולים לקרטע.

אבל יכול להיות שאני טועה.

אני למשל - מאז שרק שמתי את המערכת מעל המחשב (מדף מעל) ואפילו לא חיברתי.

אז המסך מקבל מגנטיות מהרמקולים, והמערכת, לכן המסך זוהר במקצת.

אבל כמו שאמרתי - יכול להיות שאני טועה.

נ.ב בנצבי אתה ספאמר.

פורסם

תזיז את הרמקולים מן המסך מהר כי חבל שיהרס המסך ,ואין שום בעיה בחיבור המערכת למחשב.

הדבר היחיד שאתה צריך להזהר הוא שאתה מחבר את החיבור לכרטיס קול שאתה לא דוחף את הכרטיס מחוץ ל SLOT שלו ואז גורם לקצר פנימי או שהמחשב שלך יתקע סתם ככה.

יניב

זה הדבר הכי טיפשי אני שמעתי בחיים שלי , הכרטיס לא ! יכול לצאת כי הוא מחובר על בורג

פורסם

תזיז את הרמקולים מן המסך מהר כי חבל שיהרס המסך ,ואין שום בעיה בחיבור המערכת למחשב.

זה הדבר הכי טיפשי אני שמעתי בחיים שלי , הכרטיס לא ! יכול לצאת כי הוא מחובר על בורג 

תקשיב טוב חברי היקר שחושב שהוא יודע הכל... בהרבה מחשבים הכרטיסים לא מחוברים ב 100 אחוז ומחוזקים עד הסוף.

יש נטייה לאנשים להכניס את הכבלים בחוזקה ו"לוודא" שהם באמת נכנסו... במיוחד זה קורה מתי שלא מכניסים את הכבל ליציאה של הרמקולים ובטעות נגיד למיקרופון ואז בטעות ל LINE IN ואז לרמקולים האחוריים ורק בסוף הם מכניסים את החיבור הנכון למקום הנכון ומרוב שהם דחפו מלא פעמים וגם ככה הכרטיס לא היה מחוזק נכון הכרטיס יוצא בכמה מילימטרים ואז נוצר קצר... במקרה הטוב המחשב נתקע וצריך לתקוע את הכרטיס שוב. במקרה הרע שנינו יודעים מה קורה.

אל תנסה להיות חכם.

יניב

פורסם

אבל כמו שאמרתי - יכול להיות שאני טועה.

אתה צודק. רמקולים שאינם מתוכננים כך שלא ימגנטו את מה שסביבם יכולים לגרום נזק למסך ולכל המחשב בכלל (כמו כל מגנט)

פשוט צריך לדאוג שהרמקולים לא יהיו קרובים מדי למסך ולמחשב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים