עבור לתוכן

מגבריי אוזניות ניידים. שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

שלום. אני הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 ואני רוצה לקחת את האוזניות לדרכים :) ככה לחברים\נסיעות\נגנים ניידים ואני רוצה ווליום :D.

ראיתי שיש בEBAY מגברים זולים (אפילו מאוד) ואני חושב על לרכוש 1. השאלה שלי אילכם היא האם זה יתאים לאוזניות שלי והאם זה מגבר איכותי ששווה לקנות? והאם זה יתן לי עוד עוצמה\איכות שאני משתמש באוזניות על המחשב שלי?

פורסם

יש הרבה תכניות וסכמות למגברי אוזניות ברשת, שאתה תוכל לבנות לבד - הבעיה היא להשיג חלקים בארץ.

ב-eBay אני חושב שנמכר בעיקר ה-CMoy באיזור ה 50-70$.

פורסם
  • מחבר

כן ראיתי ולזה אני מתכוון. השאלה שלי האם המגברים האלה שווים משהו? (של CMoy)

פורסם

ב-Head-Fi ו- HeadWize יש כמה ביקורות על המגברים האלה, והדעה הרווחת היא שהם טובים מאוד.

כדאי להשתמש בהם בעיקר עם אזניות עם התנגדות גבוהה או נגן נייד שאין לו מספיק עוצמה.

למרות שנטען כי גם האיכות משתפרת. חפש שם בפורומים יש המון מה לקרוא.

פורסם

הדבר המומלץ הוא לבנות לבד. הזמנתי את אותן אוזניות שאתה הזמנת( ;D) לפני מספר ימים.

היו לי הרבה לבטים ובסופו של דבר הזמנתי גם חלקים כדי לבנות מגבר שנקרא Apheared 47 שהוא ווריאציה לאוזניות עם התנגדות נמוכה של ה Cmoy שהוזכר כאן.

הבעיה של הCmoy הוא שהוא למעשה "חזק" מדי לאוזניות עם התנגדות נמוכה יחסית(למה יחסית? כי ה40 אום של הטכניקה הם בכול זאת יותר ממה שהנגן שלי מסוגל לסחוב). ניתן לבנות Cmoy עם GAIN נמוך, מה שיהיה יותר מתאים לטכניקה, אבל אני לא מאמין שתמצא אחד בנוי למכירה בe-bay. ההמלצה שלי - תבנה לבד.

זה לא כול כך מסובך.

כאמור, הבעיה העיקרית היא החלקים, שבארץ קשים להשגה(קשים, אבל לא בלתי אפשרי, תנסה rsisrael.com).

אני הזמנתי את כול החלקים אונליין בארה"ב ומישהו מביא לי אותם לארץ.

פורסם
  • מחבר

תוכל לפרט עוד קצת על המגבר שהזמנת? איזה חלקים בדיוק הזמנת ובאיזה מדריך אתה הולך להשתמש?

אצלי קודם אני יקבל את האוזניות ונראה איך הם עובדות אם הMAYA 7.1 שאני הולך לרכוש. (אולי את הפרוג'י 7.1 אם הייה אקסרה $) ואחר קח אני ימצא מישהו שמבין באלקטוניקה ויבנה את המגבר איתו כי כרגע אני מבין באלקטרוניקה בערך כמו שאתם יודעים איפה זה הר סיני :P.

פורסם

חוץ מהאוזניותף אתה מחבר לכרטיס קול גם רמקולים? אחרת למה אתה צריך את ה-MAYA?

קראתי הרבה דברים טובים על ה-Chaintec AV-710 (אני לא יודע אם יש אותו בארץ, 25$ בחו"ל) כאן: http://www4.head-fi.org/forums/forumdisplay.php?f=59

בכל אופן, אתה קונה את ה-MAYA בארץ, לא יהיה יותר זול להזמין מארה"ב? במחיר הזה אתה יכול להשיג פרודיג'י בחו"ל.

פורסם
  • מחבר

כרגע גם ההיו מחובר לכרטיס קול logitech Z560 ובעתיד אולי מערכת קולנוע ביתי. ואני רוצה להשאיר את האופציה של סראוונד במחשב.

ונראה מה אם הכרטיס קול. אם הייה לי דרך להביא אותו מחול בשבועיים הקרובים אני יעשה את זה. אם לא אז אני יקנה את הMAYA\פרודיג'י בארץ.

שווה לי להתאמץ ולנסות להביא את הChaintech AV-710? או שהMAYA\פרודיג'י בערך באותה רמה ובכלל כמה גדול ההבדל בין הMAYA לפרודיג'י?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים