פורסם 2004 ביולי 221 שנים חבר שלי הביא לי כבל RCA לPL אבל שחיברתי את המחשב למערכת היו זמזומים מהרמקולים חשבתי אולי הבעיה בכבל אז קניתי אחד חדש מהום סנטראבל גם איתו היו בעיותהבעיה לא במגבר של המערכת כי שומעים רדיו מעולה...והבעיה כניראה גם לא בכבל כי חיברתי את המחשב לכניסת AV של הטלוויזיהושומעים בטלוויזיה טוב את המחשב...אבל אם אני מחבר את הכבל לAUX של המערכת ואפילו שהקצה השני לא מחובר לכלוםוהמערכת מכוונת לAUX (כאילו לא משמיע רדיו או דיסקים או קלטות.. נימצאת במצב AUX בקיצור)אז היא משמיעה זמזומים אבל חלשים יותר...מה יכולה להיות הבעיה?וכמה יעלה לתקן אותה? כי ניראה לי שהבעיה היא רק בכניסה של הAUX במגעים...וכמה יעלה רק ביקור של טכנאי או משהויכול להיות שבכלל שווה לקנות רמקולים רגילים למחשב
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר מה שיותר מוזר זה שלפני שעברתי דירה (לפני חודש - חודשיים) המערכת עבדה טובהPS2 היה מחובר לAUX כל הזמן!יש לי הרגשה שהסבלים דפקו אותה
פורסם 2004 ביולי 221 שנים חחחחחח תגיד המערכת הייתה בתוך קופסה אם ניילונים מתי שהסבלים העבירו?קרה לי אותו דבר אם מערכת סטריאו של פנסוניק לפני שנה בערך עקב קצר
פורסם 2004 ביולי 221 שנים מחבר בעע אין לי מושג =\הייתי בבצפר שהם העבירורציתי לקחת את הדברים החשובים כמו הPS2 מחשב וכל זה לבד במכונית אבל ההורים שלי אמרו שאין לי מה לדאוג :-[אבל ניראה לך שאפשר לתקן את זה?זה ניראה לי בעיה בכניסה של הAUX כי רדיו הוא משמיע טוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.