עבור לתוכן

כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי כמה שאלות, אז במקום לעשות כמה נושאים, אני שמתי את הכל באחד.

1) למישהו יש הסברים על כל הקיצורים שמופיעים בצ'אטים? (כמו ROFL וכל הדברים האלה)

2)מישהו מכיר דרך טובה ומהירה (חשוב מאוד) לפתוח את כל הפורטים במודם מסוג Alcatel Pro?

3)מישהו מכיר אתר טוב לחדשות על מחשבי כף-יד?

4)למה כשאני לוחץ על כפתור ימני-> חדש  אז מופיע לי כתוביות ביפנית ליצירת מסמכי אופיס חדשים כשבמקור הדיסק התקנה הוא עיברי?

5) למישהו יש אתר טוב וחוקי עם ספרים בחינם?

תודה מראש למי שעונה

פורסם

1) http://www.web-friend.com/rooms/chattalk.html

2) תשאל בפורום אינטרנט ורשתות.

4) תשאל בפורום Windows.

מרכזים את כל השאלות בת'רד אחד אם הן קשורות אחת לשנייה, או לפחות לפורום בו אתה שואל את זה. אין שום סיבה לשאול שאלות בפורום כללי על נושאים שיש להם פורומים ייעודיים.

פורסם
  • מחבר

אבל למה סתם לפזר את השאלות בכמה פורמים כשאפשר לשאול באחד וכך יהיה יותר קל לעקוב אחרי התגובות?

פורסם

כי בשביל זה בדיוק יש לנו פורומים עם נושאים. שאלה שלא קשורה לפה לא צריכה להישאל פה.

אחרת מה הטעם? נעשה פורום אחד גדול וזהו. ישאלו הכל בפורום הזה. יותר קל, לא?

לא. יש סיבה שיש פורום לכל נושא.

חוץ מזה שעדיף לך לשאול בפורום המתאים, כי לא כל האנשים נכנסים לכל הפורומים. סביר מאוד להניח שאנשים שמבינים ברשתות ייכנסו רק לפורום רשתות, כך גם אנשים שמבינים ב-Windows וכו'. אם תשאל את השאלות בפורום המתאים, יש לך יותר סיכויים לקבל תשובות.

פורסם
  • מחבר

טוב, אתה צודק, באמת הייתי צריך לעשות לפי דבריך. ;)

אבל עכשיו אחרי שכבר כתבתי את השאלות, אולי עדיף שאני אשאיר אותם פה, ואם יהיו לי שאלות חדשות אז אני אכתוב אותם בפורמים המתאימים? ???

פורסם
  • מחבר

טוב, אז אני אחלק את כל השאלות בין הפורמים השונים, אך אני אוסיף שאלה שאין לי מושג איפה לרשום אותה:

1) איפה אפשר לקנות אטמי אוזניים במרכז? (עדיף ברחובות)

תודה מראש למי שעונה

פורסם

אטמי אוזניים?

:|

אני מרחובות , אני חושב שבסופר פארם? O_o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים