פורסם 2004 ביולי 121 שנים שלום אני חדש פה asafy הגבר גבר אמר לי על הפורום ובאתי... אז יאללה תגידו ברוך הבא ועופו מההודעה > > > סתאאאאם יאללה מקווה להנות פה !
פורסם 2004 ביולי 121 שנים חתימות ותמונות: * חתימה טקסטואלית (טקסט) מוגבלת ל-5 שורות בפונט ברירת המחדל. * חתימה ויזואלית (תמונה) מוגבלת לגודל של 300x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר. * ה-Avatar (התמונה מתחת לשם) מוגבל לגודל של 100x100 פיקסלים, ולמשקל של 30KB לכל היותר.שימו לב שחתימות גדולות וקופצניות פוגעות במראה האסתטי והמקצועי של הפורום וכמו כן הן לא נעימות לעין הגולש. חתימות בעלות משקל רב מכבידות על טעינת עמודי הפורום, ומאטות בצורה ניכרת את הגלישה לבעלי חיבור איטי לאינטרנט ובכלל. יש לזכור שמטרת הפורומים שלנו היא לספק מידע טקסטואלי ברובו ולא תמונות שהן חסרות כל חשיבות מבחינת הגולש.חתימות ו-Avatars שלא ייערכו בהתאם לבקשות הצוות יימחקו!
פורסם 2004 ביולי 121 שנים כמו שחשבתישניהם בכל זאתיהיה נחמד עם תתקן את זהחחח עכשיו שאני שם לב גם של MILK-INC ו asafyלא חוקיותחחחחח
פורסם 2004 ביולי 121 שנים כמו שחשבתי שניהם בכל זאת יהיה נחמד עם תתקן את זה חחח עכשיו שאני שם לב גם של MILK-INC ו asafy לא חוקיות חחחחח שמע,את התמונה הזאתי הבאתי מהאפשאויות ב-"פרופיל"...תסתכל שם..דרך אגב,אני חושב לשנות אותה....
פורסם 2004 ביולי 121 שנים פה זה לא ליון-נטלמי שמכיר את הפורומים שלהם יודע שזה מכוער, כל אחד עם חתימה גדולה יותר.יש חוקים, וטוב שכך.חתימה לדוגמה ;D:(הכל עבודת יד)
פורסם 2004 ביולי 121 שנים חכו גם אני רוצה להשוויץ,קרדיטים לסלימאן על שהקטין לי את התמונה לגודל המתאים.
פורסם 2004 ביולי 121 שנים אם אתה רוצה להודיע שאתה חדש, ולספר על עצמך - תוסיף זאת בדיון הראשי של ת.ז. של משתמשי הפורום.אין צורך לפתוח דיון סתמי שכזה.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.