עבור לתוכן

כוס עמק, גנבו לי 1400 ש"ח!

Featured Replies

פורסם

וואי יש לך מזל!!!!!!!

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה עוד כלום חח פעם כמעט כל יום אבא שלי יושב אם החברים שלו במסעדה קיצר אחד מהחברים מגיע ורואה איזה ג'יפ יפה יפה הגי'פ שייך לחבר אחר של אבא שלי ושיים מכירים אחד את השני קיצר הוא שואל אותו כמה אתה רוצה בעד הגי'פ והשני עונה 300K קיצר הראשון מכניס את היד לכיס שולף 300K מזומן ונותן לו!! איזה קטע זה היה חחח אני נקרעתי מצחוק ומי שמכר את הגי'פ גם ניכנס לדיכאון פתאום חח לפי מה שהבנתי הוא חשב שזה הולך לקנות את הגי'פ בתשלומים!! חחחחחחח  :D

נו באמת ! איך לעזאזל נכנסים 300k שקל לכיס ? אולי 300k לירטות אבל לא שקלים !

אם הוא הביא לו רק שטרות של 200 לדוגמה אז היו אמורים להיות לו בכיס 1500 שטרות !!! :o

חוץ מזה למה לשדוד בנקים אם יש אנשים כאלה שמסתובבים עם 300k ? הרי גם ככה רוב השודים בבנקים לא מגיעים לכספת אלה רק לכספרית וגם אז אין לה שם יותר מידי כסף לפי הנוהל

ד"א נשפכתי פה מצחוק ! איזה משפחה קרועה   ::)

פורסם

טעות שלי זאת הייתה מזוודה אם אני לא טועה... זה קרה לפני חודשיים  :-X

אבל אני יודע שזה היה 300K!! הבן אדם מייבא פלאפונים לארץ... ומוכר כרטיסי ביגטוק בכל הארץ!!

יש לו רווח לא קטן  :P

וואלה אבל למה הוא נתן 300K אל ניסן טרנו 2 חחח טוב נו הוא רצה  :P

הוא מסתובב רק אם 200 ככה גם אבא שלי חח רק 200 וקצת מאיות ואולי 2-3 של 20ש"ח זהו :P

פורסם

ה עוד כלום חח פעם כמעט כל יום אבא שלי יושב אם החברים שלו במסעדה קיצר אחד מהחברים מגיע ורואה איזה ג'יפ יפה יפה הגי'פ שייך לחבר אחר של אבא שלי ושיים מכירים אחד את השני קיצר הוא שואל אותו כמה אתה רוצה בעד הגי'פ והשני עונה 300K קיצר הראשון מכניס את היד לכיס שולף 300K מזומן ונותן לו!! איזה קטע זה היה חחח אני נקרעתי מצחוק ומי שמכר את הגי'פ גם ניכנס לדיכאון פתאום חח לפי מה שהבנתי הוא חשב שזה הולך לקנות את הגי'פ בתשלומים!! חחחחחחח  :D

אתה רציני ??

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים