עבור לתוכן

כוס עמק, גנבו לי 1400 ש"ח!

Featured Replies

פורסם

חחח

הזכרת לי משהו...

בכיתה ד הייתי בבאולינג עם כמה חברים בפ"ת עכשיו היה לי 15 שקל בארנק.

כשהחלפתי את הנעליים שכחתי את הארנק על השולחן בבאולינג,איפה שאוכלים.

עכשיו ניזכרתי בזה איזה חמש דקות אחר כך אבל אז זה היה מאוחר גנבו לי את הארנק כבר...

10 דקות אחר כך עברתי ליד השולחן הזה שוב ומצאתי את הארנק בלי הכסף בפנים :)

הייתי שמח כי זה ארנק שאהבתי ואגב אני משתמש בו עד היום.

כמו שזה נשמע אתה גם ישן איתו מתחת לכרית ;)

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נו יש אנשים שהולכים אם הרבה כסף אבא שלי למשל איש עסקים מסתובב אם 10K בכיס רוב הזמן...

ואני אישית תמיד הולך אם כרטיס כספומט אבל לא אם כסף מזומן אולי רק אם איזה 50ש"ח!!

ועוד דבר מי שולח את אמא שלו לקנות כרטיס מסך?! :o חחח הדבר הכי מצחיק ששמעתי!!

אתה רוצה כרטיס מסך קום בבוקר לך תקנה לבד תבין אמא שלך זה לא המשרת שלך שהולך קונה לך כל מה שאתה רוצה!!

פורסם

TommyW

איפה אתה גר

אני רוצה כתובת מדויקת :P :P ;)

פורסם
  • מחבר

ועוד דבר מי שולח את אמא שלו לקנות כרטיס מסך?!  :o חחח הדבר הכי מצחיק ששמעתי!!

אתה רוצה כרטיס מסך קום בבוקר לך תקנה לבד תבין אמא שלך זה לא המשרת שלך שהולך קונה לך כל מה שאתה רוצה!!

1. אני לא גר בעיר, בשביל ללכת לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך אני צריך לברר שההורים שלי לא צריכים את האוטו באותו יום וכוק, אז אם אמא שלי כבר נסעה לאיזור נתתי לה כסף שתקנה לי גם כרטיס מסך שבין כה תכננתי לקנות בקרוב.

2. אם זה שאמא שלי קנתה לי את הכרטיס מצחיק אותך קבל את העידכון. סבתא שלי שהייתה ליד אמא שלי הייתה עצובה מזה שגנבו לאמא שלי את הכסף שלי אז היא החליטה לקנות את הכרטיס בשבילי.

ובכן, היא נכנסה לחנות ובביקשה כרטיס מסך והתחילה לירוק את כל הנתונים שהיו כתובים בפתק למוכר, כל החנות התפוצצה מצחוק (ככה הבנתי) אבל בסופו של דבר יש לי את הכרטיס.

3. כשאמא שלי הגיעה הבייתה היא קלטה את הארנק על השולחן עם כל הכסף. כזאת פוסטמה, שכחה את הארנק בבית....

פורסם

זה כנראה יום המזל שלך או :D :D :D :D משהו בסגנון..... ;D ;D ;D ;D

פורסם

אתה קורה אלאמ שלך פוסטמה?? :o :o :o

וכן זה מצחיק רצח שהיא נסעה לקנות לך את זה היית יכול לנסוע איתה לקנות את זה...

והיה לי קטע דומה אבא שלי טס לחו"ל להונג קונג והוא היה שם בחנות מחשבים ורצה לקנות זיכרון SDRAM זה היה לפני שנה

עכשיו כשהוא אמר את זה הם התחילו לצחוק חח ואמור שאין להם את זה יותר ומוכרים רק DDR 333MHZ ומעלה!!

פורסם
  • מחבר

זה כנראה יום המזל שלך או :D :D :D :D  משהו בסגנון..... ;D ;D ;D ;D

אני צוחק כמו מטורף עד עכשיו... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

יאללה תתחיל לעלות תוצאות של 3DMARK2001SE ו-2003 וכמובן תן תמונות!! :)

פורסם

מיכאל תשנה את הכותרת של הת'ארד...

לדוגמא:

גניבה עם סוף טוב ;D ;D ;D

פורסם

חחחחחחח ענק ענק

איזה טמטומה

פורסם

סוף טוב, הכל טוב.

אבל זה עדיין קצת מלחיץ....

היא התקשרה להגיד לך שגנבו לה את הארנק?

פורסם

לא ללכת עם סכומים גדולים של כסף... חחח

תנסה למכור רכב ולנסוע באוטובוס כאשר יש לך 120 אלף ש"ח במזוודה. בכלל לא מלחיץ ממומלץ לכולם.

פורסם

ה עוד כלום חח פעם כמעט כל יום אבא שלי יושב אם החברים שלו במסעדה קיצר אחד מהחברים מגיע ורואה איזה ג'יפ יפה יפה הגי'פ שייך לחבר אחר של אבא שלי ושיים מכירים אחד את השני קיצר הוא שואל אותו כמה אתה רוצה בעד הגי'פ והשני עונה 300K קיצר הראשון מכניס את היד לכיס שולף 300K מזומן ונותן לו!! איזה קטע זה היה חחח אני נקרעתי מצחוק ומי שמכר את הגי'פ גם ניכנס לדיכאון פתאום חח לפי מה שהבנתי הוא חשב שזה הולך לקנות את הגי'פ בתשלומים!! חחחחחחח :D

פורסם

תנסה למכור רכב ולנסוע באוטובוס כאשר יש לך 120 אלף ש"ח במזוודה. בכלל לא מלחיץ ממומלץ לכולם.

זה מנסיון אישי?! ;D

פורסם

זה מנסיון אישי?! ;D

חחחחחחחחחחחחחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים