עבור לתוכן

DVD לסלון: 600-750 ש"ח

Featured Replies

פורסם

DVD לסלון....נמאס להעביר את המחשב כל פעם שרוצים לראות סרט איכותי  :-\ וגם יש כמה DVD ששוכבים ללא תועלת.

אפשרי עד 750...אבל לא לסטות יותר מידי, ממולץ כמה שפחות  :-X

יהיה מחובר לטלויזיה 29'' Flat 100Hz בסלון.

מקווה שיהיה מחובר דרך ה-Component - שזה 3 כבלים של הצבעים  ??? ::) כי יש כניסה כזאת ב-TV ושמעתי שהיא איכותית.

שאלה

- האם איכות המוצר תהיה שונה בין אם אני אקנה משהו זול שקורא divx וכל השטויות למיניהם, לבין משהו איכותי כגון Pioneer ?  ???

מה ההבדל ביניהם? האם רק איכות הבנייה? במקודדים וכל זה (אין לי ידע בכל הדברים האלה) ?

בתווח של שנתיים לא תהיה השקעה במערכת סאונד מתקדמת.

אשמח לתגובות, הצעות :)

Chevy.

פורסם

מערכת קול מתקדמת, בהההה לא חשוב לדעתי, ואם לך לא מפריע אז סבבה.

בכל מקרה dvd שראיתי לאחרונה והתלהבתי ממנו הוא itt4500 אם אני לא טועה, זול 400-500 ש"ח בערך וקורא divx xvid(אפילו xvid החדש ביותר) , ראיתי בפעולה אצל חבר וגם עשינו עליו ניסיונות שונים, ככה שאני ממליץ עליו.

לגבי אמינות ... לך תדע, צריך הרבה ניסיון, לחברה שלי קניתי פיוניר והוא בהחלט יקר אבל מדהים, מקצועי ובנוי הרבה יותר טוב מה-itt שיש לחבר שלי, מנסיונות שעשיתי הוא קרא את כל סוגי המדיה שיש בעוד שנגני dvd מסאקל לדוגמה(הוידאו והdvd יחד) לא קראו את המדיות האלה....

בכל מקרה, בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קראתי ב-Zap שבחברות זולות המגש רעוע ולא יוצא עד הסוף, כמובן גם איכות בנייה גרועה.

פורסם

קראתי ב-Zap שבחברות זולות המגש רעוע ולא יוצא עד הסוף, כמובן גם איכות בנייה גרועה.

אז כדאי שתתנהג אליו יפה, לא?! ;D

בכל מקרה לא יודע, לא נגעתי במגש של ה-itt, הפנסוניק יציב כמו אבן.

פורסם

תגיד לי מה אתה עושה צחוק? ITT? זה הג'אנק שבג'אנק, אפשר לקנות אותם ב 200 שקל.

פיוניר ללא ספק הם האיכותיים ביותר בשוק.

בלי לחשוב פעמיים אני ממליץ לך על הפיוניר 366:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16460

רק דבר אחד לתשומת לבך:

אלו שמתחת ל 899.00 שקל עם תג אחריות 3 שנים של היבואן, עלולים להיות מחודשים ע"פ מה ששמעתי.

זה יכול לשנות לך או לא לשנות לך, אבל לתשומת לבך.

אלו מגיעים עם אחריות לשנה בלבד.

פורסם

איכות הפרוגרסיב סקאן של הPioneer לא טובה במיוחד לפי מה שהבנתי.

מה גם שהוא עושה פרוגרסיב רק בNTSC ואם מנסים לעשות פרוגרסיב על PAL התוצאה לא איכותית.

אבל - כנראה שבמחירו הוא הכי טוב.

בתקציבך יש לך גם Toshiba SD2960, שווה לבדוק אותו.

לך בעצמך ותבדוק בעיניים לדעתי, הכי טוב.

פורסם

אני לא כל כך בטוח שטלוויזיות 100Hz תומכות ב-PS. אבל יכול להיות שאני טועה, כדאי לבדוק לפני שמכניסים את זה לרשימת השיקולים.

פורסם

תגיד לי מה אתה עושה צחוק? ITT? זה הג'אנק שבג'אנק, אפשר לקנות אותם ב 200 שקל.

פיוניר ללא ספק הם האיכותיים ביותר בשוק.

בלי לחשוב פעמיים אני ממליץ לך על הפיוניר 366:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=16460

נכון אבל!!! אם הוא רוצה קורא divx וכו' הפיוניר לא עושה את העבודה.

במחיר של 499 או משהו כזה אתה יכול לקחת ריזיקה(בעיני לפחות), הרי שבמחיר של פיוניר שעולה 900-1400 כמו שהמליצו לך כאן (מחודש עולה פחות) נכנסים בין 2-3 מכשירים וכל הזמן יוצאים יותר טובים, ככה שגם אם ה-itt יחזיק רק חצי שנה, בעוד חצי שנה תוכל לקנות מכשיר יותר טוב ב-499... לשיקולך, אני באופן אישי הולך לקנות itt(כניראה), אני צריך את ה-divx וקריאת ה-xvid, בנוסף הוא מותח סרטים ל16:9 מעולה ויש לי חבר שמשתמש בו כל הזמן, ככה שאני יודע שהוא עושה את העבודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים