פורסם 2004 ביוני 3021 שנים עברתי טסט !טסט ראשון !סוף סוף מהיום אפשר לסוע ולא לשלם על זה 85 שקל ל-40 דקות...עצה שלי, תתרחקו מ"א, לפחות בחצי שנה הקרובה.
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר תודה רבה לכולכם :-*אל איזה אוטו תנהג?נכון לעכשיו על איזו רנו מגאן 1.9 דיזל, שייכת לאבא, חרשו אותה מכל כיוון אפשרי, אבא מפחד לתת לי לנהוג על הרכב שלו כנראה
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים חח חבל חבלידני או אוטומט?יש עוד מכונית?אני מאחל לך נסיעה בטוחהואל תעשה שטויות(לפחות לא שאבא שלך באוטו)
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר לא נורא, "מה שטוב לסא"ל בצבא, טוב גם לך" - אמר דרוד מהפורום הרנו ידנית יש עוד כמה, אבל מה שרלוונטי פחות או יותר לי אלו הרנו, טויוטה לנד קרוזר, ופיג'ו 406...
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים :o כמה מכוניות יש לכם?!@?%@# מה אתה מתלונן לרנו יש פוטנציאל ענק זה ידני ! 1.9 סוחב סוחב! אפשר לעשות ******
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים תל אביב זה מסוכןיש כבישים "מיוחדים" לזהאבל עדין לא ענית איפה אתה גר ולכל אני לא יכול להמליץ
פורסם 2004 ביוני 3021 שנים מחבר :o כמה מכוניות יש לכם?!@?%@# מה אתה מתלונן לרנו יש פוטנציאל ענק זה ידני ! 1.9 סוחב סוחב! אפשר לעשות ****** היא דיזל, היא חרושה מכל כיוון אפשרי, ולא לשכוח...זאת רנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.