עבור לתוכן

פתרון לבעיית רעש הרקע בחיבור כרטיס קול לרסיבר

Featured Replies

פורסם

גם לי היתה אותה בעיה במשך שנים - ולא הצלחתי לפתור אותה

לאחר תלאות רבות עלתה במוחי הברקה - רצתי לסניף באג הקרוב וקניתי כרטיס קול חיצוני של CREATIVE ב 350 ש"ח

(אני בטוח שתמצאו יותר זול אבל לי יש כסף 8))

ומאז אני שומע את אוסף הMP3  ורואה את הסרטים שלי ללא רעשי רקע מעצבנים.

אבל יש לי בעיה אחרת שנותרת ללא פתרון : בחיבור של המחשב לטלוויזיה (בעזרת S-VIDEO) מופיעים לי שני פסים בהירים המרצדים על המסך (סוג של רעש רקע מעצבן) - אני לא מצליח ולא יודע איך להתגבר על הבעיה - זה מוריד הרבה מחווית הצפיה בסרטים

יש לי את ה 9800PRO עם 256MB ויציאות S-VIDEO - אם משהו מוכן להחזיר טובה ולומר לי איך מתגברים על  הבעיה אודה לו מאוד

שמח לעזור    RASTLIN  ;D

פורסם

חיברתי את המחשב לטלוויזיה לפני יומים, היו גם רעשים חזקים שהפריעו.

הבנתי שזה הקרטיס קול OB שלי, אז אין מה לעשות חוץ מלהחליף אותו.

בעיה נוספת היא בתחום הווידאו-

הפס הלבו שעולה מתחתית המסך ומפריע לצפיה כמו ל rastlin.

וגם לאחר בערך שעה ששיחקתי במחשב על הטלוויזיה פתאום הופיע שטח מלבני בשחור לבן שגם זז על המסך (אבל בירידה), סמתי לב שכשאני יוצא מהמשחק לווינדוס הפס נעלם אבל אם אני מפעיל סרט על חצי מסך למשל (או מסך מלא) שוב מופיע המב שחור לבן הזה רק בשטח שבו מורץ הסרט.

חבשתי שזה בגלל הקטיס מסך הצולע שלי, אבל כנראה שלא כי לך rastlin יש 9800.

אז אין לי מושג מה הבעיה.

פורסם
  • מחבר

חשוב להדגיש - למי שיש את הבעיה של רעשי רקע בחיבור לרסיבר - צריך לקנות כרטיס קול חיצוני

ואז רעשי הרקע נעלמים לחלוטין

הבעיה שלי היא באיכות התמונה

איך אני משפר אותה

פורסם

בעקרון גם לי היתה את הבעיה ואז היא נפתרה כמעט לחלוטין בגלל הארקה...

הרי לטלוויזיה אין הארקה.. אז אין לה חיבור שינטרל רעשי רקע שבאים מהמחשב

וזה גם הסיפור שהיה עם כרטיס קול

תחברו חוט חשמל (עדיף עם כמה גידים), בצד אחד לפח של המחשב (רק לפח! לא לחשמל, מה שאומר שנניח לחלק המתכתי של המארז או הספק, רק שזה לא יגע בחיבורי חשמל אחרת יהיה נזק!), ובצד השני לחלק החיצוני של חיבור הכבלים בטלוויזיה (העיגול), ותסגרו עליו את הכבל של הכבלים. זה במקרה של הוידאו.. במערכת אם אתם צריכים אז תחברו לחלק אחר שלה... (אגב מעניין שבמערכת שלי אין הארקה וזה לא קורה, אין רעשי רקע)...

איך חשבתי על זה? פשוט מאוד. יש לי פטיפון ישן שאין לו הארקה בחשמל, ויש לו כבל נוסף סתם ככה שכדי לנטרל רעשי רקע צריך לגרום למצב של הארקה בינו לבין המכשיר שבו אני שומע ולחבר לחלק מתכתי בו, במקרה הזה נניח למערכת...

זה החסרון שאין טלוויזיות עם חיבור הארקה

זה יגרום למצב של הארקה ואז זה אמור לנטרל רעשי רקע, לפתור את הבעיה עם כרטיס הקול וגם את הבעיה עם הוידאו..

פורסם

יש לך כבלים? תנסה לנתק את הממיר או הטלווזייה מהקיר.

אם זה עובד, תנסה את הכרטיס קול הישן שלך שוב.

פורסם
  • מחבר

יש לי כבלים

O.K אני אנסה קודם כל לנתק את הממיר בזמן צפיית סרטים מהמחשב ואם זה לא יעבוד

אנסה את הטריק עם ההארקה

תודה רבה לכולכם

מחכה לעוד הצעות ופתרונות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים