עבור לתוכן

במה זה טוב לחבר מחשב למערכת קולנוע

Featured Replies

פורסם

שלום

אני בששלבי תכנון לקנות מחשב חדש, וא ני מתעניין מאוד במערכת קולנוע במקביל. חשבתי לשלב בניהם, אולם אני לא יודע מה היתרונות והחסרונות של שילוב מעין זה והאם זה כדאי?

אם יש את התשובה לכך אשמח לקרוא אותה

תודה

פורסם

למה? אני יגיד לך בדיוק מה טוב בזה

המקור העיקרי שלי זה המחשב... רוב המוסיקה זה המחשב... ומה יותר סבבה ממערכת טובה בחדר מחוברת למחשב? תחשוב על זה

עכשיו השאלה היא תקציב

יש לך 500 שקל או 1000 קח מערכת של מחשב אבל אם יש לך 3000 שקל ומעלה אז קונים מערכת אמיתית... ואם אתה רוצה לעשות קולנוע בחדר על המחשב? איזה צורה יש לקולנוע עם מערכת של מחשב?

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי האם כדאי לי לקנות מערכת קולנוע ולחבר אותה למחשב, או שמא לקנות בניפרד ואפילו אם התקציב שלי הוא מעל 3000 ש"ח, מה היתרונות של המחשב בניגוד למערכת קולנוע בנפרד?

פורסם

לא הבנתי את ההתלבטות שלך..

אתה מתלבט בין מערכת 5.1 רמקולים למחשב לבין מערכת קולנוע ביתית "אמיתית"?

אם כן אז יש הבדל ענקקק באיכות, זה עולם אחר לגמרי...

אצלי יש מערכת קולנוע ביתית "אמיתית", רסיבר די וי די ו 5 רמקולים, והרסיבר מחובר למחשב.

היתרון הוא שמחשב הוא המכשיר הכי נוח להשמעת מוזיקה(MP3) וסרטים(DIVX), ישר מהאינטרנט בלי שום קידודים שפוגעים באיכות.

דיסקים מקוריים(AUDIO, DVD) אני משמיע בנגן DVD ולא במחשב.

פורסם

נראה לי שהוא מתכוון ללחבר את המחשב שלו למערכת קולנוע ביתית "אמיתית".

וכן יש לזה הרבה איתרונות.

1: סרטים אתה יכול להוריד (באופן חוקי כמובן ;))

2: את כל המוסיקה אתה יכול לשמוע דרכו.

3: משחקים על מסך ענק זה ממש כייף :)

מה שאתה צריך זה מחשב פשוט (אלא אם אתה רוצה לשחק) וכרטיס קול איכותי והארד דיסק ענק.

וכמובן מארז יפה שישתלב יפה בסלון כמו השאטל או משהו כזה. בקיצור HTPC זה מה שאתה צריך (HTPC=home theater pc)

פורסם

צריך גם מקלדת ועכבר אלחוטיים

פורסם

דבר ראשון מקלדת ועכבר אלחוטיים זה לא דבר יקר (הmicrosoft elite keyboard עולה בסביבות ה400 שקל והיא ברמה גבוהה)

ולמה צריך? אתה קם, שם את הסרט שאתה רוצה לראות והולך לכורסא הנוחה :)

פורסם

ובונה מקלט IR ושולט על המחשב עם השלט האוניברסלי שבא עם הרסיבר 8)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים