פורסם 2004 ביוני 2721 שנים *כרטיסי מסך , קול , מסכים , מארזים, כל דבר שהייתם רוצים שיהיה ואין.מחשבי כף יד, נגני mp3 , הכללל.בבקשה לפרט.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים סתכל כרטיסי מסך מגיעים קצת באיחור אבל יש ובשפיכנל מסכיםרצוי שיהיה בהרבה יותר מארזיםומוצרי מודינג
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר פירוט יותר רחב, איזה מארזים היית רוצה, איזה מוצרי מודינג, אפילו דגמים ספציפיים.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים Lets get to the point תגיד שאתה רוצה לעשות ייבוא המונים ואתה שואל מה כדאי לייבא
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הבעיה בארץ זה לא מה אלא כמה $המוצרים בעיקר של קירור\מודינג יקרים מאוד בארץ ובלי ממש סיבה חוץ מאישראליות מניאקית.ואם ההיו עוד מוצריי מודינג זה הייה נחמד
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים http://www.newegg.com/app/manufact.asp?catalog=7&DEPA=1סתכל איזה מבחרמה רע?ובמודינגהשמים הם הגבול.מתחיל בכבלים מעוגלים ומסתיימים בLCD נורמלים
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מחבר או קי , מוצרי מודינג.מה מעבר לזה?כרטיסי מסך, קול, מסכים , מעבדים, לוחות, זכרונותשמות של חברות , דגמים הכל
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים לא נראה לי שיש לזה ממש שוק בארץ אבל היה מצוין אם היו אוזניות אודיופיליות\כרטיסי קול אודיופיליות במחירים טובים
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אם כבר מדברים אז זה המוצר שני חולם עליו זה כמה חודשיםhttp://www.jab-tech.com/customer/product.php?productid=2277&cat=152&page=1
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הייתי רוצה וינדוס שלא קורס ואין לו בעיות אבטחהבנוסף מעבד במהירות 400Ghz והרדיסק של 2TB לא יזיק לימתי יתחילו ליבא?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הייתי רוצה וינדוס שלא קורס ואין לו בעיות אבטחה בנוסף מעבד במהירות 400Ghz והרדיסק של 2TB לא יזיק לי מתי יתחילו ליבא? תמשיך לחולם אני לא יכול לבנות דבר ברמה כזאת אבל אם אתה מתנדב ... אז שכר טוב תקבל אצלי.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הייתי רוצה וינדוס שלא קורס ואין לו בעיות אבטחהבנוסף מעבד במהירות 400Ghz והרדיסק של 2TB לא יזיק לימתי יתחילו ליבא?פשש, אחי יש לך מידע מודיעיני טוב.בדיוק עכשיו יש משלוח כזה בדרכו ארצה ממעבדות סודיות ביותר שעובדות על טכנולוגיה זו כמה שנים.הליבה של המעבד מורכבת ממוח של עכברי מעבדה. שיא הטכנולוגיה של ימינו. ביו-טק.טלפון להזמנות: Don't call us, Nikolas
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים אתה יכול לבנות 1 בחמישית מחירלבנות נגן MP3?כן אם הייתי יכול לבנות באמסלר או VB או C# תוכנה שתוכל לקרוא מהארדיסק מידע ולהוציא את זה לאוזניות......................................וגם זה לא טוב כי הארדיסקים לא טובים בשביל הסתובביות צריך הארדיסק נייד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.