עבור לתוכן

NTLDR IS MISSING הודעת שגיאה מה עושים?

Featured Replies

פורסם

הדלקתי היום את המחשב והופיעה ההודעה שבכותרת ואחרי שאני לוחץ אנטר אז הוא רושם לי את ההודעה שאומרת אין ווינדוס ובדרך כלל הייתי מפרמט אבל יש לי חומר חשוב בטירוף על כונן c, אז הבנתי שיש אפשרות לעשות שיחזור לווינדוס דרך הדיסק של הxp, אם תוכלו להסביר לי (צעד צעד בכמה שיותר פירוט) איך אני עושה דבר כזה זה יעזור לי מאוד!

אין לי עוד מחשב בבית ואני מדבר דרך חבר בגלל זה אני כזה לחוץ ומחפש תשובה מפורטת מאוד.

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

השאלה היא מה גרם לזה, כלומר איך הקובץ נמחק?

NTLDR זה הקובץ שטוען את הווינדוס. בלעדיו הוא לא יעלה.

יש לך אפשרות לעשות Boot מדיסק של XP, ולבחור ב-Repair למערכת ההפעלה.

יש שם אפשרות להיכנס ל-Command Console אבל זה לא יעזור לך כי אלא אם הגדרת ערך מסוים ברגיסטרי, לא תוכל להעתיק קבצים דרך הקונסול.

אז פשוט תבחר באופציה של להתקין את XP מחדש, הוא באיזשהו שלב אמור להגיד לך שכבר מותקנת שם מערכת הפעלה ולשאול האם אתה רוצה לתקן אותה. זה אמור לפתור את הבעיה.

גם התקנה מחדש לגמרי לא תמחק לך את הכונן כל עוד לא תבחר בפירמוט של המחיצה.

אחרי שתתקין, תריץ אנטי-וירוס. NTLDR לא נמחק סתם ככה.

פורסם

תעשה חיפוש על: "NTLDR IS MISSING" בפורומים "תמיכה טכנית" "WINDOWS" ו- "תוכנה" אני בטוח שתמצא לא מעט מקרים כמו שלך..

פורסם

לא השארת איזה פלופי בכונן ?

פורסם

boot.ini דפוק, צריך לערוך אותו\להעתיק ממחשב אחר

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה (אמירם נו באמת ::) )

בכל מקרה כבר פירמטתי (אבל הצלתי את המידע למעוניינים לדעת).

אבל מי שיוכל לעזור לי לפעמים הבאות איך מטפלים בזה זה יעזור בטירוף.

פורסם

רוב מה שענו לך פה הוא נכון, במיוחד מה שאמירם אמר. הדבר הראשון שבודקים כשרואים את השגיאה הזאת הוא האם יש דיסקט בכונן, ותתפלא כמה פעמים זה קורה.

בעקרון, NTLDR זה קובץ שאחראי על טעינת מערכת ההפעלה (NT Loader). אם קורה לו משהו (ואני לא אכנס לסיבות שיכולות לגרום לזה. בעיה בהרד דיסק, וירוס וכו'...), אתה מקבל את השגיאה הזאת. דרך הפעולה הפשוטה ביותר היא לעשות BOOT מדיסק של מערכת ההפעלה ולבצע repair.

אין קשר ל-boot.ini. הקובץ NTLDR הוא זה שקורא ל-boot.ini, ולא להיפך.

פורסם

יש קשר לboot.ini

אם תשנה את המיקום שכתוב שם למערכת ההפעלה, תקבל בדיוק את הerror הזה (מניסיון)

פורסם

בתהליך ה-boot של NT הקובץ NTLDR נטען וקורא ל-boot.ini. אחרי שהמשתמש החליט איזה מערכת הפעל הוא רוצה להעלות (או שאם יש רק מערכת אחת, היא אוטומטית נבחרת), הפרמטרים חוזרים ל-NTLDR והוא ממשיך לטעינת ntdetect ואחריו ntoskrnl.

לא יודע איך הצלחת לקבל NTLDR IS MISSING משינוי של boot.ini, אבל אין טעם להמשיך להתווכח על זה.

פורסם

בגלל זה אני תמיד אומר לעשות גיבוי לספריית ה ROOT של : C (חוץ מלקובץ הSWAP )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים