עבור לתוכן

רכשתי IPOD וקצת נתקעתי.

Featured Replies

פורסם

בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר.

ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי.

ואתם יודעים את ההמשך...

ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!!

איך אני מחבר את האייפוד למחשב ?

ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש...

איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ?

תודה מראש.

פורסם

firewire זה לא usb2.0?

בכל מקרה, גם אם לא, אני חושב שיש מתאם.... חכה לעוד תגובות פה. (המובו שלי תומך בכל מה שיש לי אני לא יודע^_^).

בקשר לעברית, 99 אחוז מהנגנים האלה לא תומכים בכתב עברי. פשוט תשנה את השמות של השירים נגיד הדג נחש - שירת הסטיקר ל

hadag nahash - shirat hastiker

פורסם

אתה תאלץ לרכוש גם כרטיס פייר וייר למחשב או אם יש לך חיבור usb2 אתה יכול לרכוש כבל מ"ידע" שמאפשר גם חיבור יו אס בי. בקשר לעיברית, עד כמה שידוע המכשיר לא יציג עברית גם אם תבקש ממנו ממש יפה, אני במקומך הייתי כותב את השם של השירים העבריים באותיות לטיניות.

פורסם

לא קיבלת כבל USB2? זה אמור להגיע אם כל IPOD... וכרטיס firewire לא עולה כל כך הרבה

פורסם

אהלן.....

קודם כל............ לפני שאתה קונה תמיד תדע מה אתה קונה!!!

כרטיס פייר וויר עולה 100 שקל 4 חיבורים לפי מה שזכור לי...........

ובקשר לעברית......... אין לIPOD תמיכה בעברית וגם לא נראה לי יהיה בזמן הקרוב.......................................

אתה חייב להעביר את השיר כשהשם שלו הוא באנגלית או שפשוט זה יציג ג'יבריש..............

אחחחחח אחחחחחחחחח למה לעשות קניה כל כך יקרה בלי לשאול דברים כמו "האם זה מציג עברית?" ולמה לעזה חשבת שיש לך פיירוויר?

צרפתים מזורגגים (אין קשר)

תקנה כרטיס פייר וויר וזהו....

בקשר לעברית אין מה לעשות.. אולי יצא בשנת 2999 עידכון עברית לIPOD........

פורסם

לא קיבלת כבל USB2? זה אמור להגיע אם כל IPOD...

לא הוא לא.

מכיוון ש-iPod נועד בעיקר למחשבי מקינטוש אז הוא מגיע מצוייד עם Firewire מובנה כי זה פורמט שיש בכל המחשבים של אפל.

הכבל USB 2.0 הוא אביזר נוסף שיש לשלם עבורו.

אתה יכול לקנות אותו מהיבואן הישראלי - ידע:

http://store.yeda.co.il

או לחלופין להתקין כרטיס Firewire במחשב שלך:

http://www.zap.co.il/search.asp?sog=C-FireWire&manufacturer=%EB%F8%E8%E9%F1%E9%ED

הכבל USB יהיה עדיף שכן כמו שלך אין Firewire גם להרבה מחשבים אחרים אין את החיבור הזה, ואם תרצה להעתיק מהם שירים ה-USB יהיה הרבה יותר נוח.

כמו כן קצב העברה של USB 2.0 מהיר מ-Firewire.

אגב נדמה לי שבזמנו קראתי שבצרפת מוכרים את האייפוד עם firmwire מיוחד לצרפתים - העוצמה המירבית שלו חלשה מהעוצמה של הנגן בכל שאר העולם.

זאת מכיוון שכנראה שלצרפתים יש אוזניים רגישות במיוחד, והם לא הסכימו להכניס את המוצר לארצם עד שלא נעשה השינוי.

אני לא יודע אם זה עדיין המצב, אבל זה ייתכן מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים