עבור לתוכן

רמקולים 7.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רמקולים 7.1 למחשב... אני לא בטוח אילו רמקולים כדאי לקחת לפי מה שקראתי בביקורות אני מבין שאין על

creative gigaworks750

אבל הם עדיין עולים כ 3000 שח בארץ שזה קצת מעבר למה שאני רוצה להוציא על רמקולים למחשב!

אילו עוד אפשרויות עומדות בפני מבחינת רמקולים 7.1 בלבד.

עד כמה שהבנתי יש את הדגם היותר פשוט של CREATIVE

T7700 ונכון לעכשיו לא ראיתי משהו אחר פרט ל 2 הדגמים האלה...

מהניסיון שלכם איך נשמעים ה 7700... לא מבחינת עוצמה של להרעיד את הבית אלה מבחינת איכות יותר.. כי אני מתאר לעצמי שכל סא רמקולים שאני אקנה יהיה מספיק חזק מבחינת העוצמה שלו.. ואם תהיה בעהי אזי דווקא באיכות..

בנוסף אם אתם מכירים ויכולים להמליץ על עוד רמקולים 7.1 אשמח לשמוע :) (במיוחד אם יש לכם הערכה לגבי המחיר שלהם גם)

מקס.

פורסם

הT7700 נראה כקנייה הכי טובה, אתה תצטרך גם כרטיס קול תומך 7.1 רמקולים כאלה, חובה.

אם הצרכים שלך הם מוזיקה אז אני ממליץ לך על אודיוטראק פרודיג'י 7.1 אבל אני מניח שאם אתה קונה מספר כזה של רמקולים אז אתה יותר רואה סרטים ובמשחק במשחקים שתומכים, במקרה כזה אני ממליץ לך בחום רק על אודיגי'י 2 ZS יש אותו לחבר שלי כרטיס חזק ביותר ואיכות מצויינת!

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

אכן יש לי

audigy 2ZS

וכרגע אני שומע את הסאונדד מהרמקולים שיש בתוך המסך LCD...

זה לא שזה כזה נורא אבל בוולייום גבוה כבר יש רעש.. קיצור הכרטיס קול אוכל את הדברים המסכנים האלה בינתיים בלי מלח :)

ואני מקווה שה 7700T הם אשכרה טובים...

יש לך אולי רעיון איפה אפשר לשמוע את הרמקולים לפני שאני קונה אותם?

מקס.

פורסם

לא ידוע לי על מקום שאפשר לשמוע , תנסה אולי באיזה חנות מחשבים אולי יש מערכת פתוחה לא יודע.

הכל אופן אי אפשר להבטיח שהיא תהיה ממש טובה אבל אנימאמין שכן ועוד עם האודיג'י 2 ZS זה לא יכול להשמע לא טוב.

בכל אופן תתחדש! :)

פורסם

אפשר לשאול מה הקשר שלך ל7.1??? יש לך איזה סרט ב7.1 או משחק ב7.1? לא נראה לי שיש כזה בכלל :P

אם אתה רוצה איכות אז קח 5.1\2.1 יותר איכותיים באותו המחיר כמו של ה7.1.

פורסם
  • מחבר

אני חושב לעתיד גם וחוצמזה כל המשחקים היום כבר מזמן תומכים גם ב 7.1

פורסם

במחיר של הT7700 אפשר לקנות רמקולים יותר איכותיים של 5.1 או הרבה יותר איכותיים של 2.1

תחליט מה אתה מעדיף ותגיד לנו.

פורסם

הוא רוצה 7.1 במקרה של פשרה אז הכי הרבה הוא ייקח איזה מערכת 5.1 טובה לדעתי ההרקולס הכי עדיפים במחיר של 1000 שקל 5.1 ועוד עם האודיג'י 2 ZS שלו זה יפעל משהו טוב!

פורסם

HERCULES??

יש את הYamaha TSS1W 5.1 שהם הרבה יותר טובים ועולים 100 שקל יותר...

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין מה כזה רע ב 7700? כמובן שהם לא ה GIGAWORKS750

אבל עדיין...

הייתי מן הסתם מעדיף את הגיגה וורקס אבל הם קצת יקרים :)

אשמח לשמוע אבל מה הבעיה ב 7700 ולמה הרמקולים 5.1 שהצעתם עדיפים עליהים.

פורסם

הרמקולים שהצעתי עדיפים כי יש להם איכות יותר טובה. אבל אם אתה ממש מתעקש על ה7.1 (שממש אין שימוש ב7.1 בסרטים\משחקים) שישפיע.

אבל הT7700 גם לא רעים בכלל (הם כמו האT5400 רק 7.1 ולא 5.1) אז תחליט מה שתחליט ותקנה. לדעתי עדיף הYAMAHA

פורסם
  • מחבר

יש לימאהא משהו של 7.1 גם? :)

פורסם

אחי רד מכל הסיפור של 7.1

זה לא יביא לך יותר איכות ולא יודע "סראוונד". קח 5.1 איכותי ולא תתחרט, תאמין לי.

אני אם 4.1 איכותיים (logitech z560) וזה "סראוונד" טוב ואיכות מעולה. פשוט כייף לשמוע מוסיקה ולשחק משחקים שתומכים בזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים