עבור לתוכן

בעיה במשלוח מaudiocubes2

Featured Replies

פורסם

ביקשתי מהם וישלחו לי את האוזניות (טכניקה A900) בתג מחיר של 40 דולר כדי שאני לא ישלם מכס. הם מסכימים ואני מוציא את ההזמנה ביום ראשון.

מגבר אתם אומרים שלא צריך לאוזניות האלה ממש... למרות שראיתי בEBAY מגברים ניידים זולים (20-50 דולר) אבל אני לא יודע אם הם טובים.

אז מה הרמה שלהם והאם הם טובים לאוזניות האלה והאם בכלל כדי מגבר לאוזניות האלה?

פורסם

אלו אוזניות של 40 אוהם, לא ממש צריך מגבר.

אבל הם בהחלט ירוייחו ממגבר ייעודי.

במקומך הייתי מחכה לסיקור שאנחנו מתכננים אצלך על מנת לבדוק את ההשפעה של מגבר עליהן.

פורסם

אם היית נותן לנו את בדגמים של המגברים הזולים זה היה עוזר...

פורסם

לAudioCubes\2 יש שם טוב בכל מה שקשור לאמינות.

הרבה מאוד אנשים הזמינו מהם אוזניות, גם מאוד יקרות(כמו סטקס אומגה 2, ואוזניות שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר). תה יכול להזמין מאודיו קיובס בלב שקט.

בקשר למגבר, כדי לדעת אם איזה שהוא מתאים להן, צריך או לבדוק אותן עם כל מיני מגברים או לשאול מישהו שכבר בדק אותן עם מגברים שונים.

תתחדש!

נ.ב

למה כתבת בכותרת שהם"סוסים"? ;D

פורסם

תתחדש! תן לנו כמה רשמים שתקבל אותן.

מתי בצעתה את ההזמנה? אני פניתי אליהם לפני כחודשים והם לא היו מוכנים משום מה לבצע משלוח של אותו מוצר לארץ :\ עכשיו זה כבר לא ממש רלוונתי כי הזמנתי את הhd600 במקום.

אגב, הצהרת מחיר נמוך למכס אולי חוסכת קצת עליות אך המשלוח לא מבוטח. במקרה של אבדה אתה תאבד את הכסף ולא תקבל כלום בחזרה. יש מיקרים שעדיף לשלם ת200 שקל (17 אחוז ממחיר האוזניות) וללכת לישון רגועים.

פורסם

הם כבר השתדרגו קצת. עכשיו הם גם שולחים לארץ במחיר נמוך(לרוב זה עולה לפחות 30$ לשלוח משהו לארץ) וגם מקבלים paypal.

ולמה הכרזת מחיר נמוך למכ"ס מבטלת אחריות על המשלוח?

ואם הוא יכריז שהמוצר עלה 200$ אז סך הכל הוא ישלם על האוזניות 257$ (כולל משלוח ומע"מ)

פורסם

כאשר אתה מבצע משלוח אתה מצהיר על השווי שלו והחברה נותנת לך את האופציה לבטח אותו בהתאם. לדוגמא הצהרתי על משלוח בשווי 40$ שעולה באמת 250$, היה וחס וחלילה הוא נאבד בדרך אני יקבל פיצוי עלוב של 40$ סה"כ. דברים כאלה קורים. עדיף להיות חכם מאשר "ישראלי טיפוסי" ולהגיד "יהיה בסדר. כמובן שיש מקרים שבהם ישנו גם העניין של דמי המכס שיכולים להגיעה עד ל65% למוצרי אודיו! ואז כמובן עדיף להצהיר על ערך חבילה נמוך ופיקטיבי.

230$ ולא מבוטח, ללא תשלום מע"מ= 1058 ש"ח

270$ מבוטח, תשלום מע"מ בגובה 17%= 1242 ש"ח

הפרש של 184 ש"ח למאותגרים חשבונית ;) ;D

שכל אחד יעשה תחישוב מה משתלם לו יותר.

פורסם

האוזניה עולה 195$. משלוח עולה 20$-> ביחד 215$\967.5¤\120₤\180\23,201¥ (סתם משעמם. תתעלם...)

עם מע"מ זה:

33$      

195+(195*17%)+20= 248$ -> 1116¤-> 136₤ -> 206 ->26,762¥

הפרש של 148 שקל. איך 184? או שהשאר זה על הביטוח? איך אתה יודע כמה ביטוח עולה?

פורסם

ביטוח של חבילות עד שווי של 500 עולה כלום(1,2 דולר בד"כ). החישוב שלך היה היה מדויק ואני פשוט הערכתי מחירים(עצלן). אז ההפרש אפילו יותר קטן, זה רק מחזק את הטיעון שלי שעדיף במקרה הזה להצהיר על שווי מקורי.

נ.ב

סחה על המתמטיקה והידע בשערי מט"ח ;) ;D

פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שזה 17%? יש מצב שזה יותר? וכמה בטוח המשלוחים מאמריקה לארץ בטוחים? כאילו יש ממש סיכוי שהאוזניות לא יגיעו לי?

אם זה 17% אני יבטח בכל מקרה כי אני פסימי :P אבל האם זה בטוח?

פורסם

בדקתי באתר של המכס כרגע, יש רק 17 אחוז.

פורסם
  • מחבר

סעמק! עכשיו ניכנסתי לaudiocubes2 כדי לראות את מצב ההזמנה שלי ואני מכנס לMy Order History ואני רואה שזה ריק.

אז אני עושה את ההזמנה עוד פעם ובמקום להערות אני רושם שאם כבר הזמנתי את האוזניות האלה שלא ישלחו לי אותם עוד פעם. אז אני מכניס כרטיס אשראי ואת כל מה שצריך וזה רושם לי אחריי זה שהכרטיס אשראי שלי לא מתאים למדינה ולמיקוד ושהכרטיס אשראי לא נכון או משהו כזה. אז אני עושה את אותו תהליך עוד פעם וחוזר על כל כתובת\מספר של כל דבר איזה 10 פעמים וזה עדיין רושם לי את אותו הדבר, שהפרטים שלי לא נכונים ואני שמתי את הפרטים הנכונים (אומנם השעה 8 בבוקר ואני לא ישן מ4 בצוהוריים אבל אני על 4 כוסות קפה חזקות ולא עייף בכלל) אז מה אני עושה? יש בפורום הזה מישהו שהזמין מaudiocubes2 או מישהו שלא הזמין ויכול לעזור לי בהזמנה בבקשה?

פורסם

שלחת להם אימייל?

פורסם
  • מחבר

ברור. ונתתי כרטיס אשראי נכון ומיקוד נכון ובעצם את כל הפרטים. מה שלדעתי דופק את הכל זה הstate.

אני חייב לרשום שם משהו ואני רושם israel. זה נכון?

הנה זה מה שרשמתי:

Ship to: oded adamov

ben gurion 36 st.

kfar saba, 44457

israel, Israel

כמובן כל 1 במקום הנכון שלו. וכרטיס אשראי אני בטוח שהוא נכון (אני כבר יודע אותי באל פה בגלל שחזרתי עליו כל כך הרבה פעמים). עכשיו יש לי שאלה אחת. הוא אומר לי לרשום את הדבר הזה "Card Verification Number" שאני לא יודע בדיוק מה זה. (On the back of your card, locate the final 3 digit number)? לכרטיס שלי אין 5 ספרות מאחורה אלא 3 ספרות. אני רשמתי את ה3 האחרונות (הימניות)

פורסם
  • מחבר

טוב ביצעתי עכשיו את ההזמנה דרך PAYPAL ועד עכשיו הכל טוב. הם צריכים לשלוח לי EMAIL מתי שהאוזניות ההיו כבר בדרך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים