פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תקנה מה שבראש שלך. אני ליומולדת 15 שהיתה לפניי חודש הזמנתי את הaudio-technica ATH A900 (אוזניות אודיופיליות) וכרטיס קול טוב (MAYA) ויומולדת שעברה לא זוכר מה קניתי ול13 שמתי הכל בבנק שיצבור ריבית . לדעתי תעשה איזה טיול בחול משהו בן זונה באירופה\אמריקה איפה שהוא. זה חוויה לכל החיים. אני טיול בר מיצווה נסעתי למחנה קייץ באמריקה לחודש והיה הכי בן זונה בעולם! אם יש לך את האפשרות גם לעשות משהו כזה אז תעשה. רק אם אני ההיתי יכול לחזור לשם עוד פעם :'(
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תעשה טיול עד התחנה המרכזית הקרובה תקנה פחית קולה ותחזור.. תאמין לי זה ימאס לך כבר בדרך חזרה הביתההייתי בלא מעט ארצות ועכשיו בגיל 17 אני כבר מעדיף להשאר בארץ הכי כיף להנות פה עם חברים וזהטיול עם חברים לחול זאת השקעה כספית לא קטנה ומחייבת שגם חברים שלך יוציאו סכומים כאלה, ולא כולם מוכנים....
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים צודק.. אחלה בנות היו איתי במלון בלונדון רק שהם היו עם הורים שנצמדו אליהם לכל מטר שזזובכללי לא ממליץ לטוס לבד אלה אם כן אתה שולט באנגלית כמו בשפת אם ואז אתה יכול להתחבר לבנות מקומיות בקלות
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים מה כל ההודעות האחרונות קשורות??תקנה איזה כרטיס מסך בייין זונה למחשב וזהו................................ או נגן MP3
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הכל קשור...דיברו על ניצול הכסף לטיול בחו"ל (לבד או עם חברים) כל אחד אומר את דעתו על הרעיון,משהו לא מוצא חן בעינייך ?
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תקנה מערכתזה מה שאני עשיתי בגיל הזה ועד היום יש לי את המערכת הזאת(אפשר לחשוב כמה זמן עבר)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הכל קשור...דיברו על ניצול הכסף לטיול בחו"ל (לבד או עם חברים) כל אחד אומר את דעתו על הרעיון,משהו לא מוצא חן בעינייך ?התחילו לדבר על זה שהיו בנות במלון שהורים שלהם לא עזבו אותם.........אפשר להגיד פשוט שיעשה טיול בחול לבד......................................והכל מוצא חן בעיני
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים טיסן ממנוע או מכונית ממונעת מה שיותר מושך אותך. לדעתי זה מה שהייתי מבקש בגיל 13.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים כמו שקול מאסטר אמרתקנה מערכתאני קניתי מערכת בגיל 13 עכשיו אני בן 18היא עלתה בזמנו 2500 שקלועד היום היא עובדת מעולה.או טיול.
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הוא עוד לא בן 14 אז הוא לא צריך לשנות,ולי יש עוד 8 חודשים בר-מיצווה, ואני מיתכוון עם חלק מהכסף לקנות חומרה ועם חלק השני לטוס עם אבא שלי לאנגליה ליראות משחקי כדורגל (יאללה מנצ'סטר!!!)
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים תהנה אחי, אפילו שמנצ'סטר עצמה עיר מכוערת רצח, בכל מקרה חפיף אתה נוסע בשביל המשחק לא בשביל העיר (:
פורסם 2004 ביוני 2721 שנים הוא עוד לא בן 14 אז הוא לא צריך לשנות' date='ולי יש עוד 8 חודשים בר-מיצווה, ואני מיתכוון עם חלק מהכסף לקנות חומרה ועם חלק השני לטוס עם אבא שלי לאנגליה ליראות משחקי כדורגל (יאללה מנצ'סטר!!!)[/quote']אני לא מבין..........אתה משלם עלייך ועל אבא שלך??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.